gokce mama gercekten cok iciyormus.8 aylik olmus artik ek gida daha cok almasi gerek.Bu kadar mama a.s derken yemek nasil yiyor?disariya cikarken mama yerine meyve,yogurt alabilirsin.Sivi gidaya alistiklari zaman ek gidaya gecmek zor olur.Benim dusuncem kilo alimindan ayri yeme aliskanligi kazanmasi.bu dusunceyle buyutuyorum oglusu.sen gunluk beslenmesini yazsana.artik 1.sirada kati gidalar 2.sirada a.s 3.sirada mama olmali.yemegini yiyor ustune seni emiyor ustune mama diyorsa diyecek birsey yok doymuyor senin fistik.))patates mi bacaklari uyyy..
mama icinde birden kesemezsin gunde 4 biberon cok fazla geldi bana.4 biberon ver ama gun gun eksilt.cc yi.derken 3 e dusur.veya yari a.s yari mama hazirla..mamanin tadini mi ayirt ediyor.sut sagip koysan yermi

onlar bizden uyanik.sutum biara yetmedi.gece biberona arkadastan mama aldim yaptim..uyku arasinda biberonu aliyor mama gelince cildiriyor.Ac susuz zirladi o gece.
duzene girmeleri zaman alacak.
Canim benim oglum pek pisik olmuyor.nadir olunca sebamed veya bepanten surdum.
Zeytinyagini az suyla calkalayip,koyulasinca yanik koluma uygularim cok iyi geliyor.sen bi bunu dene.Gorumcemde popolinden memnun.
fistik olacak sizin kizlar.oglusun sacini az az uclarindan aliyordum.dun kuafore aldirdim.ince ince olmustu canlansin diye ara ara uclarindan kesiyorum.
tam trasa bingildak kapansin oyle.ama bu gidisle gec kapanacak.<Muallim abla senin kiler ne durumda.oglun bingildagi basparmak kalinliginda acik daha.,ne zaman kapanirki.