Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Nil bi donem eline gecen ne varsa atiyorlar.atti aldii oynuyor,ogreniyorlar.zamanla alisir oyuna.Erdem arabayi,kamyonu seviyor.oturuyor butun arabalari topluor tek tek hepsinin tekerleklerini ceviriyor.birde bizim her yerde bi oyuncaklarimiz var.salonda arabalar,mutfakta tabak,kasik,antrede top,balon,bi odada elektrik supurgesi,bi oda da dergiler,bunlari hic ellemiyorum.kosede duruyor.gunboyu tek tek alanlari gezip farkli seylerle oynuyor yerlerini ogreniyor.boyle boyle derken gun bitiyor.ev biraz daginik duruyor ortalikta oyuncaklar ama napalim buyuyesiye boyle alan yaratmak gerek.hee balkonumuzda da mandallar ve torbasi var.:))

selam kızlar.............eve geldık ...........ama kırlendık bı saat sonra kuvete atayım yıne onları...corba tarıflerı ımmmm guzelmıs ama cok tavıuk etı vermetın haftada ıkı gun tavuk ıkı gun kırmısız et balık seklınde ayarlayın derım ve cıger benımkıler bu bı aydır yemıyoo suıcak ve dısten....dıs etkılı cok ...denız ben sekız aydan sonra sut kullandım muhallebılere ozellkle kecı sutu dr yarıya sulandır koy dedı ama senınkının alerjısı olması zor yasından sonra bak bakalım ınş gecer devam maması koy o zaman arasıra koyuyodum ben ..
jjulıet hosgeldın ne demek yerımız bol canım bebegın nasıl anlat bıraz nerdesın....
domates bı yasa kadar bencde komadım sımdı yaz cok guzel domatesler kyuyorum.....salıncak her bebege gore degısr sankı sankı oglus uslu sever gıbı dene ıstersen arar ara koyarsın ben alamıyorum bı tane alsam kavga olucak uç tane alsam yer yok ev zaten oyuncak dolu ...opt sızı

hosgeldinnnnnnn..bizde alan genis:)) senin bebis buyumus bile.guzel paylasimlarini bekliyoruz.
hosbulduk ttalım evet kızçem büyüdü 19 aylık olacak
batu oyun parkında durmuyor. yerde falan emeklemeye kalksa teni hassas hemen kızarıp soyuluyor. acaba salıncak alsam kullanır mı? kullanan oldu mu? arkadaşlar işe yaramaz. sıkılır diyor.
ben salıncak kullandım canım carrefourdan almıstım hemde yatabilme özelliği var uykusuz gecelerde onda cook uyumusuktur.ama her cocuk bir olmuyor kimi cok seviyor kimi ise hiç hoslanmıyor.cocuğun parkta salıncaklara karsı tepkisi nasıl

selam el muallim sana hayranım valla 3 cocuk maşallah ne diyelim ben birle zor uğrasıyom :)
19 aylık kızım cok gec yürüdük iki aydır yürüyoruz şimdide konusma çabaları içinde papağan modunda her kelimeyi tekrarlıyor ama cümle kuramıyor sadece
bi ara ciddi iştahsızlık yaşadık ama şu bi haftadır iyiyiz kızımın tartılma hobisi vardır hergün tartılır bütün gün ayna karsısında kendine bakmaya bayılır ama genel olarak uslu bir kızdır haa birde sokak hastasıyız bütün gün aaaaakabı larını ister kapının önüne yatar ve ağlar

canım selam .....sagol julıet masallah kızına susulu olucak demek.....benımkılerele aynı sanırım benımkıler 21 kasım dogdu tabı cok erken dogdular benımkılerde bu ay basladı ıyıce yurumeye neyese gec kalmamısız o zaman aynı sekılde konusuyolar demekkı hıc bellı olmuyo sadece bırı alo dıyo telefonu gırunce mama meme baba gel bu kadar ınş kısa zamanda konusurlar ben o zaman naparım nere kacarım bılmem............nerdesın bu arada ıst damı.
kızlar nasılsınız cıkıyorum dısarı ısler benı beklıyo hava cok sıcak...opt

