- 29 Haziran 2015
- 1.258
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Yaaa kusura bakma cok güldüm fjdldhslshsskEn çok üzen de buhem boyu benden uzun hem benden zayıff. Hani böyle görünce kendi keyfine bakmış eşinin ömrünü yemiş tipler varya öyle hissediyorum kendimi
Ayy cok sevindim geldiğineSeviyomHee canım beni de ekler misin? Yaş 41, boy 1.72, kilo 84. Hedef 70.
Ben şu an sadece ekmek yemiyorum. Tatlıyı da azaltacağım, ev yemeklerine devam... Aralarda acıkırsam peynir, ev yoğurduna yükleneceğim.
Spor yapamıyorum evde ama dışarda bebek arabasıyla bir iki saat dolaşıyoruz. Şimdilik böyle bakalım
Harika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben deAkşam yemeğinde makarnayı çok almışımolsun yine de yazayım
Toplam: ≈ 834 kcal
- Makarna (300 g pişmiş, salçalı) → ~390 kcal
- Yoğurt (100 g, yarım yağlı) → ~61 kcal
- Tavuk göğsü (125 g, tavada pişmiş, yağsız) → ~187 kcal
- Kayısı suyu (1 bardak ≈ 200 ml) → ~100 kcal
- Çoban salata (1 kase ≈ 150 g, yağsız) → ~45 kcal
- Kavun (150 g) → ~51 kcal
Günlük alınan 1368 kcal
Emziren 75 kg sedanter bir kadın için günlük kalori ihtiyacı 2200 kaloriymiş. Yani 2200 kalori alırsam hiç kilo almadan vermeden ilerleyecekmişim. Hedefim 1700 kalori civarında almak olabilir. Haftada yarım kilo kayıp yapıyor. Ne düşünüyorsunuz
Bence senin dediğin gibi de çok mantıklı. Kalori hesabında beklenen kiloyu veremeyebilirim, çünkü herkesin bedeni farklı işliyor. Birkaç hafta sonunda açıkçası duruma bakıp yeniden revize ederim.Harika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben de
Maşallaj kızzzz mükemmelsin boşver kaçamak da olsun biraz ndjdjsjsjaksksKızlar ben sabahtan akşama kadar bir ayran içtim bir kase yoğurt yedim yarım saat vaku 15 dakika roller yarım saat ems ve 15000 adımla karşınızdayımamaaaaa şuanda dışarıdayım ve cajun söyledim
Canım eşimin biraz hastane işi vardı sabahları fizik tedaviye gidiyor geliyor bende öğleden sonra gidiyorum, bir de annemin tedavi süreci var ben bakıyorum. Annemle babamda bizde kalıyor ev kalabalıkken fırsattan istifade ettim ben de nefes almış oluyorumMaşallaj kızzzz mükemmelsin boşver kaçamak da olsun biraz ndjdjsjsjaksks
Bebişe kim bakıyor canım sen seansa spora giderken
Çok iyi yapmışsın değerlendirmek lazım fırsatlarıCanım eşimin biraz hastane işi vardı sabahları fizik tedaviye gidiyor geliyor bende öğleden sonra gidiyorum, bir de annemin tedavi süreci var ben bakıyorum. Annemle babamda bizde kalıyor ev kalabalıkken fırsattan istifade ettim ben de nefes almış oluyorum
Ayni ya, o kadar sinirim bozuluyor ki, sirf adam kilo alsin diye ona ayri yemek yapiyordum bebek oncesiEn çok üzen de buhem boyu benden uzun hem benden zayıff. Hani böyle görünce kendi keyfine bakmış eşinin ömrünü yemiş tipler varya öyle hissediyorum kendimi
Afiyet olsun haketmişsin bence sipariş vermeyiKızlar ben sabahtan akşama kadar bir ayran içtim bir kase yoğurt yedim yarım saat vaku 15 dakika roller yarım saat ems ve 15000 adımla karşınızdayımamaaaaa şuanda dışarıdayım ve cajun söyledim
Çok iyi yapmışsınCanım eşimin biraz hastane işi vardı sabahları fizik tedaviye gidiyor geliyor bende öğleden sonra gidiyorum, bir de annemin tedavi süreci var ben bakıyorum. Annemle babamda bizde kalıyor ev kalabalıkken fırsattan istifade ettim ben de nefes almış oluyorum
Bizde vercez kiloları bzide bu defa çok hırslıyım hamileyken hep dopum sonrası 55 kilo olcam diye şartladım hrp kendimi 90ları görünce, doktor bile dalga geçiyordu ağıt vasıta olmuşsun diyeAyni ya, o kadar sinirim bozuluyor ki, sirf adam kilo alsin diye ona ayri yemek yapiyordum bebek oncesi
Maaşallah diyorum, bu kadar şeyin üstüne bir de 15000 adım. TebriklerKızlar ben sabahtan akşama kadar bir ayran içtim bir kase yoğurt yedim yarım saat vaku 15 dakika roller yarım saat ems ve 15000 adımla karşınızdayımamaaaaa şuanda dışarıdayım ve cajun söyledim
Teşekkür ederim ama ciddenn çok yoğun tempodayım hem hasta bakmak hem bebek bakmak bazen evde koşarken buluyorum kendimiMaaşallah diyorum, bu kadar şeyin üstüne bir de 15000 adım. Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?