Bebekleriniz hangi hafta kaç kilo doğdu ???

38. Haftalıktı sıpam. 49 cm, 2.385 gr!! Şimdi 5.5 aylık 6.400 gr 69 cm :)

40. Haftada 2870 Kilo doğdu kızım. Sağlık sorunu olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz. Zayıf doğanlar çok çabuk toparlıyor. Bizimki şişko bir bebeklik geçirdi hatta. Hayırlısıyla doğunca sık sık emzir hep memede olsun bak nasıl toparlar

Benim ilki 39 haftalık ve 3350 gr ve 49 cm doğdu, ben 14 kilo almıştım. İkincisi 40 haftalık 4040 gr ve 54 cm doğdu, ben 8 kilo almıştım. İkisi de normal Doğum oldu, ilkinde dikiş vardı, ikincisi daha kolay ve dikişsiz doğdu.

olsunn saglikli olsun yeterki. alir zamanla. emiyomu
Emziriyorum, ama şu sıralar yine emmez oldu Ek gıdaya geçeli 2 ay oldu. Hani "Ek gıdaya başlayınca çabuk toparlanır diyorlar ya" bizimkinde ne bi toparlanma, ne bi kilo alma gözle görülür şekilde bile değil.

bende ek gidaya yeni basladim sayilir. 1 aya yaklasti. ama cocugun ek gidaya alisma surecinide dusunmek lazim. hemen yiyim kilo aliyim olmaz.

bende ek gidaya yeni basladim sayilir. 1 aya yaklasti. ama cocugun ek gidaya alisma surecinide dusunmek lazim. hemen yiyim kilo aliyim olmaz.

Doğru. Ama hemen şöyle ele avuca gelsin. 6 aylık ama 6.400 gr. Olmaz ki böyle ya. Gelişimine göre kilosu az???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…