arkadaşlar aşağıda aklıma takılan sorular var
* biberondan kesmeye ne zaman başlamak lazım? alıştırma bardağına mı geçmek lazım önce? o zaman biberon mamasını nasıl vereceğiz?
* bizim oğlan küvetine sığmıyor artık...çok da dönüyor yıkanırken...siz nasıl yıkıyorsunuz?
* çınar park yatak da değil de kendi karyolasında yatıyor...ama karyolasına bebek nevresim takımlarının çarşafı küçük geliyor...her gece paçavraya dönüyor...tek kişilik çarşfalarımdan yayıyorum ama karyola ebatları için nevresim takımı var mı biliyor musunuz?
bu arada kızlar çorbadan normal yemeğe geçtiniz mi? ben dün ıspanak, pırasa filan kavurdum...öyle yedi...acaba artık normal yemek formunda mı versek??yarında ızgara köfte vereyim diyorum...bu arada mama veren kızlar mama miktarını söylerken kullandığınız suyu mu yoksa mama ile karışmış halini mi söylüyorsunuz doktorunuza...mesela biz 180 cc suyla 210 cc mama içiyoruz ama ben doktora 180 diyorum hep...
sanırım biberon işi biraz daha gidecek gibi görünüyor...banyo işine de çözüm bulmam lazım..biz de hergün onla beraber banyoya girersek yandık yani...kucakta duran bir çocuk değil ki..kıpır kıpır...nasıl yıkıyoruz allah biliyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?