Kiymetli anneler ve kiymetli kuzucuklari,gecmis bayraminiz kutlu olsun.
Herkes iyidir insallah..
Biz kotu bir tatil yasadik.Hastalik pesimizi birakmadi, oglum tatilde cok keyifsizdi ,ateslendi,nefes alamadi,su cicegi cikardi.1 gunumuz hastanede buhar almakla gecti.Su cicegi gecmeye basladi ama ilaclarin bitmesine nazaren oksuruk halen devam.15 gundur devam edince alerjik olabilir dedi doktor.Bende bayramin 1.gununu hastanede gecirdim.Benimde 1 aydir devam eden oksuruk.En son bayram gunu yataktan kalkamadim bronsit kanda yogun iltihap cikti serumlarla ayaga kalktim.ilaclarimiz bitti ama oksuruk devam ne illet hastalikmis..Bunada sukur diyorum.
Gokcenin annesi iyi tatiller,hayirli olsun..gobusten ne ignesi?7 aylik olmus masallahhh..
Denizin annesi parmak emmeyi unutmus fistik super yaa..Yas ilerlemeden unutmasi daha rahat..Bayraminiz nasil gecti.
Bende oglumu hic korkutmazdim sokakta kopek gorunce once ben sever sonra ona sevdirirdim.tehlikeli hareketler yaptiginda bile dussun cani acisin ogrenir birdaha yapmaz dusuncesiyle bak dusersin suran acir gibi korku vermezdim. Gecenlerde arabada babasi ani fren yapinca koltugundan firladi ve bana donup eliyle midesini tutarak anne kokuum dedi.Sasirdim kaldim.Ne kadar korkuyu ogretmemeye ozen gostersemde dikkatli davransam da korku nedir biliyormus .1-2 haftadir surekli kokuum sinek gorsun anne kokumm oglum bak birsey olmaz soyle boyle desemde yenemiyoruz.zamanla unutacagini dusunuyorum yaa bakalim..
Ne zaman ters bir davranis yaparsa gozume bakiyor ben birsey demiyorum sadece gozlerine bakiyorum sonra gelip anne hisst anne tamm taam yapmimm anne opp dudaklarini uzatir sarilir.o anki yasadigim duygu..

Senay, Nil sizlerin bayrami nasil gecti.Bende cok yogunum ama sizleride ozluyorum.Kisliklari hazirlamaya basladim.Kahvalti yemek ev topla supur sil parka cikar aksam yeegi camasir bulasik kos kos kos topuklarim ilk defa bu sene catladi.Ancak yataga yatinca ohh bee diyorum..
uyandi iyi bakn kendinize