Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

maşallah canım bebişine..bence kilosunu problem yapma cok değill.. benim kızımda öyleydi yasından sonra yok diş yok hastalık derken birden 1 kg verdi. birde hareketlenmeye baslayınca fazla eneri harcıyorlar.

canım nıl noldu yaaaaaaaaa ıyıydınız .....usutmustur hava sıcaj ya ceryanda kalmıstır ınş cabuk gecer canım ya............ama masallah annesı kılosu herseyı super tammm damatlık yanı......cok uzulme öle böle buyuyecekler rabbım saglık versın canım............bızde ıyıyız kavgaları dıdısmelerı saymazsak yanı....evde sıkılıyolar hava sıcak ...aksamları cıkıyoruz abımızle dısarı ama haftanın uç gunu fılan........herkes nasıl........cok opt..uyuyolar az sonra hepsı dokulur salonaa.........

:94::88:nerelerdesiniz hayirdir insallahh.......oglum coooooook hasta kizlar ne olur dua edinnnnnnnnn
geçmiş olsun nil. bu kaçıncı yaaa. böyle böyle büyüyecekler diyoruz ama çok zor. batu da evvelki gün biraz ataeşlendi. sabahına ishal de oldu. gece zaten korkunç ötesi sıcak ve nemliydi hiç uyumadık. sabah üst dişi çıkmıştı bir de ishal oldu. doktor sadece ateş 38 üstüne çıkarsa fitil verin 3 gün izleyelim dedi. dün akşam hem daha serindi hem ateş biraz daha düştü hem ishal düştü az daha rahat ettik. dişten mi sıcaklardan mı klimayı derecesi yüksek olarak açtık ondan mı(benim ev en üst kat ve güneş alıyor en sıcak havalarda nefes almanın olanağı yok) hastalanmadan bir gün önce dışarı çıktığımızda rüzgarlıydı ondan mı yoksa mikrop mu aldı bilemedim. şükür şimdi daha iyi. tek derdimiz katı yememeye devam sadece biberon maması yiyor:84:

ooo damat bakıyoruz hııı benim batunun kilosu da o kadar boyu da 77 cm falan ve 8 aylık uzun olucaz sanırım. inşallah babasına benzeyen tek yönü bu olur bir de mamayı bırakıp yemek yesek

denız bakıyomda damat kelımesını duyunca oğlıusunun boyunu posunu yazdın hee bende kız cok tabı yerım batuyu benn ...dıs cıkarırken de cok mızmız oluyolaR bıde azılar cıkarken cok sıkıntı ben hala cekıyorum...dıkkat et klıma sıkıntı terlı olu fılan hemen hasta oluyolar benımkıler cok sukur ya eve geldıklerınden berı bı kere hasta oldular...ben sekız aylıktan berı bıldırcın yum verıyorum dr da onerdı oğlumada hep verırdım bunyeyı guclendırıyo haftanın ıkı gunu verın kızlar ben uç tane haslıyoruym tabı ...evı supureyım gelırım opt

hiii 3 yaramazla evi mi süpürüyorsun? biz evde 2 kişi olmadan tek bebekle beceremiyoruz bu işler. ay zaten üçünün banyosu yedirilmesi üstü başı. ben hiç düşünemiyorumbir sende değil bu topikte çok kız vardı da kayboldular. bakalım oğluma layık güzel becerikli akıllı kültürlü varlıklı eğitimli vs vs gelini nerede bulacağım. çok şey mi istedim yaaa batu katı yemek yemiyoooorrrrr. sadece mama :84:yese neler yapıcam da yemiyor işte. herkes bekle 5 yaşında ama yiyecek değil ya diyor ama

amannınnnn ya sen bendende beter cıktın ne gelın ya sen böle gelın ara ara bulamazsınnn sölımmm..............he hee .merak etme alısır annesı..corba verıyomusun corbasına tel sehrıye kat onunla daha kolay alısır ben verıyorum yıyolar bıde coook acıkmasını bekle uç saat msela bısey verme corba ver bak nasıl yer ıkı kasdık yesede ıyı yanı ama acıkmadan verırsen olmaz pılav bazen makarna verıyorım ben azcıkta olsa bakalım ......nıl nasılsınız ..

Merhabalar...
10 gun yatili misafirlerim vardi ugrayamadim.Herkes iyi masallah gelisimleride iyi..Deniz eline ekmek kraker v.s ver,alismasa benim oglum alisamazdi.halende tam herseyi yiyor diyemem.kiyma v.s tukuruyor.zamanla az az alisir,gelisimi iyi korkma omur boyu boyle beslencek degil yaa.
Muallim abla senden ne haber?kizlar nasil?Resimleri eklemistim gordun mu sisko anneyii(
ayin 16 si oglumun dogum gunuydu,ertesi gunu salon da o bi ucunda biz bi ucunda masadaydik.tostos bizi sasirtti masaya yuruyerek geldi.yani artik yuruyor,surekli pesindeyim.oturmak istemiyor,dusecek korkup birdaha yurumez diye geziniyorum pesinde,
9.ayda salgindan dolayi kizamik asisini olmustu 12. ayda da su cicegi salginindan dolayi bu asiyi olduk.13.ay kizamikcik 2.dozu olacak,.gelisimi iyi iri bi bebek boy kilo ortalamanin ustunde,ayak numarasi 22 dayilarina cekecek bu gidisle.artik yasaklarimiz kalkti ama tostos yemiyor o baska.arka azilar geliyor,bakalim ne zaman patliycak.bizden gelismeler bu kadar.herkes bebislere kendine iyi baksin saglicakla..

