- Konu Sahibi el-muallim
-
- #1.041
anneler selam herkese..
.bebişleri öpün yerime...artık bebeklikten çıktılar ya...nasıl..kimse giremiyor kolay kolay değil mi.benimki bugün yere serdi beni yorgunluktan
sevgiler herkese.
gökçe ,.....iki çocuk annesi olmak nasıl birşey.nasıl bir duygu..büyüğünün küçüğüne davranışı?olumlu,olumsuz?
muallim seni düşünemiyorum bile
slm herkese inş hepiniz iyisinizdir bende ugrayamadım tayinimiz merkeze çıktı anca vakit uldum nete girmeye:)
denizcim yazına yeni cevap veriyom küsme olurmu :) iki çocuk annesi olmak galiba onlar büyüyünce bana güzel bi duygu tattırıcak şuanda sadece stres doluyum eve hapis olmuş durumdayım ::büyügü ilk zamanlar babadan kıskanır olmuştu benden degil ama:) şimdioda kabullendi gibi arada biberenonu veriyo arada beşigini sallaıyo çok aglarsa sus alp taan susss diyip bagırıyo kaan da diyemiyo :) baktıki susmuyo eliyle agzını kapatıyo bogacak diye korkuyom bazen :) ama genelde gökce severek yaklaşıyo :)bizde durumlar böyle hanımlar kib öpüyorum sizleri
O tontis gokceyi yerim be yaaa..alp taan...zamanla iyice alisacaklar.aman gokcemizi ezme,ezdirme...kucukler genelde buyukleri eziyor:)merkeze gelince cocuklar icinde senin iinde rahat olmustur.op yerime tosuncuklarini...
Muallim abla,et,sut,balik,hamur isleri istiyor surekli.yemek seciyor ne kadar ugrassamda seciyor.sebze olarak karnibahar,ispanak,taze fasulye,semizotu bunlari yiyor.kuru fasulye,nohut gorunce cildiriyor,yemem,sevmem...
Oglum ne yersin ,ne istersin..hmm bi dusineyim hmmm et...olmaz balik...olmaz..kofte olmaz...patates..olmaz..o zaman ekmek ver ekmek yicem.
Sebze corbasi yapmiyorum,icecegini hic sanmam..corba olaraktq yogurt corbasi,tavuk corbasi.seviyor.sehriye,mercime gonulsuz yiyor.sulu kofteyi seviyor..kahvalti karisim vermiyorum artik ama arada annee nolusun karisim ver diyor veriyorum.tek tek yemesini bekleyincede kahvaltisi yarim saati geciyor.meyve cok yiyor.doktor azalt,yemeklere yonlensin dedi.bende sebzeye nasil alistiracagim bilmiyorum.
lotuscum zorlama alıscaklar ebet benımkılerde cok secıyor yuvaya verdım bu ay cok hasta oldular ama ınat ettım verdım orda yemeklerı secmeden yıyolarmıs of yanı evde anneye bu naz...azda olsa yesınler ama bazen bırı yıyo bırı asla dıyo hepsı ayrı karakter napalım alıscaz...kavgaları dellı edıyo ama yuvanınazda olsa etkısı oldu yorulup gelıyolar benı az yoruyolar ıns bahar gelıyo parka cıkarız sıksık ıns...
herkese bol selam..ugrayın arasıra denız kızn nasıl bebıs ıst nerdesın canım ...ttum arkadaslara bolbol selam..
Ablacim bebek istiyoruz nerdesin demissin..ee benim daa..senin israrinla,gecte olsa degistirdim.umarim daha rahat yazarsin:)
kizlar yuvada yiyor demissin yaa.cidden yiyorlar mi?kilo artisi,evde yemede degisiklik oldu mu?yoksa yuva yoneticileri yedilermi diyor..off gonderecegim diyorum ama iste evde ben keyifle yediriyorum cesit cesit zevkine gore de yuvada nasil olur,ben gibi ugrasirlar mi az yer veya yemez...yedi derlerse..
Alismam,alismasi gerek
Muallim abla, sagol biZ iuiyiz .memleketteydik donduk ogul dedigim dedik deli etti bizi.babaanne, anneanne, dedeler ne derse yapiyor.huy degistirdi cocuk.aksam evde bagrisma sesleri babasi ogula kiziyor, ogul da seni dedeme soylecegim diyorkomedi....park sezonumuz acildi.havalar belli olmuyor.gecmis olsun fistiklara.krese devam mi.?
Gokce deniz, nil kuzucuklar nasil.?
kızlar alp kaan da bikaç gün önce ateşlendi götürdük gece dr a ateşi ükselmişti 38.9 olmuştu orda biraz bkeledik fitil verdiler az düştü geldik bogazı kızarmıştı neden oldu anlamadık iki gün sürdü o geçti bu seferde gökce hastalandı burnu felan akıyo ilaç vveriom geçer inş sizlerde iyisnizdir inş
mualim abla gökceninde saçları ge uzuyo neden anlamadım hiç kanda vermedik ne eksiklik var vucudunda die inş uzun saçları olurbenim gibi ince telli olmaz
lotus ay bu ısmı cok beyendım kısa ıyı oldu kız......valla sorma bende yazı dort gozle beklıyorum paka pıknıge tyatroya gıderız sıksık ıns ..cocuklar hemen huy degıstırır sen kararlı ol canım nınelere dedelere fazla bırakma sonra ugrasmak bıze kalıyor...bazı kurallar koyulmalı ama gercekten cok zor....buyudukce kafa tutmalar artyor....hele bıde erkek cocukları hepten zor....sen sımdı nerdesın tayın nerdeydı ankaramı
kızlar alp kaan da bikaç gün önce ateşlendi götürdük gece dr a ateşi ükselmişti 38.9 olmuştu orda biraz bkeledik fitil verdiler az düştü geldik bogazı kızarmıştı neden oldu anlamadık iki gün sürdü o geçti bu seferde gökce hastalandı burnu felan akıyo ilaç vveriom geçer inş sizlerde iyisnizdir inş
mualim abla gökceninde saçları ge uzuyo neden anlamadım hiç kanda vermedik ne eksiklik var vucudunda die inş uzun saçları olurbenim gibi ince telli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?