- 5 Ekim 2022
- 1.090
- 1.274
- 63
- 31
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Dün sabah YouTubede bi tane video vardı o karşıma çıktı şarkı söyleyerek egzersiz yaptılar bi tane adam iki tane kız, böyle başlıyorlar yorgun muyuz hayır enerjikmiyiz evetEvet kızlar, doğru duydunuz bebeklerimiz olsa da o fıstık gibi fiziğe ulaşmamıza hiçbir şey engel değil. Bebekli anne diyeti grubumuza buyrun gelin
Kısaca kendimden bahsedeyim, 28 yaşındayım 4 aylık bebeğim var. Anne sütü + mama desteği veriyorum. Boyum 155, kilo hedefim 52. Şuan 75.5 kiloyum. Çok yolumuz var ancak yapabileceğimize olan inancım sonsuz
Katılımlarınızı heyecanla bekliyorum.biraz acemiyim öneriler tavsiyeler ve eleştirilere seve seve açığım. Beraber gelişebiliriz
Nickname Yaş Kilo VKI Hedef kilo Toplam verilen kilo SON VKI SeviyomHee 28 75.5 31.2 52 Begonvil9699 26 55 Puskevit 33 50 kizinbiri9 27 80 29.4 65 @askiminaskiyim 38 87 32 giny 32 69 24.4 55 @elektroforez 35 74 25.6 64 @ekinlavinya 40 75 29.3 60
Oy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsınBende doğumdan önce 58 dim bir beş aylık kayıp yaşadım ardından bir sene içinde birde dış gebelik psikolojim çöktü 70 oldum sonra bebeğime hamile kaldım 72 ile 100 ile doğurdum bi şekilde 80 e düştüm eskiden 70 çok gelirken onu bile arar oldum
Ben öyle bir bahane buldum kenfime şahsenBen de sezaryen ile doğum yaptımondan mı ki acaba
Ayyy 2. Hem de sen hiç üzülme o zaman senin kilon vaarsa da en normal olanıEbet bir de benim ikinci sezeryanım
Hepberaber sarılıp ağlayalım
Öyleee evlatlarımızın canı sağ olsun sağlık olsun elbet incelicezOy kıyamam canım çok zor bi süreç atlatmışsınolsun veririz bi şekilde kız tek derdimiz kilo olsun boşver ben de 53-58 aradı gidip geliyordum 84le doğuma girdim 74üm şu an bakalım ne kadar verebilcezzz
Eylül de okula başlıcam kıyafetlerim olmuyor oversizelarım sliö fit durumundaAyyy 2. Hem de sen hiç üzülme o zaman senin kilon vaarsa da en normal olanı
Ben de haftaya tatile gitcem resmen dışarı çıkmaya utanıyorum, kilo aldığımda giydiğim kıyafetler bile olmuyorEylül de okula başlıcam kıyafetlerim olmuyor oversizelarım sliö fit durumunda
1 ekime epey var yapabilirsin bence. Gerçi 48 gün varmışBu sabah 79.35 tartıyol çok uzun geliyor 1 ekim oğlumun doğum günü ozamana kadar 65 imkansız muhtemelen ama en azından 70 falan olaydım iyiydi
Aynısı AynısıBen de tartıldım 74.00, güzel bi başlangıç olur inşallah hepimiz içineski vücuduma kavuşmak istiyorjm ya o halim bile kilolu geliyordu değerini bilememişim fndnsbshshsjdjf
Dün sabah YouTubede bi tane video vardı o karşıma çıktı şarkı söyleyerek egzersiz yaptılar bi tane adam iki tane kız, böyle başlıyorlar yorgun muyuz hayır enerjikmiyiz evet
Sonra egzersize başlıyor bende aynısını yaptım bi motivasyon geldi falan
Bende ekliyorum ozmn yaş 31 boy 155 şuan ki kilo 76 hedef 57 kilo
Vki 30 olmadan yakaladık, bence tam zamanında dur dedin. Ben geçmişim o sınırı, hemen müdahale edicem
Ben emziriyorum ama su dışında bir şey yiyip içemedim. Bebik durmuyor kucakta geziniyoruzKızlar sabah kalktım bri kase yoğurt yedim öğlende spora gitcemama ben emzirmiyorum emziren annelere tavsiye değildir
Bana eşimin t-shirtleri bile tam oluyorEylül de okula başlıcam kıyafetlerim olmuyor oversizelarım sliö fit durumunda
Yaa kıyamam cidden emzirirken beslenememek çok zorBen emziriyorum ama su dışında bir şey yiyip içemedim. Bebik durmuyor kucakta geziniyoruz
Bana da ya önceden elbise gibi olurdu ndndnwjsjshsjckkff neyse ki o da benimle beraber kilo aldı beraber zayıflicaz fkdjsjwjkwoqpBana eşimin t-shirtleri bile tam oluyor
En çok üzen de buBenim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?