Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

Ben kan damlasını birkaç damla limonla birlikte veriyorum yada meyvesine karıştıryorum .C vitamini hem etkinliğini artırıyor hem de daha kolay içiyor .
Yeliz cim geçen hafta sonu günüm vardı Derin bir onun bir diğerinin kucağına ama kime giderse gitsim hopp gözler bana dönüyor hemen ve beni istiyor bir süre sonra hatta herkes dedi bu iyice sana alışmış diye ama sanırım bizim durumumuz farklı sadece beni gördüğü için belkide durum bu bilemiyorum .

kardelende aynı ama bu dönemde değil hep aynıydı babannesiyle dedisini görünce
beni tınlamıyor herkesle dost bana hiç düşkünlüğü yok

yelizcim beni anlatmışsın hatta başkalarıdayekn bana bile bakmıyo heç oralı değil bazen üzülüyorum acaba bütün gün evde sıkılıyomu benden diyorum

canım benim bizden sıkılırlarmı hiç ama komik bende senin gibi düşünmeye başlamıştım
ama kızlar içim rahatladı valla
ben heralde bende sorun var bu çocukla iletişimmi kuramıyom diyordum
hatta karşıma oturtup konuşuyom bile :)))))))))

ama demekki bu dönemde bütün bebekler yanıymış
OHHHHHHHHHHHH BE kaydirigubbakcemile3

bizimkide aynı canım benim. tanıdık tanımadık hemen gülücük atıp kucağına gidiyor. bizde istiyoruz biraz bize düşkün olsun. geçen gün eşimin kucağındayken bakıcı çağırmış hemen gitmiş. bir yönden iyi diyorum asosyal olmasın sıcak kanlı, girişken olsun. ama şu zamanda heleki kış mevsimi hastalıkların çok olduğu zamanda herkesede gitmesin istiyorum.

benımkı de oyle bana asırı düskün degıl. okuldan dönunce benı gorunce sevınısn dıye beklıyorum hiicc oralı bıle olmuyor beyfendı. anca meme emmmek ıcın kullanıyo benı. daha yenı yenı sevınmeler falan basladı. evet bazı bebekler anneye cok duskun oluyo. koca evde mesela kımseye gıtmeyen anneye yapısan bebekler olyor. ama oyle olsa daha zor olurdu demı. nasıl bırakıp gıdrdım o zaman. kucagımda yabancılara guluyo ama sonra utanıp basını omzuma gızlıyo utanma hareketı yapıyo :)))

oyyyyy kıyamam ben ona özlem
ya ewet çok düşkün olamsıda kötü ama bizde anne olduğumuzu onun için yerimizin başka olduğunu anlayalım dimi ama

kızlar uyku tulumu ile ilgili birşey soracağım
tulumun içine ne giydiriyorsunuz ince pijama sadece atlet ya da penye mi üstünden yorgan mı battaniye mi örtüyorsunuz ya da içine kalın giydirip üstüne bir şey mi örtmüyorsunuz ben çözemedim bu işi bim den almıştım bir tane özlen sen de almıştın ya onlardan işte ama sucuk gibi terliyor içine ince bir uzun kollu pijama ve atlet giydirdim üstüne de yorgan örtmüştüm siz nasıl yapıyorsunuz haaa bu arada soba yakıyorum ben yani ev sıcak oluyor ama üstüne yorgan örtmesem de sanki üşüyecek gibi geliyor tulumu giydirmesem de üstünü çok açıyor cadı kızım hele bir akıl verin

ben polar torba tulum almıştım..body üzerine penye pijama giydiriyorum sokuyorum tulumun içine...bazen ince bir battaniye de örtüyorum üzerine..banyo filan yaptıysa...

kan damlası vermiyoruz biz...o yüzden o soruyu yanıtlayamayacağım..kan tahlilinde de değerleri gayet güzel çıktı...kızlar unutmayın bu ay kan sayımı yapılması gerekiyor bebeklere..kan değerleri iyi ise boşuna vermeyin o pas tadındaki damlaları...

düşkünlük konusuna gelince bizim ki çingene pilici gibi:))) yedi düvelle barışık..biri alıp gitse yaşar onlarla yani..anam-babam nerde demez..boşverin böyle olmaları daha iyi...

canım benim belki üzülüyosun herkese gidio die ama,bazen büyük kolaylık oluyo öyle olması..çünkü ben asla kimseye bırakamıyorum işim olduğunda ...........4. aydan beridir aşırı bana düşkün ..babasında bile durmuyo......yani anlıcan benimki biraz yaban..çok zor oluyo.......sen şanslı bile sayılırsın demekki sevgi dolu bi çocuk.............gece mama yapmaya kalktığımda dahi babası zor zaptedio...........

