doktorunuzun adını verebilirmisiniz çok mutlu olurumBenim ikizlerin perinatoloğunu hemen tavsiye edeyim o zaman,Fulyada..
kesinlikle süper biri,ilgilenirsen yazayım..
Fulyada Erasmus Kadın Sağlık Merkezi, Opr.Dr.Mehmet AYGÜN dü doktorum.
Gerçekten çok hoş,çok tatlıdilli muayenahanesi de bu standartlarda donatılmış çok hoş bir doktor,
Umarım karar kılarsınız ve size yardımcı olabilir..
Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi
Bu sayfada alttaki doktor
Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gebeliğin riskli herhalde aksi halde dr neden takibini bıraksın anlamadım. Benim hamileliğimde drumun tavsiyesiyle ara kontrollerimi yapan konusunun önde isimlerinden Prof. Dr.Recep Has var. Mecidiyeköyde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklar dilerim canım.
öncelikle tebrik ederim. bende tek yumurta ikizi annesiyim. 12 temmuzda 30+1 de doğum yaptım.
pendikte oturuyorum. doktorum beni buradan çapaya gönderdi.orada tedavim yapılmak istendi fakat geç kalmıştım. 2 haftalık yatış serüveninden sonra özel bir hastanede doğum yaptım.
çapada prof. Hayri bey varmış fakat ayrılmış (devlet prof.lerı çekti hastanalerden)
şimdi orada Mustafa bey ve Aytül hn var. şiddetle tavsiye ederim.
özellikle özele verecek binlerce tln yok ise hem devlet hastanesi hem de Hayri Bey'in yetiştirdiği iki harika insan.
tekrar tekrar tavsiye ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin. yeni de olsam ikiz annesiyim. sana nacizane tavsiyelerim olabilir.
canım ben devlet hastanesinden çok korkuyorum benim ablamda devlette yaptı doğumunu ve çok çekti ben iyi bir özelde doktor arıyorum ama yok işte ikizlerden anlayan sürekli devlette perinatolojiye gitmem öneriliyor ne güzel sende kucağına almışsın bebişlerini Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin[/QUO
benim de tek yumurta gebeliğim var beni de senin gibi başta çok korkutmuşlardı tek plasenta benimki de çok şükür 25 haftayı bitiriyorum.başta özeli düşünmüş hatta çok sevmiştim koşullar daha iyi gözüküyor ama sonra hacettepe perinatolojiye geçtim iyiki de öyle yapmışım içim çok rahat bi kere erken doğum olacak her halukarda yenidoğan ünitesi iyi olmalı ki bu ancak büyük hastanelerde üniversitede oluyor sen hiç gecikme senin durumun özel özelde oyalanma üniversiteye başla derim ben sen bilirsin tabi iyi düşün iyi olsun..
canım ben devlet hastanesinden çok korkuyorum benim ablamda devlette yaptı doğumunu ve çok çekti ben iyi bir özelde doktor arıyorum ama yok işte ikizlerden anlayan sürekli devlette perinatolojiye gitmem öneriliyor ne güzel sende kucağına almışsın bebişlerini Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin[/QUO
benim de tek yumurta gebeliğim var beni de senin gibi başta çok korkutmuşlardı tek plasenta benimki de çok şükür 25 haftayı bitiriyorum.başta özeli düşünmüş hatta çok sevmiştim koşullar daha iyi gözüküyor ama sonra hacettepe perinatolojiye geçtim iyiki de öyle yapmışım içim çok rahat bi kere erken doğum olacak her halukarda yenidoğan ünitesi iyi olmalı ki bu ancak büyük hastanelerde üniversitede oluyor sen hiç gecikme senin durumun özel özelde oyalanma üniversiteye başla derim ben sen bilirsin tabi iyi düşün iyi olsun..
merhabalar
lemi ibrahimoğlu tavsiye ederim
nisantasında özel muayenehanesi inşş bebeklerini rabbim kucagını almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?