- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Ya aslında ben 40. Haftada doğum yapıp bebeği zayıf olan vardır diye merakımdan açtım konuyu ama kendi derdimi de araya sıkıştırayım dedim :)Başlıkla icerik farklı olmus. Ben 40 hafta 3 günlükken dogum yaptım. 3.600 dogdu.
Çok teşekkür ederim moral oldu bana yazdıklarınız. Sağlıklı doğsun da aslında kilosu çok önemli değil sonradan alması için bol bol beslerim sütüm olursa , ama işte insan istiyor ki biraz tombul olsun :)2 kilonun ustunde olmadi yeterli caninizi sikmayin esimin kardesi icin yasamaz demisler kvdeme 6 aylik dogmus o zaman imkanda yokmus 1700 kg dogdugu halde kuveze bile alinmamis suan 20 yasinda tabi bana anlatilan bu gercegini bilemem ablamda 2700kg gununde dogmus
Maşallah sizin çok iyiymiş bebişin kilosu :) ne yiyip içtiniz bana da tavsiye verin :)40+0 da dogum yaptım.
4.100 gr dogdu. Küçük dogacak diye endişe etme. Bol bol emzirir, sütun de kaliteliyse hemencecik toparlanır. Tombiş bir bebek bile olabilir:)
Herşeyden yedim.:))Maşallah sizin çok iyiymiş bebişin kilosu :) ne yiyip içtiniz bana da tavsiye verin :)
Ben hiç kilo alamıyorum malesef bebeğim gibi. Hatta geçen hafta 62 kiloydum bir haftada almak yerine 1 kilo vermişimHerşeyden yedim.:))
Özellikle makarna türü şeyleri canim çok istiyordu, çok obur birşey olmuştum.
Siz benim beslenme şeklimi örnek almayın çünkü bebekle birlikte ben de kilo almıstım. Iri bebeği doğum yapmak daha zor. Aklınizda bulunsun.
Ben hiç kilo alamıyorum malesef bebeğim gibi. Hatta geçen hafta 62 kiloydum bir haftada almak yerine 1 kilo vermişimben de yiyorum aslında et süt yumurta ne gerekiyosa pekmez bal falan da, hatta sizin gibi makarna pilav ekmek simit herşeyi yiyorum ama nedense ben de bebeğim de kilo alamıyoruz çok ilginç
Sağlikli doğsun, önemli olan o.
Bol bol süt icmeyi ihmal etme.
Bak benim de sütumun kalitesi cok düşuk oldugu icin bebegim dogduktan sonra az kilo alıyor.
Sebebini bilmiyorum canım.yapım gereği olabilir. Büyük kızımda da öyleydi çünkü.Neden düşük canım ? Ne yapmak gerekiyo kaliteli olması için?
Çok teşekkür ederim40+1de 3160 gram 49 cm normal doğumla kucağıma aldım 15 kg ben almıştım ve doğumla 8 kg gitmişti ertesi gün taburcu oldum 60 gr ödemini verdi. Daha sonra ilk ay 2 kg 2.ay 1.5 kg 3.ay 1 kg ve son ay 500 gr aldı ve şu an 8 kg. 66 cm 4 ayşık bi Sadece anne sütü veriyorum çok şükür herşey yolunda hatta ctesi 4. Ayını doldurduğunda ilk diş patlattı bugünde ikimci diş patladı. Demek istediğim doğum kilosunun pek önemi yok 2-2500 kg geçsin yeter doğduktan sonra toparlarsağlıkla kucağına almanı dilerim
AA canım kavuştun mu bebeğine çok sevindim canım. Ben normal doğumu bekliyorum bakalım ne zaman gelicek miniğim :) daha 3 bile olmadı benimki38+3'te sezeryanla 4 kilo ve 52 cm dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?