benimde sorum var kızlar basit bişey ama soracağım konuda sizin bebekleriniz nasıl merak ediiyorum
benim oğlum herkezin kucağına atlIyor kimseyi ayırt etmiyor daha önemlsi kalabalık bir ortamdayız diyelim ben varmıyım yokmuyum önemli değil onun için
mesela bebekler herkeze gitmez annesine gitmek ister bizimkinde hiç öyle bişey yok
onun için ben herkezle eitim yani...
sizin bebekleriniz bu dönemde bu konuda nasıllar
yelizcim beni anlatmışsın hatta başkalarıdayekn bana bile bakmıyo heç oralı değil bazen üzülüyorum acaba bütün gün evde sıkılıyomu benden diyorum
benimde sorum var kızlar basit bişey ama soracağım konuda sizin bebekleriniz nasıl merak ediiyorum
benim oğlum herkezin kucağına atlIyor kimseyi ayırt etmiyor daha önemlsi kalabalık bir ortamdayız diyelim ben varmıyım yokmuyum önemli değil onun için
mesela bebekler herkeze gitmez annesine gitmek ister bizimkinde hiç öyle bişey yok
kızlar uyku tulumu ile ilgili birşey soracağım
tulumun içine ne giydiriyorsunuz ince pijama sadece atlet ya da penye mi üstünden yorgan mı battaniye mi örtüyorsunuz ya da içine kalın giydirip üstüne bir şey mi örtmüyorsunuz ben çözemedim bu işi bim den almıştım bir tane özlen sen de almıştın ya onlardan işte ama sucuk gibi terliyor içine ince bir uzun kollu pijama ve atlet giydirdim üstüne de yorgan örtmüştüm siz nasıl yapıyorsunuz haaa bu arada soba yakıyorum ben yani ev sıcak oluyor ama üstüne yorgan örtmesem de sanki üşüyecek gibi geliyor tulumu giydirmesem de üstünü çok açıyor cadı kızım hele bir akıl verin
oyyyyy kıyamam ben ona özlem
ya ewet çok düşkün olamsıda kötü ama bizde anne olduğumuzu onun için yerimizin başka olduğunu anlayalım dimi ama
ya aevt bı ara ben de nerdeyse takıyodum kafaya acaba benı sevmıyo mu dıye:))) sonra dedım sacmalama ozlem cocuk guleryuzlu (her goren oyle dıyo cunku) sevmeme gbı bısey olamaz. sacmalıyoruz işte bazen. baskasına cok gulerse kıskanıyorum bılee...
ben polar torba tulum almıştım..body üzerine penye pijama giydiriyorum sokuyorum tulumun içine...bazen ince bir battaniye de örtüyorum üzerine..banyo filan yaptıysa...
kan damlası vermiyoruz biz...o yüzden o soruyu yanıtlayamayacağım..kan tahlilinde de değerleri gayet güzel çıktı...kızlar unutmayın bu ay kan sayımı yapılması gerekiyor bebeklere..kan değerleri iyi ise boşuna vermeyin o pas tadındaki damlaları...
burası cok guzel olmus aylin cim fikrine sağlık
beg bnm kızın ayaklarıda cok kucuk 0 3 coraplarımız oluo bez patıkler oluo bıze ama ayakkabı aldım her dısarı cıkısımızada esım geldıgımız yoldan gerı donmek zorunda kalıo ayakkabı aramak ıcın .kaynananaa cekmez merakk etme.
saol canım yaa burdaki arkadaşlar tombul ayaklardan 19 numara ayakkabılardan falan bahsedince kafaya takıyordum daha çok dikkatimi çekmişti ama sen şimdi böyle yazınca biraz rahatladım sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?