Bebekli boşanmak.

Yaşadıklarınıza hem çok üzüldüm hem de çok şaşırdım. Bu adam tam bir ruh hastası ve size vereceği zararın şiddeti ve türü zamanla artacaktır. Şimdiye kadar hiçbir şey yapmadığınız için size bu şekilde davranmış. Bu adamın kızınıza hiçbir faydası olmadıgı gibi gözünün önünde size şiddet uyguluyor. Emin olun böyle bir adam çocuk biraz büyüse yaramazlık yapsa ona da şiddet uygulamaktan çekinmez. Böyle bir ortamda çocuk büyütülmemeli. Umarım kısa süre içinde sorunsuz bir şekilde boşanırsınız.

Silah kullanma yetisine sahip birisi ile evlenmek her zaman riskli.
Hemsire olduğunuzu yazmışsınız. Goc edin ülke değiştirin. Bosanin ve gidin. Kanunları sert olan Almanya gibi bir yere gidin.

Tamam o zaman ayrılmayın. Kızınızı da aşağılasın. Bağırıp çağırsın. Hem bu sayede yalnız kalmazsınız. Azar yiyen eleman sayısı iki olur. Bunu mu duymak istiyorsunuz da son iki üç yorumdur acıklı yorum modunuz açıldı.durumdan bu kadar şikayet etseniz kızınızı kurtarmak için her şeyi yapardınız ama siz çoook başka yerdesiniz. Son iki üç yorum gösterdi zaten

Kararın doğru, zaten desteğin tok en azından huzurun olur. Bir şey kaybetmezsin yani

Bence siz mutsuzsunuz diye kızınız ağladı. Sanmıyorum ki bu adama ağlasın . Siz boşanın bunları düşünmeyin. Kızınıza en büyük iyilik bu adamdan boşanmak olur
Ay umarım öyledir teşekkür ederim böyle düşünmek daha iç acıcı geldi ben sürecin gidişatını netleştirsem,rahatlayacağım umarım kızımda benle beraber rahatlar ve mutlu olur

Ya görmüyorum sadece kızımın durumu anlamasına biraz üzüldüm..
Bir şey anladığı yok siz stresli olduğunuz için öyle tepki vermistir. Evde kavga gurultu şiddet var bu ortam daha mı iyi olacak sanki? Ne pedagogu bu yaşta? Kendi duygularınızı çocuğun üstünden yansıtmaya çalışıyorsunuz

1 yasindaki cocugun pedagoga gitmesine gerek yok bence hatta gereksiz sacma. Evdeki gerginlikten korkmustur babasi gidiyor diye rutin aglamistir bisey olmaz
Evdeki gerginlikten ve bagırıs cagırıstan korkuyor en cokta bu durumdan bıktığım için ayrılmayı istiyorum,ve normalde babasının kızıma odak süresi beş dk maksimum o yüzden onun arkasından hiç ağlamıyordu,o yüzden biraz anladığını düşündüm ve üzüldüm

Kendi duygum kalmadı ki,tek düşüncem bencillik mi kızım için yaptıgımdı aslında..ama yanlış düşünüyorum sanırım en doğrusu bu.Stresten belkide kötü etkiliyorum sadece

Yok kastettiğim bu değildi acıklı dediğiniz şeyi anlık yazdığım bişeydi,insan bazen aksini duymak içinde bir onay bekler,ailem arkamda ama herşeyide onlara söyleyemiyorum.

Silah kullanma yetisine sahip birisi ile evlenmek her zaman riskli.
Hemsire olduğunuzu yazmışsınız. Goc edin ülke değiştirin. Bosanin ve gidin. Kanunları sert olan Almanya gibi bir yere gidin.
Galiba izni gerekiyor çıkarmam için,anlaşmalı boşanma için görüştüğümüzde ülke dışına çıkarmakla ilgilide bilgi alacağım direkt protokole ekletebiliyorsam hatta çok iyi olabilir.Ablamın yanına Hollandaya gitmek fikri makul geliyor gözüme benimde

Pedagogada götüreceğimde ben bu kadar anlayacagını düşünmemiştim ki..hiç beklemediğim yerden geldi bu bana…benim kızım daha tam 1 bile olmadı

Bir yaşındaki çocuk babasının ardından ağladı diye pedogoga götürülmez en fazla kucağa alınıp sakinleştirilir. şu an anlattığınız şey tek başına tamamen normal bir durum. Çocuğun başka sorunları varsa o ayrı. Boşanmama bahanesi için çocuğu kullanmayın bence.

Bu adam net hasta bence küçümsemek için söylemiyorum gerçekten bir hastalığı var ve çocukla falan alakası yok muhtemelen evlenmeden önce de bu şekildeydi ama gizliyordu çok üzüldüm ben bebeğinize ve size bunca işinizn arasında bu saçmalıklarla uğraşıyorsınuz bi de

Ayrılık anında siz gergin,stresli,öfkeli ve üzgün olduğunuzdan dolayı o duygulardan kaçıp babaya gitmek istemiştir.Yok anladı,babasız büyüyecek bu yüzden ağladı diye duygusal anlamlar yüklemeyin.Çocuklarda ayna nöronlar gelişmiş olduğundan sizin duygularınızı farkeder.Siz evladınızla mutlu olacağınız şekilde hayatınıza yön verinki çocuk da mutlu huzurlu bir dönem geçirsin.

Çok problemli düzelecek bir profile sahip değil eğer sorun çıkarmıyorsa direk boşanin

Mesleginiz var, aileniz yakininizda, gencsiniz, akli basindasiniz, bosanin. Yeniden dogmus gibi olursunuz

Yok yaa onsan ağlamamistir. Siz kendinize odaklanın bu süreçte. O zaman kızınız da iyi ve mutlu olur zaten . Önceliğe kendinizi koyun kızınız için de daha iyi sizin için de

Ya görmüyorum sadece kızımın durumu anlamasına biraz üzüldüm..
Daha cok kucuk, hemen alisir merak etmeyin. Hem surekli evdeki huzursuzlugu hissetmesi, aglayan mutsuz bir anne ve babaliktan haberi olmayan bir baba ile buyumesi daha mi dogru? Bu adam surecte cocuk ile daha fazla ilgilenip ayrilmamak icin cocuk beni istiyor kozunu oynamayi deneyebilir, yutmayin. Barissaniz da degismez.

Vur k. tekmeyi katlanmak zorunda değilsin, böyle huzursuzluk içinde bebek büyütmeye gerek yok, boşan daha mutlu olursun

Ne acabasi agir psikolojik sorunlari var gibi okurken urperdim yani normal hic bir davranisi yok anlattiklarinizdan

Ayy gülmekten bayılıcam

`