Doğuma Hazırlık Bebeklerinize ilk ne aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla ben ilk cicilerini gecen hafta aldim kizima.Mini kot etek ustune mini askili badi ve zibinlar hepside pembeliii .Ay oyle guzel seyler vardiki valla az daha dukkani alacaktim zor cikardilar beni magazadan.:roflol: ama ne yapem cok guzellerdi anasi gurban gizimaaaaa le ley le leyyy :roflol::roflol:

benim eşimde almama çok karşı yaa (erken diyor.aldıklarıma ellemiyor bile.uğursuzluk olacağını düşünüyor.ama bize en güzel hediyede doktorumuz bebikimizin ultrasyon görüntülerini cd ye çekti.o kadar güzelki bebekime en güzel hediye doğmadanki halini görücek.Maşallah bebikime daha 12 haftalık kıpı kıpr hiç durmuyor.çok güzel bişey yaaaaaaaaaaaaaaaa :asiğim:

bende daha erken diye düşünenlerdenim ama gecen yılbaşı alışverişi yaparken bebeğimede hediye almak istedim ben emzik hastası oldugum içim bebeğime ilk emzik aldım ikili ama çok şirin dayanamadım aldım

Bende sadece hamileliğimi öğrendiğimde eşimle birlikte tek bir şey aldım.Ağustosta doğum yapacağım için fanus gibi sineklik aldık sineklerden korunsun diye.Hiç bişe almaya şu anda gönlüm el vermiyor.O konuda pek hevesim yok nedense..

Merhabalar,

Ben hiç birşey almadım almak istiyorum ama herkes daha erken diyor. 13 Haftalık benim bıdışım ayrıca bugün ikili test sonuçlarını aldık doktorla saat 16:30 da randevum var benim için dua edin kızlar. Sonucu çok merak ediyorum.
bu kağıtlardanda hiç bir şey anlaşılmıyo.

banada erken diyolar bıdışım ama tek tuk alıyorum bişeyler.ama bayağı bişeyi oldu yani.bende 13 haftalık hamişim.inşallah iyidir sonuçları canımm.

bıdışım daha yeni aldım sonuçları bende iyi dedi doktorum.benim doğumda 13,072008 inşallah bir aksilk çıkmazsa.yoktur bir sorun canım ferah tut yureğini.

Evet ben biraz fazla aldım ama doktorum kızmadı çünkü normalde zayıftım. 6,5 kilo aldım 46 kilo ile hamile kaldım. Ben 1 aydan beri yani bayramdan hamile pantolunu giyiyorum kendi kıyafetlerim olmuyo kocaman bi göbeğim oldu yani hamile olduğum anlaşılıyo senin nasıl

benim çok çıkmadı göbeğim ama yaa.ama kıyafetlerim olmuyor tabi.ben 3 kıloya yakın aldım.sağlık olsunda verilir nasıl olsa.

oncelikle hepiniz sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah.benim uc yasinda bi oglusum var bide subatta dogum yapicam .oglum yazb cocugu oldugu icin tum esyalari yazlikti.kizim subatta dogucak diye ilk aldigim kizimas hastaneden cikisa kalin bi ceket aldim.insallah sag saglim dogar ve giyer insallah

ben hamile olduğumu öğrendiğimde pembe patik almıştım ama nereden bileyim oğluşumun olacağını şimdi onu saklıyorum belki ilerde kızımda olur diye :1rolleyes:ama oğluşum yaz bebişi olacağı için yani Allah kısmet ederse mayısta doğacağı için ilk olarak yazlık atlet ve kilot aldım maviş maviş :asigim:

ben ilk hamileliğimde günlük almıştım, kıyafet neredeyse hiç almamıştım, şimdi ise günlük daha tutmaya başlamadım. halen alışamadım. çok istedim bu bebeği aslında halen inanamıyorum aslında, ilk zıbın takımını aldım. . ama günlük çok iyi oluyor tavsiye ederim.

demek send ehamişsin maaşaallha ben şekerlik bend ehamileiym 19 haftalık valla ben de abarttıgımı düşünüyrodum ama herkese alıyormuş dünde benim moralimi bozdualr erkenden niye almışım efendim 6 aylık olunca alsaymışım daha iyi olurmuş valla aranızda en çok abartan benim ben bebek arabası anakucagı 1 tulum 9 adet badi çıtçıtlı hastane çıkışı bornozu iki adet battaniyesi ay kızıma maaşaalah park yatagı hem aldıgım için kendime kızıyorum hemde onlarra bakıp kızımın dogacagı günleri bekliyorum alahım a her gece dua ediyorum inşaallah saglık ile kcuagıma alırım amin

benim dr umda her gittiğimde bir sürü resmini veriyor bebegimin bana hem renkli hemde siyah beyaz benim bebegiğiminde hareketleirni cd ye çekiyor dr um çok şekerler ya şimdiki veletler çok şanslılar bend ekızıma internette site açtım ona hergün yazıyorum

bende 9 haftalık hamileyim ama daha bebeğime hiç bişey almadım.biraz daha büyüsün annesi neler alır o na:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…