Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Muallim abla cok sevindim habere...Kiyamam yavru kuslara..Istanbul da olsaydim bulusmaya gelirdim kesin.Bu sene buyudu tam arkadas vakti ama ne fayda biz tasindik.
Gokce benim senelerce hic gebeligim olmadi.asilamalar 2 tup bebek 4 embriyo transferi lenfosit asisi denemedigimiz kalmamisti.Semra hnm a fikir almaya gittigimizde gezdigimiz doktorlarin icinde birtek o rahimdeki sorunu gordu.rahimin sekli bozuk histeroskobiyle teshis edebilirim dedi.Kist icin laporoskobiye aldi histerosbide yapti rahimin dis kisminda cok sayida miyomlar varmisti buda rahimin seklini bozmus yani sayisiz deneme de yapsak rahim bozukken tutunmazmisti.Neticede miyomlar yakildi,kist alindi,rahim duzeltildi.Normal gebelikte elde edilir ama yeniden miyom olusursa rahim yine bozulabilir en iyisi hemen arkasindan tupbebek dendi ve cok sukur oldu.Simdi de korunuyorum.Belki normal yolla kalabilirim.onemli olan miyom yakilmasi ve hemen arkasindan yeniden miyomlar olusmadan tupbebek.Tez zamanda kucagi dolsun insallah.

muallim...şükür çıkmış mıknatıs.gözünaydın...

bizim yavrulare hemen hemen aynı gibiler...birkaç ay var aralarında....gökçe senin ikiz sanırım...hırıltı konusunda geçmiş olsun.alerjik astım mı?bu konuda bir fikir laldım ama henüz denemedim...deniz kenarında sabah ezan vakti çocuğu oraya götürecekmişsin.gelgit ile buharlaşma oluyormuş o saatlerde.o saatler de çocuk soluyacakmış o havayı,henüz tatbik etmedim....

herkese sevgiler....

mini bir fikir danışma.....
kızımın kulağını deldirsemmi küpe için.hem kendi istiyor.çok değil ama bende görünce mem diyor yani ben....o da istiyor.
ben deldirmeme tarafındayım.büyüynce kendi karar verip deldirsin....hoş şimdi daha tzecik hiç acımıyor diyorlar...:26:

Selam Arkadaslar
Gecmis olsun Gulsumsum aqman dikkat edelim.Gecende umut iki toplu igneyi eline almis:(Anne al diyor bayagi bir panikledim.Dikkat dikkat inanin vakit bulup giremiyorum coook yogunum coook tam yerlesemedim.
Umut 4 gundur istahzis burunu tikaniyor azicik akiyor bende oda keyfsiziz bu sene kendimi hic iyi hissetmiyorum sinirlerim coook bozuk bas donmesi ve halsizligim var.
Bu gun kan verdim gene 4 aydir adetimde tik yoooooooooooooooooooook iyicene daraldim artik hakkimizda hayirlisi olsun Semra hanimla bir görusecem bakalim
Ranacim ins ablan zorlanmadan bebegi olur canim Allahim kimselere aratmasin coook zor
bebek_ist canim cccoook gecnis olsun Rabbim anacigina sifa versin tum hasta kullarina ins Allahim beterinden saklasin umutta alisti teyzesi artik kendi kendine inip cikiyorda tabiki benimle beraber Erdem nasil?bizimkide iyicene dillendi artik konusuyor yavrum yazi yazmayi pek seviyor oyuncaklara halan daha ilgimiz yoook
Artik abi ve abla oluyorlar cocuklarimizin ömru uzun bahtlari acik olsun ins herkezi kocaman öpüyorum cikmam lazim korpe kuzucuk uyandi hk:16:

muallim...şükür çıkmış mıknatıs.gözünaydın...

bizim yavrulare hemen hemen aynı gibiler...birkaç ay var aralarında....gökçe senin ikiz sanırım...hırıltı konusunda geçmiş olsun.alerjik astım mı?bu konuda bir fikir laldım ama henüz denemedim...deniz kenarında sabah ezan vakti çocuğu oraya götürecekmişsin.gelgit ile buharlaşma oluyormuş o saatlerde.o saatler de çocuk soluyacakmış o havayı,henüz tatbik etmedim....

herkese sevgiler....

