Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Yaa çok teşekkür ederim kıymetli bilgiler için inşallah ben çok umutluyum

Yaa Hoşgeldin ipeksi19 ben de kendimden korkuyorum ama burada birbirimize destek olarak yapıcaz çok inanıyorum buna

Tamamdır hemen listeye ekleriz
Ay hadi inşallah Ya bende verdim ama vücudum orantısız 6 aylık gibi göbeğim var resmen sanırım spor yapmam gerekiyor

Ay hadi inşallah Ya bende verdim ama vücudum orantısız 6 aylık gibi göbeğim var resmen sanırım spor yapmam gerekiyor
Kilo da versem o göbek çok fena ya gitmiyor gidecek mi bilmiyorum. Normal doğumda öyle mi bilmiyorum ama gerçekten sezaryen göbeği diye bir şey varmış

Ahahaha bak onu düşünmemişim hiç bu zamana kadar 80 yazalım şimdilik
Tamamdır

Selamlar güzel kadınlar, yaş 40, 160 boy 75 kg, hedef 60. Hayatımda hiç diyet yapmadım, spor eh işte. Aradığımız motivasyon belki buradadır, sevgiler.
Yaa Hoşgeldin E ekinlavinya bence aradığın motivasyon burada kesinlikle. Benim de uzun yıllardır başarılı diyetim yok ancak bu sefer cok umutluyum spor konusunda eksikten çok daha fazlasıyım. Tembel biriyim ama belki bu grupla bunu yenerim

Yeni eviniz hayırlı olsun taşınmanın epey kalori yaktıracağı kesin temiz beslenme hedefi de bence harika bir başlangıç beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmek çok önemli, bu şekilde uzun yıllar verdiğimiz kiloları koruyabiliriz

Bu sabah 79.35 tartı yol çok uzun geliyor 1 ekim oğlumun doğum günü ozamana kadar 65 imkansız muhtemelen ama en azından 70 falan olaydım iyiydi

Ben de tartıldım 74.00, güzel bi başlangıç olur inşallah hepimiz için eski vücuduma kavuşmak istiyorjm ya o halim bile kilolu geliyordu değerini bilememişim fndnsbshshsjdjf
Bende doğumdan önce 58 dim bir beş aylık kayıp yaşadım ardından bir sene içinde birde dış gebelik psikolojim çöktü 70 oldum sonra bebeğime hamile kaldım 72 ile 100 ile doğurdum bi şekilde 80 e düştüm eskiden 70 çok gelirken onu bile arar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…