Doğuma Hazırlık Bebeklerinize ilk ne aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben 10 haftalık hamileyim.İlk bebeğim kız olduğu için pembeleri,kırmızıları doya doya giydirdim.Şimdi bunda cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum.Çünkü eğer erkekse on göre birşeyler alacağım.Gerçi artık erkeklerde pek çok rengi giyiyor.Ama ben maviyi zaten çok seviyorum.Erkekse mavi tulumlar alacağım.

bende cinsiyetini bilmiyorum ama geçenlerde gri bir tulum aldım.tam göğüs hizasında öpüşen miki mause lar var.çok tatlı yaaa:)

kız olsun erkek olsun fark etmez bizdede bebeğe ilk bir don :) alınır donansın giyinsin kuşatılsın diye ama bebek hazırlığıda başlar.o eskidenmiş.şimdi herşeyin hazırı var .bir don al yeter bebişe ::)

6. aya girmrk üzereyim ama daha bişey almadım ne zaman başlamalıyım sizce?

ben 5. ayın içindeyim ve ilk emzik ve askısı aldık oğluşuma....
ve 1 hafta öncee herşeyini aldım sayılır....
battaniyeler takımlar hastene çıkışı...
fortbebe ana kucağı setini filan aldım.....

Bende bebegime ilk günlük almistim.Hamile oldugumu ögrendigim ilk günden itibaren her seyi yazdim.Ama bebegim 8.haftayi doldurdugu gün beni birakti gitti.senağlamasenağlamasenağlama
Simdi yeniden hamileyim düsükten yedi ay sonra.Simdi cesaret edemiyorum yeniden baslamaya::1no2::1no2::1no2:
Allah insallah bu sefer kucagimiza almayi nasip eder hayirlisiyla.
hepimizinkini.

canım inşaallah hiçbirşey olmaz.kızımdan sonra bende düşük yaptım ama şimdi 35 haftalık hamileyim.insan biraz tedirginlik yaşıyor ama inşaallah hiçbirşey olmaz.hayırlarla doğururuz inşaallah bebeklerimizi.:asigim:

ben ilk öğrendiğimde diş kaşıyıcısı aldım hediye paketi içine test sonucunu koyup eşime vermiştim

ilk aldığım şey bölece diş kaşıyıcısı oldu yerimseniben

ben ilk öğrendiğimde diş kaşıyıcısı aldım hediye paketi içine test sonucunu koyup eşime vermiştim

ilk aldığım şey bölece diş kaşıyıcısı oldu yerimseniben

Çok güzel yaaaaa. Ben de hep düşünür dururum, hamiş olduğumu öğrenince (tabi Allah bigün nasip ederse) eşime bunu ne şekilde söylerim diye. Senin yöntem çok hoşmuş doğrusu.. Allah hepinizin bebişlerinizi kucağınıza sağsalim almayı nasip etsin.

gerçekten ne güzel fikir canım ya.inşallah istediğin zamanda gerçekleştirebilirsin hayırlısıyla.ben bir tulum aldım sarı renkli çok cici:))henüz cinsiyet belli değil ah bir belli olsa

kizlar bizim yasli bir teyzemiz var ,o nun cok ilginc bir lafi var ,kimi hamile duysa ilk (afedersiniz)cocuga don alin donansin der :roflol: yani ilk ic camasiri alirsaniz ilerde esyasi bol bir cocuk olur der ve hatta ilk hediyeyi kendi verir. Şeniz bende ogluma almistim ,simdi bu bebek icinde hemen gidip badi aldim,tabiki batil ama olsuun ne zararim olur,hem teyzeyide aniyorum boylece :1hug:

benimkilere ilk don aldım annemin ısrarı donansınlar diyeymiş

sanırım 3 yada 4 ayımdı sonra bi daha bişey almadım ama artık bebişlerimin herşeyi var toplu alışveriş yaptım annemler benden daha fazlasını almışlar kayınvalidem almış hazırlamış ablamlar almış yani bayağı bişeyleri oldu

hakikaten ilk don aldık donandı veletler

şiddetle tavsiye ediyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…