Doğuma Hazırlık Bebeklerinize ilk ne aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
323
Bebikinize ilk ne aldınız???ben elimi bebek eşyalarından alamıyorumm.hepsi çok güzeller daha cinsiyetide belli değil ama kız ve erkeğin giyebileceği renklerde alıyorum.eşim de daha erken diyor aama ben yinede alıyorum.:asigim:Şeniz:asigim:

BANA BADİ, PATiK FALAN HEDİYE GELDİ.
BEN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DAYANAMAYIP, ÇOK TATLI MiNİCİK ÇORAPLAR ALDIM :))

ben kadife bir ayakkabı aldım sarı renkli.yumuşacık minicik hani patik gibi oluyorya onlardan...

benim bebişim yok henüz. ama olursa ilk olarak gidip onun için bir günlük alıcam, onun için hissettiğim herşeyi yazıcam. anlayacak yaşa geldiğinde ise ona aldığım ilk hediyemi vericem........inşallah.
sizlere allah hayırlı bebişler nasip etsin kızlar. olmayanlara da dua edin lütfen.

merhabalar, bende yeni anne oldum hamileyken bende hep bişeyler alıyordum ama doğunca hiçbir şeyi doğru dürüst giyemedi bazıları küçük bazılarıda büyük geldi o yüzden size tavsiyem son bir ay varken alın. Hem daha yeni şeyler çıkıyor hemde mevsimine göre alınıyor.Allah çocuklarınızı sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin.

Tecrübelerin konulara yazı yazması gerçekten çok faydalı oluyor. Teşekkürler dünyam.. yine de bazı şeyler insanın gözüne o an o kadar güzel geliyor ki.. aşırıya gitmeden en çok heves edilenleri alma taraftarıyım ben,en azından bu zamanlar bir daha geriye gelmiyor.

ben daha bişi almadım çünkü daha çok küçük.sanırım 7. ayı doldurduktan sonra alırım herşeyini. zaten oda takımı ablalarından dolayı hazır sadece kıyafetlerini alıcamve aksesuarlarını.Allah önce olmayanlar sonrada isteyen herkesi bebek sahi bi yapsın inşallah aminnnnnnn

ben bebeğime ilk olarak tulum almıştım...çok güzeldi ama maalesef çok çabuk büyüdükleri için 2 defa giyebildi...

kızlar vallah maddi güçüm şöyle fazla olaydı hepinize bu
ürünlerden hediye alırdım vallah

merhabalr ben de yaklaşık 6.5 aylık gebeyim ve daha 1.5 aylık gebeyken ucuz ama çok güzel bir mont gördüm ve onu aldım hatta cinsiyetini bilmediğim için nasıl sa ucuz diye 2 farklı renk aldım olsun çok hoş bir duygu inanın her çarşıya yada alışveriş merkezine gittiğimde mutlaka bişeyler alıyorum bu zevki hiç bir şeye değişmem inanın

daha erken diye hiçbişey almadım.ama eşimin yengesi mavi bir bornoz almış bile.baklaım kısmet artık mavi mi pembe mi lazım olcak :)

İlk başta daha önce düşük yaptığım için birşey almamıştım sonra unisex ufak tefek çorap vs. derken birgün bir baktım küçük bir çanta dolusu alışveriş yapmışım :)

ben galiba biraz abarttım mama sandalyesi,ayıcıklı uyku seti,zıbın bide pantolon aldım...:asigim:

bana ilk evlendigim zaman dügün hediyesi arkadaşımdan adidastan minacık spoar ayakabısı hediye etmişti ama daha hamile olmadan bir bavul hediyelerimiz var bende takım ve coraplı ayakabılardan aldım şimdilik bekliyorum cinsiyettini ögreniyim ozaman başlıycam alışverişe.

bizde doğmamış çocuğa don biçmek iyi değildir derler diye bebişime hiç bişi almadım ama iki süveter ve bir mont ördüm ve bi sürü hediye geldi. daha şimdiden bi sürü cicimiz oldu, bi de bizde kız anneleri beşik takımı hazırlarlar, anneannemiz de hazırlıklar yapıyor..Allah sağ salim giymelerini nasip etsin inşallah

Bence bu sözlere takılma melike,hevesin varsa al,içinde kalmasın,bir daha bugunlerın tekrarı yok bu bebişin için. Neden iyi olmasın ki.. sonuçta Allah nasip etmiş,güzel olacak elbette ki ve her şey alın yazısıdır.

Ama hani süveter ördüm falan diye yazmışsın ya.. bir cümle bu kadar mı samimi ve de sıcak olur.. çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…