Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim.Bebeğim büyük ihtimalle erkek.Ben hep kız düşündüğüm için kız isimlerine baktım tabi onda da kararsızdım da erkek olunca çok fazla seçenek de bulamıyorum.Bebeklerinize koyduğunuz,koyacağınız isimleri,anlamlarını söyler misiniz,bizler de yararlanalımyerimseniben Erkek ismi de kız ismi de bekliyorum,herkes faydalanabilsin diye.Şimdiden çok teşekkürler...a.s.
nehircimmm cnmbnm güzel bi başlık. iyi düşünmüşsün,
bak bn de seni hemencecik buldummmaynı dertten muzdarip olunca sanırım:)
bn de bekliyorum isimlerrrrrrr aklıma geldikçe bn de yazacağım.
sevgiler
Sağol canım aminnncanımm topikçin hayırlı olsun vatana millete tm bebiş bekleyen annelere =))))
baran yağmur damlası demek bi de.. güzel de bi isim.. bi ara bekarken ben de düşünmüştüm =)))
bakınıp yazarım arada ben de.. şmdi dr.a gidioz teyjeşiiii =)))
Canım benim Allah yardımcın olsun çok güzel az kalmış bebeğini kucağına almana ne mutlu sanabiz oğlumuzun ismini çınar koyduk tıpkı bir çınar gibi dayanıklı ve uzun ömürlü olsun diye:asigim:
3 gun sonra aramıza katılıcak ınsallah çınar bebek allahım ısteyen herkese yasatsın bu duyguyu:Saruboceq:
ben daha yeni hamileyim eğer oğlum olursa adını arda istiyorum kız olursada azra
Canımm çok sağol bul valla da kapanmasın ilk ve tek topikciğim çeşitli isimler olsun da herkes faydalansın nesilden nesile geçsinkaydirigubbakcemile3
Biz bir kaç gündür Baran ismini düşünüyoruz hoşumuza gitti güçlü yüksek ulu demekmiş anlamı da güzel.Tabi kesin kararlı değiliz.Yeni fikirlere açığız:CüvCüv:
Biz nişanlılığımızdan beri BARAN isterdik. Ama ideolojik gorunur falan diye kafa karıştırdılar (konuyu çok açıp topiği tehlikeye atmak istemem :) )
erkek ismi olarak kafamı arada sırada meşgul edenler;
TAHA
YUSUF
MURAT
OĞUZ
SEMİH
AHMET (asil akıllı ve ahlaklı olduklarını düşünmüşümdür hep)
FIRAT (bu bnm favorimdi epeydir , şu an iş ciddileşince mırın kırın eder oldum)
kız;
ASYA
ZEYNEP
kız bu kadar:tomato:
halbuki bizimki kız gibi duruyor, bize daha çok lazım kız ismi:sinifsinif:
bi de bugün bi ara aklıma şu geldi; ikiz kızım olacak olsaydı acaba adlarını ZARA VE AZRA koyarmıydımenteresan geldi bana. naaaçizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?