mini bir fikir danışma.....
kızımın kulağını deldirsemmi küpe için.hem kendi istiyor.çok değil ama bende görünce mem diyor yani ben....o da istiyor.
ben deldirmeme tarafındayım.büyüynce kendi karar verip deldirsin....hoş şimdi daha tzecik hiç acımıyor diyorlar...:26:

Deniz Selam
Hic dusunmeden deldir derim.Ne tatli olur yakisiyor kiz bebeklere kupe bayiliyorum zaten kizlara coook cici oluyorlar coook benim oglumda 9 agustos dogumlu hemen hemen aynilar umut kiz olsa cooooktan takilmisti kupelerrrr:54:Kizini kocaman öpüyorum canim mincir yanaklarindan

selam kızlar.....sonunda mıknatısı gorduk ohh ...neyse herkes ıyı sanırım....ya kulak derdırme merasımı yapalım topluca ne hos olur sunnet gıbın...bende ıns deldırcem kendısı ne karar verıcek ya zaten ıstıcekler emınım ..ben evlendıgımde esım deldmıstı of ne acımıstı e kart olmus kulak tabı ne gerek var kucukken delelım sadece uç tane olunca bırbırlerının kulaklarını cekerler dıye endoselıyım ıns sene ye nısan gıbı deldırrecm ....kupeler hazır olsun dunurum...........................su an kulak memelrı cok kucuk benımkılerın gercı herseylerı mınık hala ......ıns saglık olsun..bulusmaya gelen yok bu durumda olsun napalım gonuller bır .....optum

Selam Kizlar
Cumaniz mubarek olsun bool bool dua edelim ins Rabbim bebek isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins AMINNNN Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesiiiin cooook dua isteyen var.
Allah rizasi icin dua edelim Rabbim bizleri sevindirdi insallah onlarda sevinsin Allahim herkezin gonlune gore versin Aminnnnnnnnnnnn:55::emir_bebek::16:

Hayirli cumalar.
nil hosgeldin cm Masallah ogluna alismis.Istahsizlik oglumda da var.Iki dis birden uc vermis ondan mi havalardan mi ne yiyor,ne uyuyor,kucagimdan inmiyor surekli anne anne..
Muallim abla benim evladimin basina gelmis gibi dua ile miknatisi bekledim valla.cok sukur.
Kulaklari deldirin kucukken aci hissetmezler ama top kupe takin ceken olur Allah muhafaza...
Kizlar yazmaya vaktim olmadi.
Teyzeleri ogluma kocaman aferin ve masallah istiyorum.nedeni bezi birakti.:nazar:
15 gundur hic bez takmiyorum.
Bundan 2 ay once ben biraktirmayi denemistim ama bi sure sonra kaka,cis tutmus yapmamisti boyle olunca geri bezlemistim.Cogu insan bezi birden cikar 2 saatte bir gotur demisti doktorumuz ise aksine cocuga birak ne zaman soylerse altinda bezde olsa gotur yaptir dedi.Bende oyle yaptim 10 gun kadar altinda bez anne cis anne kaka goturdum yapti bezi geri taktim.Bizim en buyuk sorunumuz her dakika elini pipiye sokup bezden disariya cikarmaya calismasiydi.ne yapsam unutturamadim parkta,disarida eli surekli oradaydi.bu 10 gun icinde farkettim ki bezin olmadigi zamanda ellemiyor.demekki bez rahatsiz ediyor bir gun cikarayim bakalim ne olacak dedim.cikardim ben sormadim hep onun soylemesini bekledim ilk 2-3 gun 1-2 cis kaka kazamiz oldu ama genelde hep tuvalete yapti.ilk 2 gece uykudayken bez bagladim gece anne cis dedi bezi oldugu halde kalktim yaptirdim sabah bez kuru 2.gecede hic uyanmadan kuru kalkti ee dedim gecede cikarayim boylelikle 15 gundur bezsiz yasiyor ohh ne rahatlikmis..Darisi sizlere insallah..
Simdi oglumun bezi biraktigini gorenler masallah elden cikmis ciside ogrenmis simdi kardes vakti demezler mi:45:
hic tecrubesiz biraktirdim cok mutlu oldum gozumde buyuyttugum kadar almadi.Tamamen cocuga birakmak gerekmis.ne zaman isterse hazir olursa..en cokta pipisini ellemesinden kurtuldum..
Bunun disinda oglum cok hamarat markette meyve secer posetler parka giderken oyun cantasini elimden alir surukleye surukleye o gotur.Yalniz herkesten dayak yiyor.biri elindekini alsa cekip vermem demiyor veriyor bana geliyor.biri tokat atiyor ittiriyor bana gelip agliyor.Bakicilardan birisi baktigi cocuk Erdem i dovence al sende vur o sana vurdu dedi Erdem bana bakip anne hih dedi.Bende yoo dedim.Bu konuyu doktrumuza sormustum elleme sen ogretme vurmasi gerektiginde o vursun hayat ona zamanla neler ogretecek demisti.paylasmayi seviyor ve annecim dedigim zaman en sevdigi sey de olsa veriyor baskasinin oyuncagini annesi alabilirsin demeden almiyor oynayip geri annesine veriyor..
Oglum uyumlu ama zamanla ne olur bilemem..

