- Konu Sahibi el-muallim
-
- #1.001
mrb güzel hanımlar epeydir ugramamıştım bikaç gün ogluşu dr a götürdük ayagını alçıoya aldılar bikaç hafta böyle alçıya alınıcak daha sonra bi operasyon yapılacak sonrasındada bi ortapedik ayakkabıverilecek cihazlı dediler bakalım inş düzelir ogluşun ayagı gökcede iyi teyzeleri gene diş çıkarıyo galiba bide ishal olmuştu bende öyle oldum aama geçer gib i oldu ,nş daha iyi olur gökce
sizler nasılsınız
bebekistiyrouz canım bizde sıkılıyoruz gökce zaten bol bol tv izliyo bende fazla vakit bulup onla ilgilenemiyorumbiz oyun hamuru almıştık ama gökce yemek istşyor kalem verdik bya için duvarı boyamış bakalım neler oynuyucaz evde kk da biri yazmıştıkızı 3 yaşındaymış çocuk makası almışlar gazete felan kesiyolarmış sulu boya yapıyolarmış resim boyama yapıyolarmış yapmıyosanaz dene sende bide benim kız tamir anahtarlarını alıp kapılara bisikletine felan tutuyo tamir eder gibi acaba tamirci seti mi alsam napsam:)
selam...........herkes nasıl.gokce gecmıs olsun canım ıns sıfa gelır ogluna....bebıs ıstıyoruz tabıkı oglun normal anne ne yapıyosa onu yapacak oğlumda yapardı alıssınlar. nolcak..ama oyun grubu ıyı olur babanız herseye cok karısıyo sanırım ama anne cocugunu daha ıyı tanır sana bırakmalı bazı seylerı...aynı yas arkadası yokmu cevrende..........valla kızlar kafayı yıcem cok kavga etmeye basladılar sabır kalmadı bende....yuvaya verdım gecen hafta ıkı gun hasta oldular ılk gunden hala hastalar..off ama verıcem kararlıyım haftada uç gun olsada cok bunaldım...nılo nerdesın denız senay herkesı optum benımkıler artık ne hamır ne kıtap ne boyama yapmıyolar bırbırını ısırıp cımcıklıyolar bagırıp aglıyolar..cıs olayımız bıttı emzıkte cok sukur ama buyudukce sorunlar degısık oluyo herkese ıyı pazarlar
slm hanımlar bende fazla ugrayamıyorum biz ilçede oturduguuz için bi merkeze gidiyoru bi ilçeye geri geliyoruz arada hafta sonları merkeze gidince annemde kalıyoruz onunda neti yokben iyi sayılırım bogazımın agrısı dışında ogluşa dr bu hafta içi operasyon yapıcaz dedi anestezi uygulanıyor biz haber vericez dediler gökce nazda gene diş çıkartıyo galiba biraz ishal gibi bide huzursuz gibi
onun dışında evet tamirci seti aldım onla biraz oynadı bide balık seti vardı mıknatıslı civilde ordan aldım artık legenlere su doldurup olta ile balık tutarız:) gökce kız degil erkek gibi hiç temizlik sevmiyo oyuncakları toplamıyo ne kadar kızsamda bakalım ilerde kocasına iş yapar die dua ediyom:) bizden böyle mualimcim okula vermişsin kızları hadi gözün aydın abla azda olsa kafan rahatlamıştır:) bebekistiyoruz bence her oyuncaktan oynasın yaşı büyüdükçe ortamı degitikçe zaten erkek ocukları araba top die ölüp bitiyolar :) hepinizi öpüyoruz kib kk dan bi arkadaş son ayına girmişti hamilelikte bebegini kaybetmiş kalp atışı durmuş çok üzüldüm yaa sizlerde dua edin ona sabır versin rabbim 4 . düşükten sonra hamile kalmıştı ve ilk defa bu kadar uzun sürmüş inş yeniden hamile kalır ve kucagına almak nasip olur...
Masallah bebegine..Saglikla,guzel gunlerde buyut..Bence gazi oldugu icin agliyor,emince rahatliyor.gazindan dolayi surekli emmek ister,emzirdikce gaz olur.Boyle bir kisir dongu.Mama daha cok gaz yapar.Sutun yetmese masallah o kilolara gelemez.aglamasi gazdandir.bol masaj yap,sirtini tipikla.emzirdikten sonra hemen yatirma bi sure dik konumda tut.Sen gaz yapan gidalardan uzak dur.Rezene cayi ic bol bol.hem sut yapar hem gazi alir.1-2 cay kasigi bebegede verebilirsin.
Bi sure agladikca meme yerine emzik ver..ben boyle rahatlamistim.gazi olunca emerek rahatliyor o zaman emzik veriyordum.boylece memeden sut alip gaz tekrar yuklenmiyordu..ogunu gelince sut birikiyor o zaman emziriyordum..ayaklarinizi sicak tutun.
benimkiler şimdiden başladı kavgaya. sürekli dikkat ediyorduk dün ilk kez oğlum kızımı ısırdı. canım nasıl ağladı.
Merhaba guzel anneler.toprak gelmiş hoşgeldin canım, özledik.
Wc eğitimleri tamamlamaya başlamış , büyüdüler artık bebeklikten çıktılar, çocukluk dönemi başladı.
Denizin annesi fikrimi sorarsan gece uyandırma.güzelce anlat dışarıya çıkıldığında nasil yapmamak gerekse, gece de öyle, gelirse haberini ver de, sen uyandırma bir kac gece uyuyun ca bezi bağla çiş gelince beni çağrı de.baktınız gece bezler kuru tamamen çıkarırsınız, gece kalkmaya alisirsa öyle gidebilir.yatmaya yakın sulu gıdalar vermemeye dikkat edin.
Oğlum bezi bırakalım 7 ay olacak hastaydı ateşlendi ya ondan ya ilaçların etkisi sabah anne cismin kaçırdım diye uyandi, ara ara kazalar oluyor,
Muallim abla kreş olmuyor dimi.eşimin dediği gibi.s3neye inşallah.
Gökçe oğlun tedav7de 1 adım daha ilerlemiş inşallah..az zaman canım.
Kilolar kaldı.yazin 8 kilo vermiştim 3 kilo geri aldım.hareket lazım, spor lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?