Bende biberona hiç alıştıramadım bu yüzden biberon yada mama miktarı konusundada fikrim yok devam sütüde vermiyorum çünkü emiyor suyu eskiden alıştırma bardağıyla veriyordum emzik olayını 1 ay önce istemedi 1 aydır emziği tamamen bıraktık emzikle birlikte alıştırma bardağıyla su içmeyide istemedi onuda bıraktık şu anda su nar suyu v.s gibi sıvıları çay bardağıyla çok severek ve keyifle içiyor dolayısıyla bizimkinin emzik biberon alıştırma bardağı mama miktarı ayarlama vs gibi sorunu kalmadı artık yemekleride bizim yediklerimizden yiyyor ben önce yemeği domates rendeliyerek bir güzel pişiriyorum onun yiyceği miktarı ayırdıktan sonra kendi yiyceğimiz kısmına ayrı bir tavada tuzunu ve salçasını koyup yemeğe ekliyorum bir iki daha tıkırdatıp ocaktan alıyorum buda bizim yiyceğimiz kısım oluyor yani biraz stil değiştirdim ikra hanım tuzsuz ve salçasız yesin diye artık yemekleri çatalla ezmiyorum olduğu gibi ekmek doğrayarak yediriyorumartık devam maması muhallebi v.s de vermiyorum onun yerine ara öğünlerde elma armut gibi meyve ve yoğurt veriyorum yatmadan öncede muhallebi yerine akşama ne pişirdiysem 1 tabak ondan yedirip yatırıyorum geceleride 3 3 buçuk saat arayla uyanıp emiyor gündüzlerde 5 kere falan emiyor
Çarşaf olayına gelince bizimkilerden seriyorum çünkü korkuyorum çok hareketli olduğu için ne bulsa çekip çıkarıyor bizimkiler büyük olduğu için uçlarını yatağın en altına komple koyuyorum ki çekip çıkaramasın diye
Banyo olayımızıda yıkama küvetine bir havlu katlayıp koyuyorum içine yarısından fazla su dolduruyorum onun belinden yukarıya çıkacak şekilde çünkü üşüdüğü zaman ağlıyor içinede sevdiği bir kaç oyuncak3 günde bir yıkadığım için pek sorun olmuyor koyuyorum eşim tutup oynatırken ben yıkayıp çıkarıyorum artık hergün değilde 2-4
evet bende adet donemınde azaldıgıını hıssedıyorum hatta yok mu hıc deyıp sıkıp kontrol edıyorum. ama yetıyo demekkı benım oğlum gece bı kez uyanıp emıyo. aksam oğununde gunluk sutle muhallebı verıyorum yada mılupanın muhallebısını . banyoyu kuvetı kucuk geldıgı ıcın legende yaptırıyoruz. ama hıcbı turlu banyo sorun olmuyo cunku bayılıyor. gecenda karnını ve koltukaltını liflerken gıdıklandı kıkır kıkır güldü bayıldık tabi bızdee...
bu arada kızlar bebekleriniz ayakkabı giyiyor mu? ya benim oğlan nefret ediyor..heveslenip alıyorum küçülüyor veriyorum...o altı deri çorapları bile giydiremiyorum...nasıl yapıyo yapıyo atıyo ayağından..bir soru daha ayak numarasını ben ezbere alıyorum...kıpır kıpır olduğu için deneme şansım olmuyor...20 aldım mesela chicco dan..20 mi giyiyor sizinkilerde?
benimde sorum var kızlar basit bişey ama soracağım konuda sizin bebekleriniz nasıl merak ediiyorum
benim oğlum herkezin kucağına atlIyor kimseyi ayırt etmiyor daha önemlsi kalabalık bir ortamdayız diyelim ben varmıyım yokmuyum önemli değil onun için
mesela bebekler herkeze gitmez annesine gitmek ister bizimkinde hiç öyle bişey yok
onun için ben herkezle eitim yani...
sizin bebekleriniz bu dönemde bu konuda nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?