günaydınlar, iyi haftasonları herkese,

muallim ablacım geçmiş olsun, mıknatısı bulmuşsunuz... inaşallah tekrar yaşamazsınız böyle bir şeyi, ve tabiiki bizler de.. ama çocuk işte her saniye gözlerimiz üzerlerinde olamıyor...Ablacım buluşmaya gelmeyi çok isterdim, ama işler, hafta sonları düğünler filan.. biraz zor... inşallah en kısa sürede görüşürüz...

Denizgeldi, ikizleri olan benim canım...gökçe_rananın 2. bebeği yolda... kulak deldirmeye ben sıcak bakmıyordum, nerden duyduysam tehlikelei ve kulakta bulunan önemli siniruçları var zarar gelebilir diye aklımda kalmış. sen sorunca internette araştırdım, bu tehlike kulak kıkırdağı içinmiş... bende muallim abla gibi birbirlerinin küpelerini filan çekerler diye düşünmüyorum şimdilik, çünkü bayağı kavga ve dövüş ediyorlar aralarında... 1-2 yıl sonra belki...

Nil'cim, o yorgunluk bende de var... kemik kontrolü filan yaptırdım 2-3 hafta önce.. çok süper çıkmadı açıkçası...hormon ilacı kullananlara göre çok iyi dedi fizik tedavi uzmanı ama ben tatmin olmadım... bel mr'ında da kireçlenme çıktı... ortopedik yatak önerdi, kalsiyum sandoz ve romatizmal bir hap verdi... ve ikisini de içemiyorum.. midemi mahvettiler.. doktoru aramadım tekrar. başka bir uzmana görünmek istiyorum en kısa sürede... birde "beres drops plus" diye bir damla verdi, günde 2 defa portakal suyunun içine 23'er damla... bu tarz yorgunluk, ağrı vb. sorunlar için çinko, demir, manganez, selenyum vb. içeren bir damla.. istersen bi araştır.. belki faydası olur... ben alıp kullanmadım henüz...

Bebek_ist. canım maşallah oğluşuna.... ne güzel bezden kurutlmanız.. benim de gözümde çok büyütüüğüm bir olay... inşallah bizde en kısa sürede bırakırız.. çünkü benim sarı kızımda çok rahatsız bezden, çıkartıyoruz bazen ama bahsettiğin kazalar çokça oluyor.. söylemiyor maalesef...

Gökçe ranacım, inşallah ablan en kısa sürede bebeğini kucağına alır, ev toplama nasıl gidiyor??

seelam herkese....

kulak deldirme konusunda eşim razı gelmiyor bu akşam konuştuk ta...20 yıldan sonra...kızımız çokkk kıymetli...kıyamıyor..:((
hem deldirirsem kız da eller durur kopartır kulağını sanıyorum.öyle geliyor.hiç toka filan tutmuyor başında.saçı gözüne giriyor.önlerini bile kestirip kestirmeme konusunda anlaşamıoruz kocayla.
ah!nil....ben de bu akşam diyordum kendi kendime biri mıncır demişti ama kim?heh...yarına inşallah....halsizliğin oğlanla koşturmadan olabilirmi..çok hareketli ise....benim zilli çok yoruyo beni.ama olsun.canı sağolsun.tabiii benim de...bizim de değil mi...biz iyi olmasak ne olur halleri dii mi.

