Bebekleriniz kendi kendine uyuyor mu?

papaatya

Allah'a emanet
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
269
0
96
İstanbul
Kizlar benim cok onemli bir sorunum var. Kuzum bugune kadar gece uykularina hep kucakta sallanarak daldi ve geceleri en uzun uykusu 1saat. Gece 12den once yatmiyir sabahta 5-6 arasi ayakta. Ne yapacagimi bilemiyorum "yatir kaldir yontemi" varmis deneyeniniz var mi, ya da siz kendi kendine uyumaya baslatmak ve uzun uyumasini saglamak icin hangi yontemi denediniz :gitme:
cookk mutsuz ve huzursuzummm

Kizlar benim cok onemli bir sorunum var. Kuzum bugune kadar gece uykularina hep kucakta sallanarak daldi ve geceleri en uzun uykusu 1saat. Gece 12den once yatmiyir sabahta 5-6 arasi ayakta. Ne yapacagimi bilemiyorum "yatir kaldir yontemi" varmis deneyeniniz var mi, ya da siz kendi kendine uyumaya baslatmak ve uzun uyumasini saglamak icin hangi yontemi denediniz :gitme:
cookk mutsuz ve huzursuzummm

canım bnmkıde uyumuyo da senınkı daha betermıs valla. bahsettğin yöntemı zelda uygulamıs cok memnun ona bı sor ıstersen bununla ılgılı topikte vardı. bnm oğlum bıraz rahatsız azcık duzelsın bu yönteme bnde geccem inşallah:Saruboceq:

yok benim uyguladigim ferber yonteminde kaldirip tekrar yatirmak yok,yatirdigin zaman kucagina almiyorsun ama belirli surelerde yanina gidip konusuyorsun yaninda oldugunu,biryere gitmedigini anlamasi icin.

diger yontemi de arastirin hangisi kafaniza yatarsa onu uygulayin.

yok benim uyguladigim ferber yonteminde kaldirip tekrar yatirmak yok,yatirdigin zaman kucagina almiyorsun ama belirli surelerde yanina gidip konusuyorsun yaninda oldugunu,biryere gitmedigini anlamasi icin.

diger yontemi de arastirin hangisi kafaniza yatarsa onu uygulayin.

pardon cnm yatır kaldır ı atlamısım bn :)

Back
X