Sadece akşamları vermem yeterli miAptamilin maması var 6 ay ve sonrası için ondan alabilirsiniz.. kutunun üzerinde yazıyo zaten
Bi de normal mamayla kaşık maması farklı mı oluyor hangisini vermeliyimSadece akşamları vermem yeterli mi
Çok kararsız kaldım doktor ver dedi ama bilmiyorum Şimdi ben ölürsem ilahide vermek zorunda mıyım Sadece sadece ek gıda ve anne sütü yeterli gelmiyor muMama bütçeyle alakalı biraz. Herkes en iyisini vermek ister. Hipp, aptamil, sma iyi mamalardır. Ben şahsen aptamil kullanmıştım. Bazende tadını beğenmiyorlar deneyerek buluyorsunuz.emririyorsanız mamaya gerek yok bence. Evde yapılmış yoğurt ve mevsim sebze meyveleriyle püre yapıp az az bebeğinizin yeme durumuna göre verebilirsiniz.
0-6 aylık olanlar için biberon maması oluyo ben yeni doğum yaptım bebeğime sütüm yetmediği zamanlar ondan takviye yapıyorum ama 6 ay ve sonrası bebekler için olan mama kaşık maması diye biliyorum kullanmadım ama..
İlk kızımda hiç mama kullanmadım ikincisinde 5 aydan sonra emmediği için mecbur kullandım. Kesinlikle kullanmak zorunda değilsiniz. Bence emzirin ve mutlaka evde yoğurt yapın. İki günlük porsiyonluk yoğurt yapın.Çok kararsız kaldım doktor ver dedi ama bilmiyorum Şimdi ben ölürsem ilahide vermek zorunda mıyım Sadece sadece ek gıda ve anne sütü yeterli gelmiyor mu
Onu zaten yapacağım Bakalım Olmazsa ilk etapta mama vermem bu Ayda kilo boy problemimiz devam ederse o zaman belki kullanırımİlk kızımda hiç mama kullanmadım ikincisinde 5 aydan sonra emmediği için mecbur kullandım. Kesinlikle kullanmak zorunda değilsiniz. Bence emzirin ve mutlaka evde yoğurt yapın. İki günlük porsiyonluk yoğurt yapın.
Onu zaten yapacağım Bakalım Olmazsa ilk etapta mama vermem bu Ayda kilo boy problemimiz devam ederse o zaman belki kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?