Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Dün sabah YouTubede bi tane video vardı o karşıma çıktı şarkı söyleyerek egzersiz yaptılar bi tane adam iki tane kız, böyle başlıyorlar yorgun muyuz hayır enerjikmiyiz evet
Sonra egzersize başlıyor bende aynısını yaptım bi motivasyon geldi falan

Bende ekliyorum ozmn yaş 31 boy 155 şuan ki kilo 76 hedef 57 kilo

Oy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsın olsun veririz bi şekilde kız tek derdimiz kilo olsun boşver ben de 53-58 aradı gidip geliyordum 84le doğuma girdim 74üm şu an bakalım ne kadar verebilcezzz

Oy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsın olsun veririz bi şekilde kız tek derdimiz kilo olsun boşver ben de 53-58 aradı gidip geliyordum 84le doğuma girdim 74üm şu an bakalım ne kadar verebilcezzz
Öyleee evlatlarımızın canı sağ olsun sağlık olsun elbet incelicez

Eylül de okula başlıcam kıyafetlerim olmuyor oversizelarım sliö fit durumunda
Ben de haftaya tatile gitcem resmen dışarı çıkmaya utanıyorum, kilo aldığımda giydiğim kıyafetler bile olmuyor wma sonra kendimi motive ediyorum zayıf kızları görünce olsun seninde beben var diyorum

Bu sabah 79.35 tartı yol çok uzun geliyor 1 ekim oğlumun doğum günü ozamana kadar 65 imkansız muhtemelen ama en azından 70 falan olaydım iyiydi
1 ekime epey var yapabilirsin bence. Gerçi 48 gün varmış emzirmiyorsan kalori açığını biraz artırıp zorlayabilirsin

Ftsklc47 Hoşgeldin canım yaa motivasyon çok önemli çok sevindim hemen ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…