bebek istiyoruz....maşallah oğluna...imrenerek okudum çokk mutlu oldum...ben de kilotla gezdirmenin hayalini kuruyorum...aynılarmış benim kızla...maşallah ona...benimki de altı bağlıyken yaparken ya da yapacakken söylüyor hadi annecim vc de yapalımmı diyorum.ııı ıh diyor.tamam sen bilşrsin diyorum:((

şenay k....avatardan anlamalymışım ikizlerin senin olduğunu ama vakit azlığından öyle hızlı okuyorum ki......

muall,m...sanırım ben de artık senin gibi kelimeleri yutarak yazsam iyi olacak...nasıl olsa anlıyoruz ne demek istediğimizi:))
herkese çokk selam..

selam..........guzel hatınlar ...denız supersın ..ıns dedıgın gıbı bız ıyı olalım yoksa bu kızların vah halıne ..kelımelerı yutmuyorum valla bazen hızlı yazmaktan yıyorum heheee oğlum anne ne bıcım yazıyopsun ver ben yazım dıyo bazen gıt basımdan ya ben yazarım dıyorum valla yen ı nesıl super tıkır tıkır ama ben hala alısamadım nete..elle yazsam oh ıyı olucak ama napalım ıdare edıcez....deldırme ısını yaza bıraktım ıns nı-san gıbı ....ben gecen ay saclarınıda uce vurdurdum kuafıore ohh rahat ettıler ama pembe gıymeselerr kız oldukları zor anlasılır cırkınler zate......bende hala bezlıyorum zengın ettım marketlerı ya ..ama sanırım daha var yapınca yaptım dıyıp yatıyolar beklıyolar anne gel dıye...ee keyıf varken nıye zora gelsınler...ıstah gıttı hep benımkılerde....kavga hat safhada.............dıla kızzım yurumeye basladı demıstım dımı ama yınede fızıge devam dız kasları daha guclenmelı.....agıstosta ıns samsunnnnnnnnnnn......tatıl yapayım azcık...bayramada ordayım....abım almanyada bu yaz gelmıcek onun evı var orda kalıyorum....ablamda gelır ugrasırız artık........bebıs ıstıyoruz masallah kızına....darısı bızeay oğluna ya...hep kız olunca böle oluyo gercı nılo var bıde ama ıkı pasa cok kıymetlı.........gokce nasılsın nasıl gıdıyo cok guzel ya böle ara olmadan bı taneda dogurman......benım gıbı karta kacınca zor oluyo......sena...ıns bızde bı ara gorusurız avukat hanım hayırsız bızı unuttu.....kabızlık b ızdede devam edıyo bı kızım ozellıkle.....corba hala aypıyrum zorda olsa yedırıyorum nıye kabız anlamadım cok kıskanclar oda bızraz ıce atıyo sanırım ondan.....nılo ya evıne gelmek lazım cok ugrastın ay bı ara kahveye gelsem ne ıyı olur.....denız sen nerdeydın ıstanbul mu....bakın kızı olanlar seneye nısanda bulusalım dulak deldırme merasımı yapalımmmmmmmm erkelerde sunnet olur tam bı partı...........ben erkencıyım bu sabah ........yazdımda yazdım...........herkese guzel bı haftasonu olsıun ıns rabbım kmolaylık versın tum anneler ve saglık versın bebekler ve guzel huy tabıkı...:16:

selam anneler....