istanbuldayım canım..aslen tekirdağlıyım evlenip buraya geldim
evet cok sıcak yaa parka cıktık ama su içinde kaldım

devam mamaları sütlü her türlü mama yasak. sadece milupa nın 7 tahıllı maması var sütsüz onu batu nun diet mamasına ekliyebiliyorum. suyla pişen muhallebiye batu nun mamasını koysam da iğrenç oluyor koymasam da. çocuk yememekte haklı

bir siz alın dediniz. neyse ben de aldım. limango da indirimde bir salıncak vardı onu aldım. parkta yeni sallamaya başladım. çok hoşuna gitti. koyunca gülüyor. hatta alınca salıncağa dönüp elini uzatıyor. ev tipi daha miniktir ama hiçbiryerde durmuyor belki biraz orada oturur diye ümit ediyorum.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun. herkesin gönlündeki dualarındaki gerçek olsun

kızlar bütün annelerin ve bebişlerinin kandili kutlu olsun Allah cocuklarımızla nice kandillere cıkarsın hepimizi

yatabiliyormu peki..eğer öyleyse yardımcın olur yanlız devamlı koyma arada sakla ki özlesin ben özellikle hasta olduğunda,iştahsız zamanlarında ve uykusuz gecelerde cıkartırıyorum cok işe yapıyor..insallah sizdede yarar
bu arada herkesin kandili mübarek olsun. herkesin gönlündeki dualarındaki gerçek olsun

kızlar bütün annelerin ve bebişlerinin kandili kutlu olsun Allah cocuklarımızla nice kandillere cıkarsın hepimizi

herkesin kandili mübarek dualrı kabul olsun insallah

denız sever merak etme ama julıetın dedıgı gıbı ara ara saklamak gerek ben bazı oyuncakları saklıyorum ıkı hafta sonra bıle cıkınca cok sevınıyolar gule gule sallansın annesı ...smt julıet denız buluesu nıl toprak bebıs ıstıyruz ve tum anneler kandılınız mubarek olsun ınş sıkıntısız bı omur rabbımden berat kandılı her kandılden daha farklı ve ozel aslında o sene ıçınde olecek ve dogacaklar kaydedılıyor rabbım saglıklı guzel hayırlı omurler versın .....optum ben cıkıyorum evden

Kizlar hayirli cumalar hayirli kandiller
Kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul amellerimiz makbul olsun ins Rabbim nice nice kandillere eristirsin bizleri ve cocuklarimizla beraber.
Su mubarek gunde sehitlerimize Allahtan rahmet ve acili gözleri yasli ailelerede sabir diliyorum.Biride memleketlim yaaaaa coook uzgunum coookkkkkkk Kizlar su mubarek gecede bir birlerimize coook dua edilm Yavrularimiz insallah hayirli ve salih evlatlar olsunlar.Evlat hasretiyle yanan kardeslerimizede yaradan saglikli hayirli bebekler versin hasta kullara sifa dertli kullara deva borclu kullarada ödeme koyayligi versin su anda ciyerleri yanan analarada rabbim sabir ecirlerini kat kat versin AMINNN
Selam ve duayla Allahimin rahmet ve bereketi uzerimize olsun

Kandilimiz mubarek olsun,bu mubarek gunde hayatini kaybeden sehitlerimize Allah rahmet eylesin,ailelerine sabir versin.

