Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

slmmm
iyi dileklerinizi için çok sagolun kızlar çok şükür dr a gittim herşey yolunda dedi dr um ölçümlerini yaptı üç hafta sonra gitcem şeker yüklemesi için bide dudak ve kalp ölçümü yapıcakmış inş saglıkla dünyaya gelir :) sizleride heveslendirdim demek hadi peşimden gelin yanız kalmayım ben:)
HAYIRLI KANDİLLER OLSUN RABBİM EDİLEN TÜM DUALARI KABUL ETSİN AMİN.. AEO

gunaydın herkese..........tatıle cıktınız ......nerdesınız..bugun sabahcıyım cam sıleyım dedım uyurken cadılar...gununz aydın olsun ........emzık bırakma ısı ne zormus ya oğlum hıc almamıstı sıkıntım yoktu sımdı bu ücü emzık kavgası ıcındeler sankı bırınde bal bırınde recel nasıl kavga edıyolar gorsenız off bu yaz bu sorunu asmam gerek..optum hepınızı

mrb hanımlar güzel bi gün diliyorum ev toplama başladıgım için çok vaktim olmuyo yada vaktim olunca gökce bırakmıyo desem daha dogru olur:) hepinizi çok öpüyorum sık girmezsem merak etmeyin hafta içi evi taşıyabiliriz die yogunum bu ara kib aeo:16::16::16::16::16:

Gokcenin annesi,kolay gelsin canim.sicaklar,Gokce,hamilelik Allah yardimcin olsun...Oglun yeni sehir yeni evde dunyaya gelecek.Saglikla insallah..
Muallim abla donmussunuz tatilde dinlendin mi yoruldun mu:))
Senay canim cok sagol.Annem bacagindan rahatsiz dizkapagi islevini yitirmis pilatin takilacak ama oncesinde toplar damardan ameliyat oldu.Simdi biraz daha iyi..10 gun yanindaydim..Gecmis olsuna gelenler v.s...Yogundum giremedim.Gecmis olsun yaa..nazar var senin fistiklarda..olmadik seyler cikiyor..
Nil hsogeldin...Umut nasil?merdivenlere alisti mi?yeni ev yeni bebek yakisir olur mu olur nasip..

selam nasılsınız kızlar uç gun once benım seda buzdolabı süslerınden mınık bı mıknatıs ytuutuu onunla ugrasıyorum ya hala cıkarmadı rontgende tam bagırsagın gırısınde beklıcez yoksa cerrahı mudahale oıkolucak ıns ya cıkar valla kımyagerde oldum kkada mıknatıs arıyorum off

slm kızlar nasılsınız
muallimcim geçmiş olsun canım ya noldu mıknatısı buldunuz mu ay inş bulmuşsunuz rabbim korusun yavrularımızı allah tan büyük degilmiş bogazında kalmamış::(
bebekistiyoruz canım sagol bebişle temizlik zor oldu ya bakalım gökcede hep suyla oynadı bugün burnu akıyodu:(ilaç veriyodum kaç gündür öksürük var balgamlı gibi ... kızlar bunun için yaptıgınız bi şey varmı dogal yöntem olarak??? içireyim bende iki haftadan fazladır öksürüyo balgamlı gibi soguk algınlıgı balgam söktürücü antibiotik veriyom bi hafta olucak geçmek bilmedi yaa:( bide kızlar bişey sorucam sizlere
ablam tedavi olucak dr ARET KAMAR LA görüştü miyonları var daha önce bikaç ameliyat oldu açık ameliyat ama aret bey kapalı ameliyat yapıcam 2 bin tl alırım demiş bide ardından da tüpleri kapalı oldugu için tüp bebek yapıcakmış test felan yaptırmış tüp için onada 5 bin tl istemiş sizce o dr a gitsin mi ben istanbuldaki dr ları bilmiyorum güvenilir mi ?? daha önce bi yerde yazınızı okudum denizle muallim ablanın yorum yaparsanız sevinirim :)
cuma günü nasipse taşınıcam evi topluyom hala ya bi bitseydi :) neyse hepinii öpüyorum kib

Son düzenleme:
herkese çok selam...

muallim...geçmiş olsun...mıknatısı çıktımı....

