Benimki de çok hareketli uyanıkken bişey yapmak imkansız gibi.bazen pijamalarla kalıyorum gün boyu ve üzülüyorum enerjim düşüyor duş almak bile problem durum bu maalesef
uyuduğunda yemek yapin. Temizligi ufak ufak onunla yapın. Biraz da salmak gerekiyor açıkçası herseyin dörtdortlük olmasını beklemeyin11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Evet isin sirri orada. Hayatim boyunca kendi agzima surmedigim, evime bir kez dahi girmeyen bir karisim. Mukemmel annelik icin bebeklere yedirip kabiz yapma kriteri var ama baksaniza…İşte sonra bu tipler gelip bı çocuğa bakamıyor musun? diyor hazır çorbayı kendimize bile yapmıyorum ben demekki işin sırrı buymuş sayenizde anladım
SaçmalamayınBen sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Tek tek alıntı yapamadım ama yazayım.robot süpürgem var biraz işime yarıyor ama geriye kalan yemek, çamaşır işleri bebek için ayrı biseyler hazırlama v.s hepsi dağ gibi oluyor bazen .kendim için vakit ayırmak zaten hayal .gece geç yatıyor bugün istisna olarak 22.30 da uyudu geçen hafta full 2 de yattı o saatten sonra zaten bende derman kalmıyor .k.validem şu an verimli olamıyor.arkadasin biri bakamıyor musun v.s yazmış bakıyorum ama çok yorgunum bu yorgunlukla hasta olmaktan korkuyorum artık çünkü gece 4-5 kez emmeye uyanıyor yanı uykumda verimli geçmiyor.belki öneri almak belki yazıp rahatlatmak istedim çünkü etrafımda da yardımcı olan anlayan yok
Cahil cesareti diyoruz o cüreteTatmin oldunuz mu? Ben de migren hastasıyım arada kalbim de tekliyor. Geçen baş dönmesi yüzünden bebeğimi emziremedim tüm gün boyunca. Merak ediyorum siz bu cümleleri kurma cüretini nerden buluyorsunuz tanımadığınız insanlara?
Kullandığınız ilaçlar yüzünden mi böylesiniz yoksa karakteriniz zaten bu muBen sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Yardım istemekten çekinmeyin. Yardım istediğini söyleyebilmek çok yüce bir şey bence. Biz ille kuyrugu mi dik tutacağız. Hayır! Mesela bana bir yardımcı olabileceğim bir şey var mı diye sorunca teşekkür ediyorum. Bir arkadaşım ise bu soruya ne yapabilirsin diye yanıt veriyor. Çok yardım alıyor dış kapının mandallarından bile. Bense annemden bile yardım isteyemiyorum.Aslında uyusa biseyler ilerleyecek ama maalesef çok kısa uyuyor.kardeşim çalışıyor herkes kendi derdinde bir de ben çok mızmız sürekli yardım isteyen biri değilim kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum kimseyi huzursuz etmek istemiyorum böyle olunca da kimse ağlamayan çocuğa meme vermiyor hesabı umursamıyor
Kadının en büyük düşmanı hemcinsidir.....Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
malesef çocuklu hayat böyle birşey. 4,5 yaşında kızım var durum hala böyle :)11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
İlk çocukta oluyor hep. Her zaman onunla en iyisi olsun istiyoruz.11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Benimde oğlum pandemide doğdu hepten yalnızdım halada öyleyim. Hiç uyumayan zor hareketli bir çocuktu. Hala da öyle. Ben sürekli dışarı çıkarıyordum onu hem vakit çabuk geçiyordu hem de bende hava almış oluyordum iyi de geliyordu. Kar kış farketmez.Ev işini umursamıyordum yemekmiş filan çok kendimi zorlamıyordum. Eşinizin burada akşam sizin yorgunluğunuzu alması çok önemli yardımcı olması gerekir. Ama dediğim gibi her şeye yetişmeye çalışmayın. Olduğu kadarı size yeter.11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Ne kadar bencilce bir yorum. Napalım sizi alkışlayalım mı. Herkesin fıtratı koşulları farklıdır.Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Aslında ozaman işe tamamen bebeğinize odaklanıp onu düzene sokmaya çalışmakla başlamanız lazım. Belki bunuda denemişsiniz ama uygun zaman değildir ozaman olmamıştır tekrar ısrarcı şekilde uyku düzeni oluşturmak için bi deneyin birde doktorunuz tamam derse gece beslenmesini kesin benimde sürekli ama sürekli kalkıyordu ve bu şekilde biraz da olsa rahatladım.Tek tek alıntı yapamadım ama yazayım.robot süpürgem var biraz işime yarıyor ama geriye kalan yemek, çamaşır işleri bebek için ayrı biseyler hazırlama v.s hepsi dağ gibi oluyor bazen .kendim için vakit ayırmak zaten hayal .gece geç yatıyor bugün istisna olarak 22.30 da uyudu geçen hafta full 2 de yattı o saatten sonra zaten bende derman kalmıyor .k.validem şu an verimli olamıyor.arkadasin biri bakamıyor musun v.s yazmış bakıyorum ama çok yorgunum bu yorgunlukla hasta olmaktan korkuyorum artık çünkü gece 4-5 kez emmeye uyanıyor yanı uykumda verimli geçmiyor.belki öneri almak belki yazıp rahatlatmak istedim çünkü etrafımda da yardımcı olan anlayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?