kızlar imdat!
benim kızın uyku düzeni cumadan itibaren bozuldu.sadece bir saat uyumuştu o gün...akabindeki günlerde de karmakarışık oldu düzen...normalde gündüz en az 2 saat uykusu vardır.dışarı çıkrdığımda bu 3ya da daha fazlasını buluyor.ancak uykuyu tam alamadığı ya da bir şekilde(çevresel faktör,ses,misafir)uy<ndığı aman tam anlamıyla sanki ayarları bozulmuş gibi oluyor.hiç yapmadığı tuhaf şekilde davranıyor.bugün mesela1saat uykuyla kalktı.peerdelre saldırdı yatağına tırmandı çıktı indi defalarcaki yatağının içinde sandalyelerimiz var.düşünün artık hareketliliği.sandalyelerin üstüne çıktı.akrobat gibi.kullanmadığım kolilelr var onlara saldırdı akordion kapılarla uğraştı kavga etti peteklere vurdu.vanalarını ayağıyla çevirdiçekyat tepelerine cam kenarlarına çıktısaçlarını yoldu.sesi çıktığı kadar ağladı.sinirlendiğim zamanlarda evde Allahuekber Allahuekber diye bağırırım.SABIR aLLAH DİYE DİYE5buçukta uyuttum..ağlaya ağlaya tabiii.uyutmalıydım çünkü böyle durumlarda yalpalaya yalpalaya geziyor düşüyor bi yerlere vuruyor başını gözünü.bir yeri morartmadan sesimi yüksellttim uyuttum...şu an bie neskafe yaptım açılmak içiyorum.
sizler bu gibi durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz.sizler de ara sıra sesinizi y
kseltiyorsunuz değilmi.....vicdanım yiyor beni..
sucuklu kuru fasülye yapmıştım akşama..pilav yapmıycam işte:19:
kızlaaarr sonunda benim de bir hunim oluyor galiba:35:

selam anneler....

kızlar imdat!
benim kızın uyku düzeni cumadan itibaren bozuldu.sadece bir saat uyumuştu o gün...akabindeki günlerde de karmakarışık oldu düzen...normalde gündüz en az 2 saat uykusu vardır.dışarı çıkrdığımda bu 3ya da daha fazlasını buluyor.ancak uykuyu tam alamadığı ya da bir şekilde(çevresel faktör,ses,misafir)uy<ndığı aman tam anlamıyla sanki ayarları bozulmuş gibi oluyor.hiç yapmadığı tuhaf şekilde davranıyor.bugün mesela1saat uykuyla kalktı.peerdelre saldırdı yatağına tırmandı çıktı indi defalarcaki yatağının içinde sandalyelerimiz var.düşünün artık hareketliliği.sandalyelerin üstüne çıktı.akrobat gibi.kullanmadığım kolilelr var onlara saldırdı akordion kapılarla uğraştı kavga etti peteklere vurdu.vanalarını ayağıyla çevirdiçekyat tepelerine cam kenarlarına çıktısaçlarını yoldu.sesi çıktığı kadar ağladı.sinirlendiğim zamanlarda evde Allahuekber Allahuekber diye bağırırım.SABIR aLLAH DİYE DİYE5buçukta uyuttum..ağlaya ağlaya tabiii.uyutmalıydım çünkü böyle durumlarda yalpalaya yalpalaya geziyor düşüyor bi yerlere vuruyor başını gözünü.bir yeri morartmadan sesimi yüksellttim uyuttum...şu an bie neskafe yaptım açılmak içiyorum.
sizler bu gibi durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz.sizler de ara sıra sesinizi y
kseltiyorsunuz değilmi.....vicdanım yiyor beni..
sucuklu kuru fasülye yapmıştım akşama..pilav yapmıycam işte:19:
kızlaaarr sonunda benim de bir hunim oluyor galiba:35:

denizgeldi, canım geçmiş olsun,.... bugün nasılsınız... çocuklar uykusu yarım kalınca huzursuz oluyor tabii ve bizimde sınırlarımızı bayağı zorluyorlar... ama sen olayı öyle bir anlatmışsınki korku filmi gibi:) hem okudum hem gözümde canlandırdım. sen çok yaşa emi....

sesimi bende yükseltiyorum zaman zaman, annem kzıyor bana... ama tüm gün iş, eve gelince de onların aşırılıkları son noktaya getiriyor insanı.. bikez birine vurdum o anlardan birinde ama çok sinirlenmiştim, ertesi gün tüm gün ağladım işyerinde... sabretmek gerekiyor ama insanız dayanamıyoruz...
benim sarı kızım hemen alınıyor ve ağlamaya başlıyor bu sıralarda, geçen gün " anane" diye seslenmiş, nedense annemde "yok senin ananen" diye çıkışmış, gücenip ağlamış... esmer kızım ise daha içe kapanık, ama daha uyumlu olduğu için ona kızmaya ve sesimizi yükseltmeye de kıyamıyoruz çoğunlukla...

evet sagol denızcım ..herkesın bu gvuzel mubarek gece hayırlı olsun bol dua edelım ıns ..bır yıl ıcınde olucak olanlar dogacak ve olenler lıstelenıyo rabbım guzel kaderler nasıp etsın cunlemıze...........
denız ıkıncı bebek harıka olur valla yakısır....ıns ...herkesı optum kızlar

