- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Parazitler 3 ayda bir (Hiç dışarı çıkmıyorsa) ve yıllık tekrarlanan aşıları var. Düzenli yapılması gerekir.İlk aldığımızda 3 tane falan aşı oldu sonrasında takip edemedik daha devamı var mı
Ay Maşallah ne geniş aileHep soyluyorum benimkiler 4 kedi 1 kopekle yasiyor ve cok sagliklilar masallahlari var
Aynen oyleyizAy Maşallah ne geniş aile
Kedinin aşısı yok mu ?Selamlar hayırlı Ramazanlar değerli hanımlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum benim gibi hassas annelerden cevaplar öneriler bekliyorum. 3 yıldır yanımızda kalan bir pisiciğimiz var, siyam cinsi. 2 ay önce doğum yaptım, çevremdeki herkes bana kediyi artık bırakın başkasına verin kılları zarar verir, hastalık kapar ileride çok pişman olursunuz, gibisinden bir sürü şeyler söylüyorlar aynı şekilde eşime de söylüyormuş çevresindeki insanlar artık psikolojim bozuldu kedimden soğumaya başladım. Bebeğimin üstünde bazen kılını buluyorum o an çok evhamlanıyorım sizcede kedimden vaz mı geçmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Tüyden vefat etmezAkrabanızın hanımı mı vefat etmiş tüyden kesin miymiş tüyden olduğu, ilk defa duyuyorum
Tüyden vefat etmez
Kedilerin dışkısındaki parazitler kedinin tüyüne bulaşırsa ve o tüy bizim içimize girerse sıkıntı
Ama kedi aşılı ise sorun yok
Etrafınızda bir sürü insan olacak kedinin tüyü onu yapar bunu yapar öyledir böyledir diye ahkam kesecek siz 3yıldır kedinizle beraber yaşadınız ki hamilelik döneminde size mutlaka toxoplazma testi yapılmıştır ve negatif çıkması kedinizde toxoplazma olmadığını kanıtlıyor Bizim de scottish fold kedimiz var ve 2ay sonra kızımız da aramıza katılacak inşallah Veterinerimizin bize önerisi evdeki Bebek 1 yaşına gelene kadar iç dış parazit damlasının aylık yapılması oldu Sizde aşılarına damlalarına dikkat ederseniz hiçbir sıkıntı olmayacaktır Aksine birkaç ay sonra çok güzel bir dostluk başlayacaktır aralarındaSelamlar hayırlı Ramazanlar değerli hanımlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum benim gibi hassas annelerden cevaplar öneriler bekliyorum. 3 yıldır yanımızda kalan bir pisiciğimiz var, siyam cinsi. 2 ay önce doğum yaptım, çevremdeki herkes bana kediyi artık bırakın başkasına verin kılları zarar verir, hastalık kapar ileride çok pişman olursunuz, gibisinden bir sürü şeyler söylüyorlar aynı şekilde eşime de söylüyormuş çevresindeki insanlar artık psikolojim bozuldu kedimden soğumaya başladım. Bebeğimin üstünde bazen kılını buluyorum o an çok evhamlanıyorım sizcede kedimden vaz mı geçmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?