- Konu Sahibi Zencefill90
-
AA canım kavuştun mu bebeğine çok sevindim canım. Ben normal doğumu bekliyorum bakalım ne zaman gelicek miniğim :) daha 3 bile olmadı benimki
Maşallah canım iyi beslemişsin bebişinii :) ben de artık gelse diyorum normal olucak ya benimki bakalım 40 ı geçirmez umarım ben sabırsızlanmaya başladım :))Evet kuzum darisi basina insallah :)
Ay ultrason olcumlerine guvenme hic.
Dogumdan iki gun once 3300 olarak olctu doktor ultrasonda. 4 kg dogdu.
Maşallah canım iyi beslemişsin bebişinii :) ben de artık gelse diyorum normal olucak ya benimki bakalım 40 ı geçirmez umarım ben sabırsızlanmaya başladım :))
Sebebini bilmiyorum canım.yapım gereği olabilir. Büyük kızımda da öyleydi çünkü.
39+5 gunlukken dogum yaptimm 4300 kilo dogdu oglusumm
Benimde doktor sezeryan karari aldi 36.0da 3150gram 49 cikti benimde 38.haftadadogumum olacak 4 kiloyu bulurmu sizce. Bu arada Allah bagislasin bebeginizi38+3'te sezeryanla 4 kilo ve 52 cm dogdu
Doktorunuz niye böyle bir karar aldı, merak ettim açıkçası.Benimde doktor sezeryan karari aldi 36.0da 3150gram 49 cikti benimde 38.haftadadogumum olacak 4 kiloyu bulurmu sizce. Bu arada Allah bagislasin bebeginizi
Sancim cikti bebek donmedi acilmam yokmus makat pozisyonu dogumuda ben istemiyorum kalca cikigi riski oluyor diyeDoktorunuz niye böyle bir karar aldı, merak ettim açıkçası.
Sizin isteğinizle mi yoksa sağlık endişesiyle mi?
Bebeğinizin kilosu gayet normal, 3800-4000 ü geçen gebeliklerde sezeryan öneriliyor.
Hayir canm sezeryanla yaptim dogumu doktor bebegin buyuk cikarken omuzlari takilabilir dedi ama istersen deneyebiliriz ama sen cok zorlanirsin dedi bende ztn okadar sanciyi cekecek biri degilim sezeryanla olmayi tercih ettimNormal doğum mu yaptınız kızlar benim de bebegim iri bebek ve normal doğum istiyorum ama 4u geçerse normal doğum nasıl oluyor merak ediyorum
Anladım, zorunlu bir durum sizinki.Sancim cikti bebek donmedi acilmam yokmus makat pozisyonu dogumuda ben istemiyorum kalca cikigi riski oluyor diye
Benimde doktor sezeryan karari aldi 36.0da 3150gram 49 cikti benimde 38.haftadadogumum olacak 4 kiloyu bulurmu sizce. Bu arada Allah bagislasin bebeginizi
Amin ins.Amin tesekkur ederim.
4 kiloyu belki bulabilir. Bulmasa bile yaklasir. Ama cogu odem oluyor ve dogumdan sonra dusuyor.
4 kilo dogdu oglum 3700'lere dustu.
Allah sag salim kucaklamayi nasip etsin size de.
ay masallah normal dogummu yaptiniz yoksaaHerşeyden yedim.:))
Özellikle makarna türü şeyleri canim çok istiyordu, çok obur birşey olmuştum.
Siz benim beslenme şeklimi örnek almayın çünkü bebekle birlikte ben de kilo almıstım. Iri bebeği doğum yapmak daha zor. Aklınizda bulunsun.
evet normal dogumduay masallah normal dogummu yaptiniz yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?