Selam Kizlar
Cumaniz mubarek olsun bool bool dua edelim ins Rabbim bebek isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins AMINNNN Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesiiiin cooook dua isteyen var.
Allah rizasi icin dua edelim Rabbim bizleri sevindirdi insallah onlarda sevinsin Allahim herkezin gonlune gore versin Aminnnnnnnnnnnn:55::emir_bebek::16:

(merhaba size bişiy sormam lazım AMH hormonu ile ilgili bi yorumunuzu okudum.sizinkide düşükmüş daha sonra uyguladığınız kürler ile yükseltmişsiniz.uyguladığınız kürü yazabilirmisiniz rica etsem??lütfen çok önemliii

Selam kizlar
Gecmis kandiliniz mubarek olsun.Rabbim bizlere yavrularimizla beraber hayirli saglikli uzun Seneler nasiip etsin Aminnnnnnnnn.
CCoookkkk uzgunum Samsunda sinopta sel Allahim beterinden saklasin ölmus olan kardeslerimizede Allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun su mubarek aylarda
Muallim ne zaman Samsundasin canim?
Belki bulusuruz Samsunun neresindesiniz?
Rabbim nasip ederse Bayramin 3. gunu Ankaradayim yegenimin dugunu var.Ayin 2 snde Kradenizde bellimi olur gorusuruz ins
Haaa bu arada gelinimde pek guzel Annesi simdiden gelinligimiz hazirlanmis anlasilan bana pek is dusmeyecek yerim ben o cadilari coook guzeller annesi Kocaman abla olmuslar kucuk prenseslerrrrrr ne olur benim icin öp onlari Maasallah senaycim seninkilerde buyumusler Kizlar Rabbimize ne kadar sukretsek azdir.
Hamdolsun sukrolsun yavrularimza tez gunde kardes gelsin Aminnnnnnnnnnnnnnn
Denizcim:Kucuk denizin yasadiklari coook normalll bazen bakiyorsun coook sakin bazende coook hareketli ve hircin olabiliyorlar bir ara umut bize vururdu durduk yerde soook yasardik ama hemen yonlendirirdim.
Sinirlendigi zaman atar cookta tatli oluyorlar sinirli olduklarinda daha sonra doktorumuza sodum.
Gayet normal dedi konusamadigi icin duygulariuni boyle ifade ediyor dedi.
Cook hircin oldugu zaman yalniz birakin ilgilenmeyin Almanlarin korkunc iki diye korkulari vardir.Öyle demisti doktorumuz gerci umut sakindir ayni babasi gibi dermisim.
Neyse oyle boyle buyuyecekler annesi minik kizini öpüyorum tos tos yanaklarindan.:54::40:

(merhaba size bişiy sormam lazım AMH hormonu ile ilgili bi yorumunuzu okudum.sizinkide düşükmüş daha sonra uyguladığınız kürler ile yükseltmişsiniz.uyguladığınız kürü yazabilirmisiniz rica etsem??lütfen çok önemliii

Merhaba hg
Yasiniz kac?
fsh hormonun lh prolk ve Anti_mullerriin kac canim
Bunu kendiniz icinmi sordunuz?
Yoksa bir yakininiz icinmi profilinizde bekar oldugunuz yazili
Benim amh 0.3 tu bu hormon icin fazla caba sarfetmedim.Yumurta rezervim coook dusuktu
Önce sogan
42 gun incir suyu ictim.Sonrada 3 ay hayit tohumu ictim bunun yani sira (bogurtlen koku ictim 15 gun)Yalniz bu bogutrlen koku daglardan soktuk coook aci coook guzelcene yikayip her sabah kaynatip ictim.
Sifa Rabbimden ins birde tedaviden 1 ay once (bal_tarcin_corekotu)birde karanfil yalniz corek otunun aktarlarada dovulmus olanini aldim bu karisimi yedim sabah aksam bir tatli kasigi Allahim kimsenin emeklerini bosa cevirmesin tum isteyenlerin kucaklari dolsun AMINNNNN
Umarim yardimci olmusumdur hk

arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve onunla iletiimimle ilgili yaşadıklarımı blogumda anlatıyorum. incelerseniz sevinirim.
xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X