Uyku tulumu ben iç bodysi ve külotlu çorabını giydiriyorum içine sadece üzerine de ince bir battaniye onu da zaten sabaha kadar atmış oluyor üzerinden benim evim kaloriferli ama çok sıcak olmuyor yanii .

oyyyyy kıyamam ben ona özlem
ya ewet çok düşkün olamsıda kötü ama bizde anne olduğumuzu onun için yerimizin başka olduğunu anlayalım dimi ama

ya aevt bı ara ben de nerdeyse takıyodum kafaya acaba benı sevmıyo mu dıye:))) sonra dedım sacmalama ozlem cocuk guleryuzlu (her goren oyle dıyo cunku) sevmeme gbı bısey olamaz. sacmalıyoruz işte bazen. baskasına cok gulerse kıskanıyorum bılee...

bizim çınar da aynısı yaa
hatta kendisiyle ilgilenmeyenlere de türlü şaklabanlıklarla kendini gösterip atlıyor
uyku tulumu biz de almıştık fakat hiç kullanmadık daha
neyi bekliyorsam
:))

özlem valla canım aynı şeyleri tam tamına düşünmüşüz hatta inanmıcaksın ama
yazıyı ben yazdım sandım
sonra dedimki alla alla ben özleme saçmalama falan yazmışım
niye öle yazdımki deyip üzüldüm :)))))))) okadar yani
yazı benim sandım sonra iyice bakınca anladımm:)

aylincim sonuç kaç çıktı bizim 10.6 doktor günde 2ye çıkaralım dedi sizlerin kan sayımı kaç çıktı arkadaşlar:uhm:

kızlar bende size bişey sormak istiyorum ama sakın bana gülmeyin ben ayakkabı giydiriyorum diyen annelere ve ayakkabı giymiş bebeklere çok özeniyorum niye derseniz bizim cadının ayakları okadar ufakki hani şu paketlerin içinde 10-15 liraya bebek patikleri satılıyor ya kızlar için kumaştan babet şeklinde yada conwers tipi falan benim kızımın ayaklarına hala daha onlar bile büyük geliyor ve giydirdikten 5 dk sonra ayaklarından çıkıyor ben hala daha mothercare nin takımları olarak penye patikler var ya hala onlardan giydiriyorum ayakkabı şöyle dursun bebek patiklerini bile yolda düşürüyor ayakları okadar küçük üzülüyorum aslında ama ebemiz normal standartlarda diyor kaynanam çok kısa 1-50 falan boyu var ayaklarıda şu an 33 34 numara falan acaba onamı çekcek ki yoksa birden atağa geçip büyürmü ne dersiniz kızlar?

burası cok guzel olmus aylin cim fikrine sağlık
beg bnm kızın ayaklarıda cok kucuk 0 3 coraplarımız oluo bez patıkler oluo bıze ama ayakkabı aldım her dısarı cıkısımızada esım geldıgımız yoldan gerı donmek zorunda kalıo ayakkabı aramak ıcın .kaynananaa cekmez merakk etme.

saol canım yaa burdaki arkadaşlar tombul ayaklardan 19 numara ayakkabılardan falan bahsedince kafaya takıyordum daha çok dikkatimi çekmişti ama sen şimdi böyle yazınca biraz rahatladım sankii

fatoş bencede büyür ayakları şimdik nesil uzun ve yapılı zaten diğer kızında minyon değil anladığım kadarıyla buda onun gibi olmaz canım bence.benim oğlanında ayakları çok tombul.herkesin bir sorunu var tek sıkıntımız bu olsun canım öpüyorum kızını ve seni.

saol canım yaa burdaki arkadaşlar tombul ayaklardan 19 numara ayakkabılardan falan bahsedince kafaya takıyordum daha çok dikkatimi çekmişti ama sen şimdi böyle yazınca biraz rahatladım sankii

rahat ol ya sımdıden bılemeyızkı zaten bebegının boyu normal gıdıosa sorun yok mınık ayaaklı olsun ben cok severım kucuk ayak ne gusel ıste bnm kardesımın kızı dide den 4 ay kucuk ama dıde den cok buyuk ayakları babasına cekmıs mala gıbı ayak var cocukta :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…