- 11 Temmuz 2024
- 2.196
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.305
- 78
- 35
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Hoş geldin jdjsjahshsbsbsd gazlıcaz birbirimizi mdnndfmdmsmksGeldim ama kendime güvenmiyorum bacılar
Hoşbulduk bacım bakayım yarın aç karna bir tartılayım da vereyim bilgilerimiHoş geldin jdjsjahshsbsbsd gazlıcaz birbirimizi mdnndfmdmsmks
Yaa çok teşekkür ederim kıymetli bilgiler içinAslında 4 kilo değil öncesinde de briaz vermiştim ilk ölçümüm 71.5 kiloydu. Haftada 3 defa gidiyorum ben 2 defa gelenlerde var. Paketşer 10 seans olarak. Ama şundan eminim kesinlikle sıkılaştırıyor. Teşekkür ederim canım bu arada hep birlikte kilo vereceğiz inşallah
Yaa HoşgeldinGeldim ama kendime güvenmiyorum bacılar
TamamdırHoşbulduk bacım bakayım yarın aç karna bir tartılayım da vereyim bilgilerimi
Kesinlikle, zaten bir iki kişi ilerleme kaydedince yapılabiliyormuş diyerek daha da hızlanırızHoş geldin jdjsjahshsbsbsd gazlıcaz birbirimizi mdnndfmdmsmks
Ay hadi inşallahYaa Hoşgeldinipeksi19 ben de kendimden korkuyorum ama burada birbirimize destek olarak yapıcaz çok inanıyorum buna
Tamamdırhemen listeye ekleriz
Kilo da versem o göbek çok fena ya gitmiyor gidecek mi bilmiyorum. Normal doğumda öyle mi bilmiyorum ama gerçekten sezaryen göbeği diye bir şey varmışAy hadi inşallahYa bende verdim ama vücudum orantısız 6 aylık gibi göbeğim var resmen sanırım spor yapmam gerekiyor
Ahahaha bak onu düşünmemişim hiç bu zamana kadarHedef kiloya ne yazayım canım
Benim de kocaman göbeğim varAy hadi inşallahYa bende verdim ama vücudum orantısız 6 aylık gibi göbeğim var resmen sanırım spor yapmam gerekiyor
Ben de sezaryen ile doğum yaptımKilo da versem o göbek çok fena ya gitmiyor gidecek mi bilmiyorum. Normal doğumda öyle mi bilmiyorum ama gerçekten sezaryen göbeği diye bir şey varmış
TamamdırAhahaha bak onu düşünmemişim hiç bu zamana kadar80 yazalım şimdilik
Yaa Hoşgeldin E ekinlavinyaSelamlar güzel kadınlar, yaş 40, 160 boy 75 kg, hedef 60. Hayatımda hiç diyet yapmadım, spor eh işte. Aradığımız motivasyon belki buradadır, sevgiler.
Yeni eviniz hayırlı olsunkizlar ben simdilik sadece temiz beslenmeyle basliyorum, iki gun once ogle yemegi olarak cips ve dondurma yedigim dusunulurse ise yarayabilir diye dusunuyorumbu haftalik spor hedefi de koymuyorum. Yeni tasindik hala ev alt ust bir halde, esyalari yerlestirsem yeter bence
Ebet bir de benim ikinci sezeryanımKilo da versem o göbek çok fena ya gitmiyor gidecek mi bilmiyorum. Normal doğumda öyle mi bilmiyorum ama gerçekten sezaryen göbeği diye bir şey varmış
Hepberaber sarılıp ağlayalımBenim de kocaman göbeğim var
Bende doğumdan önce 58 dim bir beş aylık kayıp yaşadım ardından bir sene içinde birde dış gebelik psikolojim çöktü 70 oldum sonra bebeğime hamile kaldım 72 ile 100 ile doğurdum bi şekilde 80 e düştüm eskiden 70 çok gelirken onu bile arar oldumBen de tartıldım 74.00, güzel bi başlangıç olur inşallah hepimiz içineski vücuduma kavuşmak istiyorjm ya o halim bile kilolu geliyordu değerini bilememişim fndnsbshshsjdjf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?