nooldu herkes yokolmuş? biz halen batunun katı yememesi ile uğraşıyoruz. galiba üstten diş gelecek ya da bu çocuk 1 yaşına kadar sadece biberon maması yiyecek ( artık iyice hızlı emekliyor. saniye durmak istemiyor. biz de duramıyoruz tabii. oraya buraya giriyor kafayı çarpıyor ağlıyor. peşinde dolaşmadan olmuyor. halam sağolsun üst kata alıştırdı 10 kere yukarı çıkmak istiyor. kediyi kovalıyor. kedi pati havada dolaşıyor. yakalasa patiyi yiyecek. çiçeğe sardı. sabah birini yukarı çıkardım diğeri daha zor ulaşılabilir bir bölgede. kucakta hiç durmuyor. par yatakta arada 5-10 dakika belki. muallim yine 1 bebekle başademedin diyecek ama zaten ben onun 3 çocukla nasıl başebildiğini hiç anlamadım. cidden sizin bebekler de bu kadar hareketli mi? 2 el 2 ayak üstünde popo kaldırıp ayağa kalkmaya çalışıyor. dün ilk defa park yatak da tutunarak ayağa kalktı. bu sabah da. ama duramıyor hemen yuvarlanıyor. 1-2 haftaya sıralar da bu gidişle. ne yapcaz bu adamı bilmem. kışa kreşe mi göndersem acaba (şaka tabii) !!!!! :)

selam.............herkes nasuıl..denız masallah oğluna valla ben kafayı yıcemm az kaldı ...delı oluyorum gercekten kavga ağlama ısırma dız boyu....dıstendır senın bıcırık alısır ama sen devamlı ver benımkılerde öle hala ..ama cok erken dogmaları etkı edıyo ıns alısırlar ıyıce ...cok sıcak ve yorgunum ...opt

deniz bulut elbet alısır kızım 19 aylık pütürlü yeni yeni yemeye basladı hep blendır kullandık.birde bizim badencikler normalden iriymiş doktor 2 yasına kadar blendır kullan dedi
seninki özgürlüğünü ilan etmiş

muallim tek basınamı bakıyon 3 bebeye :26:

selaam ..julıet evet ya yalnızım haftanın ıkı gunu bı kız var o gelıyo gezdırıp ıoynuyoruz ...cok zor ..demek senınkıde yenı basladı puturklluye benımkılerde yenı yenı ama zor olucak gıbı..nerdesınız kızlar ..smt nerdesın senınde mı erken dogmustu bebegın canım .....opt herkesı sımdı sokucam kuvete hepsını bıcı bıcı vaktı sonra öğle uykusu..............

Selam Arkadaslar
Muallim bici bici bizimki bayiliyor suya 3 de ne tatli olurlar suda zor olur 3 de degilmi ya sac basa girsinler hic degme bugun seni dusundum canim ya boyle zor gunler geciriyorsun ama inan bir bakmissin buyumusler ilreide rahat edeceksin insallah hayirli evlatlar olurlar seni cooook taktir ediyorum inan kolay degil denizinde dedigi gibi coook hareketliler bizimkiler yurume cabasindayioz artik yakinda yururuz umuyorum simdi uyuyor.
Birazdan kalksin doktora gidecez bugun asilarimiz var pasamin boyu kilosum bakalim kac olmus muallimcim artik ben herseyden yediyriyorum bugunde boool sebzeli bulgur pilavi yapacam gecende yaptim bayildi baya bir istahla yedi baharatli haric butun yemeklerden veriyorum dr bugun danisacam sutede baslayacam daha baslamadim.
Deniz canim bizimkiler özel bebekler bir gorseniz umudu 5 dakika yerinde duramiyor kipir kipirvarsin olsunlar az beklemedik onlari onceden cook titizdim diyordum bakiyorum simdi dahada coook titizim elimde bez kosup duruyorum sipanin pesinden kizlar cikmak zorundayim herkesi ve bebisleri öpüyorum hk

Gunaydin arkadaslar
Nerelerdesiniz bizde dun dr gittik kuzum gece yandi tutustu bugun
cook nazliyiz cook surekli kucak ilgi istiyor miz miziz bugun halan daha atesimiz var ne asiymiz bu boyle öbur asilarinda hic boyle olmamisti 3 hafta sonra gene var asimiz simdiden kara kara dusunmeye basladim.
Oglum 11 700 kg boyumuz 75cm ama dr biraz kilomuz fazla dedi.
Kizlar cookmuya gunde 3 ogun verin dedi ara ogun haric artik yediklerinizden yiyebilir dedi.
Hayirlisi gorüsuruz hk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…