Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende yazayımmm
benim baltanem canım oğlum horoz şekerimin adı
AHMET DORUK

ben adını çok seviyorumm paşamın

Bir akrabamız erkek çocuğuna Muhammed Bera ismini koymayı düşünüyor. Bera'nın anlamı . Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib

benim kızım adı da ARYA olacaaaakkkkkk

ama DEFNE ismini de accaip beğeniyorummmm !!!

arkadaşlar ben bu topici ilk defa görüyorum... Benim kızımın adı Benan Işıl koymayı düşünüyorum... :)

bende oğlumun ismini bertuğ efza yada tek olarak ikisinden birini düşünüyorum sizce nasıl hangisi daha güzel? bertuğ; zorlukları güçlükleri aşan efza;artıran çoğaltan feyz bereket anlamında. anlamları güzel her ikisininde ama kararsız kaldım.

çok güzel cnm ikiside bnce ayrıma birlikte kalsın

bnm kızım yağmur nisa olcak nehir teyzesiii Şeniz

benimde minik kızımın adı elif nisa olcak inşallah.. elif babası beğendiği için nisada ben beğendiğim için:))

canım kısmetse oğlumun adı Ahmet-Poyraz olacak. Ahmet bir peygamber ismi Poyraz da malum Poyraz rüzgarı. Poyraz ismini eşim istedi. Bende tek olmasın bitanede dini isim olsun istedim. Çift isim sünnettir derler..

benim çocuklarım umay bengisu ve mehmet umut
bunda hala kararsısız, uras, bartu, tuna, yağız isimleri gündeme geldi ama eşim hala bir onay vermiyor, hatta ben de bu konuda topik açtım, oğlumun ismi ne olsun diye, utku, uluç, umur, uygar, utkan gibi isimler geldi, ama son karar bize ait değil maalesef...
Bu arada uras: mutluluk, şans
bartu: eski türk kaanlarından ve de becerikli, atılgan, güçlü
tuna: görkemli, gösterişli, çok bol
yağız: esmer, yiğit, güzel
Hepimize kolay gelsin, hele de eşlerinde keçi inadı olanlara...

bende oğluma batın ismini düşünüyorum kayın pederimin ismide recep eşim koyalım demedi ama sizce batın recep nasıl güzel olurmu

benimde oglum olacak ins adini ahmed koymak istiyoruz. goklerde ovulmus demek.

hanimlar bebeginize koydunuz isimlerin anlaminida yazarmisiniz. biliyorsunuz anlam çok onemli cocugunuz o ozelligi tasiyor yasami boyunca.
peygamber efendimiz. s;a v isminin anlami kotu manaya gelen cocuklarin isimilerisini degistirmisdir... anlami çok onemli!!!

Son düzenleme:
nehircim süper düşünmüşsün bende hamileyim allahn izniyle aralık da geliyo oglum ben berke yada taha koymayı düşünüyorum.ama kararımı kesin veremedim burdan yararlanabilirim inş.

benim bebeğimin ismi yağız olacak inşallah ALLAH sağ salim kucağıma almayı nasip ederse biz çok kararsız kalmadık hep ben düşündüm isimleri efe,burak bir ara babası poyraz ismini düşünmüştü baktık burda nerdeyse herkes o ismi koyuyor vazgeçtik..Sonra ortak yağız da karar kıldık ama bilmiyorum iki isimli olsamı diye düşünüyorum fakat babamız istemiyor..

benim 1kızım var adı ravza sımdı bırde oglusum olacak ali koyacaz aras alperen gibi isimleride cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…