Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

SeviyomHee canım beni de ekler misin? Yaş 41, boy 1.72, kilo 84. Hedef 70.

Ben şu an sadece ekmek yemiyorum. Tatlıyı da azaltacağım, ev yemeklerine devam... Aralarda acıkırsam peynir, ev yoğurduna yükleneceğim.

Spor yapamıyorum evde ama dışarda bebek arabasıyla bir iki saat dolaşıyoruz. Şimdilik böyle bakalım

Ayy cok sevindim geldiğine ozge_ilkheyecan bebiş uyudu da kahvaltı ettim. Hemen ekliycem inşallah

Listeyi düzenledim

Sabah kahvaltım
  • Yarım Domates 100 g → 18 kcal
  • Keten tohumu 5 g → 25 kcal
  • Yarım yağlı kaşar 60 g → 192 kcal
  • 2 dilim Tam buğday ekmeği 50 g → 128 kcal
  • 2 adet Haşlanmış yumurta (2 adet ≈ 100 g) → 143 kcal
  • 5 adet Yeşil zeytin (5 adet ≈ 20 g) → 28 kcal
Toplam: ≈ 534 kcal

Ben mutfak tartısı aldım ancak bu ölçümleri dilimle de yapabilirsiniz. Biraz mükemmeliyetçi olduğum için ben her şeyi tartıyorum. İçim böyle rahat ediyor. Zorunda hissetmeyin, size nasıl rahat geliyorsa öyle yaparsınız. Saat 13.00 de yapabildim kahvaltıyı bu arada

Akşam yemeğinde airfryerde iki şiş lokum avuç kadar tam buğday makarna ve yoğurt yedim beşte kapadım günü inşallah akşma türlü canavarlıklar yapmam

Akşam yemeğinde makarnayı çok almışım olsun yine de yazayım

• Makarna (300 g pişmiş, salçalı) → ~390 kcal
  • Yoğurt (100 g, yarım yağlı) → ~61 kcal
  • Tavuk göğsü (125 g, tavada pişmiş, yağsız) → ~187 kcal
  • Kayısı suyu (1 bardak ≈ 200 ml) → ~100 kcal
  • Çoban salata (1 kase ≈ 150 g, yağsız) → ~45 kcal
  • Kavun (150 g) → ~51 kcal
Toplam: ≈ 834 kcal

Günlük alınan 1368 kcal

Emziren 75 kg sedanter bir kadın için günlük kalori ihtiyacı 2200 kaloriymiş. Yani 2200 kalori alırsam hiç kilo almadan vermeden ilerleyecekmişim. Hedefim 1700 kalori civarında almak olabilir. Haftada yarım kilo kayıp yapıyor. Ne düşünüyorsunuz

Harika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben de

Harika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben de
Bence senin dediğin gibi de çok mantıklı. Kalori hesabında beklenen kiloyu veremeyebilirim, çünkü herkesin bedeni farklı işliyor. Birkaç hafta sonunda açıkçası duruma bakıp yeniden revize ederim.

Kızlar ben sabahtan akşama kadar bir ayran içtim bir kase yoğurt yedim yarım saat vaku 15 dakika roller yarım saat ems ve 15000 adımla karşınızdayım amaaaaa şuanda dışarıdayım ve cajun söyledim
Maşallaj kızzzz mükemmelsin boşver kaçamak da olsun biraz ndjdjsjsjaksks
Bebişe kim bakıyor canım sen seansa spora giderken

Maşallaj kızzzz mükemmelsin boşver kaçamak da olsun biraz ndjdjsjsjaksks
Bebişe kim bakıyor canım sen seansa spora giderken
Canım eşimin biraz hastane işi vardı sabahları fizik tedaviye gidiyor geliyor bende öğleden sonra gidiyorum, bir de annemin tedavi süreci var ben bakıyorum. Annemle babamda bizde kalıyor ev kalabalıkken fırsattan istifade ettim ben de nefes almış oluyorum

Çok iyi yapmışsın değerlendirmek lazım fırsatları

En çok üzen de bu hem boyu benden uzun hem benden zayıff. Hani böyle görünce kendi keyfine bakmış eşinin ömrünü yemiş tipler varya öyle hissediyorum kendimi
Ayni ya, o kadar sinirim bozuluyor ki, sirf adam kilo alsin diye ona ayri yemek yapiyordum bebek oncesi

Çok iyi yapmışsın

Ayni ya, o kadar sinirim bozuluyor ki, sirf adam kilo alsin diye ona ayri yemek yapiyordum bebek oncesi
Bizde vercez kiloları bzide bu defa çok hırslıyım hamileyken hep dopum sonrası 55 kilo olcam diye şartladım hrp kendimi 90ları görünce, doktor bile dalga geçiyordu ağıt vasıta olmuşsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…