öksürük için benim doğal olarak kullandığım bir tatlı kaşığı bala biraz tarçın koyup yice karıştırıo veriyorum.günde bir iki kere.öksürmesine göre.bize iyi geldi.şurup içerken öksürük devam ediyordu.tarçınlı balı ilave verdim.ilaçlarını kestik.balgam da hırıltı da öksürük te gitti.

sevgiler....

Muallim abla gecmis olsun .Artik buyuyorlar derken,daha da dikkatli olmak gerek.insallah cerrahi mudaheleye gerek kalmaz.Doktora gotur bakalim belki bagirsaga ilerlemistir..
Gokce ablan icin memorial Semra Kahramanli yi tavsiye ederim.Senelerce gezmedigim doktor kalmadi 2 asilama 2 tup bebek sebep yok dendi hep.Semra hanim sebebini buldu.Rahimin disinda cok sayida miyom rahimin seklini bozmus tup bebekte olsa tutunmasi imkansizmisti.Semra hnm miyomlari yakti rahimi duzeltti co-cultur icin parca aldi.cok sukur.Bence gitsin gorussun neresi icine sinerse orada baslasin.onemle belirtmek isterim ki hemen ameliyat sonrasi tupbebege baslanacaksa ki (yeniden miyom olusmadan baslamak gerek )ameliyatta miyomlarin mutlaka yakilarak alinmasi gerek(kanama yapmamasi icin).
Kapali derken laporoskobimi demek istedin.Ben laporoskoibyle aldirdim..Tez zamanda kavusur insallah..

Gokce oksuruk icin bal ve zencefil iyi geliyor.ister rendeler karistir ver ister cayini.Birde gecenlerde duydum damla sakizini havanda az sekerle ezip bala karistirip verince de iyi geliyormus.Gecmis olsun.

selam bebekistiyoruz....anlıyorum:))ben de sadece okumaya çalışıyorum.denizkızım uyuyor bebek gibim..heh....
sevgiler...herkese..

HG deniz iyikide geldin canim kucuk deniz nasil?Senin kizin kac aylikti canimya madur gor coook unutkan oldum.inek sutu iciyormu?
Benim oglum icmiyor iki aydir geceleri icirmeye calisiyorum imkansiz geri atiyor.Bende baslamadim daha vc egitimine evet canim zamani var zorlamamak lazim zaman her seyin ilaci yazacak coook sey var ama vakit yoook kucuk denizi kocaman öpüyorum hk:16:

selam nil...denizim iy maşalah:nazar:23 aylık oldu teyzesi...süt içiyor ama aşırı değil yada tam doğru miktar tam ne bilmiyorum.hemen hemen her sabah en küç
klerinden küçük bir kutu sütiçiyor.peynir yoğurt muhallebi pudink misali şeyleri de yiyor.ben gece hiçbirşey vermiyorum.mantığıma göre ;zaten uykusu iyi gece rahatsız olmadığı bir ağrısı olmadığı sürece uyANMAZ.akşam yata sabah kalkar.dolu dolun bir mideyle rahay etmiyeceğini düşünüyorum.ayrıc acıksa isteyeceğinden eminim.zilli boğazına düşkün:))neredeyse yedirirken parmağımı da yiyecek.
senin oğlan da çokk tatlı...kıımdan önceleri sizin burayı okudum bir süre.sizleri tanıyıp öyle girmek istedim ama kızdan vakit bulmak çok zor.hanginizin ne kadarlıktı tam net hatırımda değil.bu yüzden affola...paylaşımlar güzel..o yüzden vakit buldukça okumaya çalışıyorum...
herkese sevgiler....