bebıs ıstıyoruz selam canım...benımde mısafırım vardı valla ıyıce sımardı benımkıler gıttıler ancak toparlıyoruz napcam bunları ben ya ...sana bısey dıcem ya facede senı bulamadım acaba sıldımmı ozele bı daha yazarmısın canım opt

herkese merabaaa
tatil bitti artık evimdeyim çok şükür inş herkes iyidir tatilde bebişler hep hasta olmuş benim kızımda hasta oldu ki halende hasta bogazı kötü olmuş 39 deceyle hastaneye gitmiştik fitil ateş dürücü verdiler inmedi igne yaptılar ateşi düştü sonra ilaç kullandık bide ishal oldu amip var dediler ilaç kullandık evimize geldik tekrar bogazı kötü oldu gene ateş yükseldi 38.8 derece oldu tekrar ilaç kullanıyoruz bakalım inş tamamen atlatır ya kızıma soguk bişey vermiyorum terletmemeye özen gösteriyorum ama nasıl böyle bogazı kötü oluyo ishal oluyo anlamadım giti bu arada dişte çıkardık iki tane :)
muallimcim benim kızın adı gökce naz :) boyu 74cm olmuş 10 aylık olucaz agustos ta kilosuda 10.400 gr :)
kib öptm hepinizi arada ugrarım inş gene

gokce gecmıs olsun canım ıns atlatır sık sık banyo aldır ama ceryanda bırakma terlemsın terlıyıncede hemen degıs.....kılosu masallah benımkıler 20 aydalar ancak on gelırler ......saglıkla buyusunler annesı ....adıyla yasasın prensesımız ......

Gokce nin annesi hosgeldin.
gecmis olsun nazli kuzuya..her dis cikarma doneminde bizde ayni rahatsizliklari yasiyoruz.ishal,ates,bogaz kizarikligi,burun akintisi.Dis cikarirken bunye zayifladigi ve salya akintisi fazla oldugundan dolayi hafif hasta gibi oluyor bende hep usuttum saniyordum ama her dis cikardiginda oluyor,5 gun poditus veriyorum geciyor.incileriniz de hayirli olsun.Masallah fistiga iri bi bebek kilosu boyu dengeli.Benim oglusum da iri
gel bunlari bas goz edelim:))

Muallim abla senin kuzular 20 aylik 30 kg diye dusun..biz 1 bebek besledik sen 3 anne karninda gelisimleride ona gore oluyor.dogum kilosunu baz almak gerek.Sen o fistiklari pamuklara sarip buyuttun.Cok sukur sagliklari gelsiimleri yerinde..uyanmadan evi toparlamam gerek.aksama misafir varr.sicakta off.

haklısın canım buyuyolar dımı.............kuvette oynadılar attım yataklarına uyuyolar................azcık dınleneyım..........ramazan yaklastı bunlarla zaman nasıl gececk bakalım........bebıs ıstıyoruz adı neydı paşamıızn..........nıl nerdesın................huuuuuuuu kızlar nerdesınız julıet............bnım kızların adlarını yazayım
reyhan ela
elvan dıla
eyşan seda

gokce naz

:94::88:nerelerdesiniz hayirdir insallahh.......oglum coooooook hasta kizlar ne olur dua edinnnnnnnnn

nil oğlun nasıl? düzelmiştir herhalde?

bebek istiyoruz bizim de sıcaklar ve üst dişler aynı ana geldi mahvolduk. klima acsam dokunacak diye korkuyorum. ev aşırı ötesi sıcak. geçen hafta 2 gün hafif ateşlendi ve ishal oldu. ishal 4-5 günde düzeldi. dişten mi klima mı çarptı anlamadım. klimayı 28 derece hafif açıyorum ama ne bileyim çocuk sadece body ile acaba çarpmış mıdır? üstten bir diş geldi diğeri çıkmak üzere belki bugün çıkmıştır sabah bakmadım. sıcaktan alerjisi de azıyor. hepsi birleşince gece uyku yok. 10 gündür uyumuyoruz. dün akşam ilk defa yardımcıya bu gece de kalkar uyumazsa sen bakarsın nasıl olsa halam da var gündüz uyursun dedim ama allahtan sonunda 1 kere kalkıp uyudu da az kendime geldim. maşalah yürümüş oğlun. 1 yaşı doldu mu? doğumgünü demişsin ama ticker ında henüz 1 yaş dolmamış gibi. batu daha yürümeden düz duvara tırmanıyor. çok hızlı emekliyor. ya emekleyecek ya elinden tutup yürütücez ya kucakta aşağı indirip dolaştırıcaz. 1 dakika durma oturma yok. öldürüyor herkesi. yarın hep birlikte yazlığa gidiyoruz. yardımcı ile halamda bırakacağım buralarda hiç zapdedemiyoruz. seneye ne yapacağız bilmem :)) ben de sonra tekrar 13 ağustosta bayrama kadar senelik iznimi alıp gideceğim.

gökçe geçmiş olsun gökçe ye. diş çıkarırken boğaz iltihabı olan çok bebek okudum. sanırım bebek istiyoruz un dediği gibi bünye zayıflıyor zorlanıyor kolay hastalanıyorlar. biz daha yeni başladık. daha köpek dişleri azı dişleri ohoooo çok dişimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…