Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrin topluluk değil ,ödül,mükafat anlamına geliyor.yasin ve bakara suresinde geçiyor zaten bu anlamla meallerine bakarsanız anlaşılıyor yani.bu sebepten Allahın mükafatı gibi de söyleniyor.benim çevremde hiç ecrin yok oyüzden koyuyorum zaten çok olsa koymazdım :) yine de teşekkür ederim.

ben de şimdilik nişanlıyım inş düğünüm olacak çoook dua edin .)

kız ismi olarak:
asel ruya
afra meva
serra dua
aslında asel meva düşünüyordum ama afra ismine ruyayı uyduramadığım için böyle kaldı .) veya zeynep ruya ve asel meva da olabilir ama bilemedim .)

erkek ismi olarak:
yavuz selim
fatih eymen
düşünüyorum sizce nasıl?
şimdiden bulmak istedim ki ilerde bi daha arayıp bulmym .)

Son düzenleme:
kızlarr fikirlerinizi esirgemeyi lütfen minik oğluşumun hala bi adı yok. eşimle ortak karar veremiyoruz.
seçeneklerimiz : eymen, ömer, kayra, melih, tuğra
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor hepsinin anlamı güzel (kayrayı müftü biraz bulandırdı ama?)
tavsiyeniz varsa onu da alabiliriz teyzecikler

Benimde kardesimin ismi omer guzel bir isim hz omer gibi adetli olur ve bence omer olsun

Benim oğlumun ismide Eymen Enes olacak inşallahh..
Eymen : daha hayırlı uğurlu anlamına geliyor ve ikiside sahabe ismi..
çook severek verdim inşallah Allah kucağıma almayı ismini koymayı nasip eder. AMİNNN....

bizde hala oğlumuza isimim bulamadıkk önerilerinizi bekliyorummm ((

Yeni nişanlandım. Ama isimler belli. Kız : Elif Duru , Erkek : Kaan Alp :) Herkesinleri allah bağışlasın.

11 aylık bi kızım var adı Sare. Şimdi yeniden hamileyim bakalım hayırlısı. Yine kız olursa Merve düşünürüm. Erkek adı daha düşünmedim

Kizimin adi Ayse Sare..
Simdi yeniden hamileyim fakat isim konusunda cok kararsizim. Kiz Azra,Elif olabilir de erkek ismi icime cok sinen yok henuz..

Ben 17. Haftama girdim bugün. Hala cinsiyeti bilmiyorum. Malesef yurtdışında yaşadığımdan 21. Haftaya kadar da öğrenemeyeceğim.
Oğlum olursa Oğuzalp, kızım olursa Aykız koyucam, uzun zamandır belli.
Babası yabancı olduğundan o da ikinci ismini koyacak. Kız için Miriam, erkek için henüz belli değilmiş öyle diyor.
Hayırlısı olsun bakalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…