kızlar selam....beklıyurm olmadı gıdıcem ...zıllı bısey yemıykı cıksın zaten ya benımkılerde ıstah yok kı ...masallah kızına denız...bnımkıler bu ıkı aydır gece bı kez uyanıyıolar..rahat halım yanı ...gokce ablan ıns kavusur mınıgıne ..hıc bebek olamdımı dıusuk felanda..aret kamarda ıyı bı dr...bıkac arkadasım onda hamıle kaldı ama semra hanımdan yanayım bende...arastırsın konussun ıoyıce ıcı kıme sınıyosa ona gıoıtsın derım benım drda cok ıyıdır omer faruk bey ve cok paracı degıldır...herkesı optum parka cıkardım ıkısını of ben yoruldum artık ..aaa bakın premature sayfasında berentos adlı arkadas bulıusalım dıye yazı actı..gelen bıkac kısı var kadıkoy moda dendı gelen varmı...............................................................

Muallim abla gelismeleri yaz mutlaka..Ishal ilaci kullansa belki cikmaz mi?filme girsin tekrar barsaga ilerlemis olabilir.
Denizgeldi masallah kizina benim oglumda 23 ayli temuz 16 dogum gunu:39:

Son düzenleme:
muallim ablacım, geçmiş olsun, bizimkilerde o süs ve mıknatıslı tanıtım kartlarıyla pek oynuyorlar.... İnşallah kendiliğinden çıkar....

Bebek_ist. canım annene acil şifalar... diz çok önemli... inşallah iyileşir kısa sürede....

Gökçe-ranacım bir cadı, karnında bebek ve ev topluyorsun, Allah yardımcın olsun.... çok zor, ve yerleştirmesi de var onun... Aman yorma kendini canım...

Deniz geldi, benim kızlarım da 28 aylık, 2,5 yaşına yaklaşıyoruz, birinde hırıltı vardı, bayağı azaldı, doktor bişey bulamadı, tekrarlarsa senin önerin bal-tarçın vermeye çalışcam... ama büyüdükçe bişey yedirip içirmek de zorlaşıyor, kabızlık şurubunu da tehtidle içiriyoruz, burnunu sıkıcam deyince gelip içiyor... bir akşam işten eve gittiğimde"burnumu sıkcanmı" diye sordu, yok kızım niye sıkayım senin burnunu dedim, önemsemedim.... meğersem o gün şurubunu içmmiş, ananesi söyledi sonradan... pek de akıllılar... inşallah bu tehtid ve yasaklarla çok zarar vermiyoruzdur küçücük beyinlerine...

slm kızlar herkeseler iyidir inş minikler ne alemde benim kız hala aynı öksürük duruyo bugün girdim nete baktım yazdıklarınız bal tarcın var evde onu deneyim olmadı diger yazdıklarınızı deneyim:) çok sagolun
muallimcim allah şifalandırsın nie öyle oldu keşke kendiliginden yapsada çıksa yaa :( ömerfaruk bey hangi hastanede kaç para alıyo acaba? bide semra hanım iyi demişsiniz onada baksın ablam sagolun ablam ın yaşı41 olucak aslında 1.5 senelik evli geç evlendi yani düşük felan yok hiç hamile kalmadı rahim çok deforme olmuş demiş dr u:(
bebekistiyoruz canım kapalı ameliyat dedigi galiba laparokoppi gibi bişey tam olarak bilmiyorumda aslında ama söyledigin için sagol ablamı uyayırım en azından yaktırılması gerektigini bilmiyoduk:)
denizgeldi canım benim kızım da 20 aylık oldu ekimde 2 yaşına gircek inş :)

selam kızlar....bu oğlen vaktı seda hanım yuttugu mıknatısı cıkardı sonunda....
gokce omer faruk bey camlıca medıcanada...bence bıkac dra gıtsın fıkır alsın enson karar versın...bebıslerımız buyuyor rabbım saglıkla buyumeyı nasıp etsın ıns..bulusmaya gelen yokmııııı

Back
X