15 aylık oğlum var. Büyük oglum dhbli oda ayrı zor ödevi dersi sürekli ilgi istiyor. Bebeğimin ilk aylarında sürekli memeye yapisikti, kucakta uyur bırakınca uyanirdi baktım olmuyor saldım evi takmadım, üstten süpürge, bulaşık , çamaşır ,on gunde bir sil süpür yaparsam şükrettim öyle oturdum bulaşık dağ oldu , kirli sepeti taştı. Uykusu düzelince işler düzene girdi gece zor işleri yapıyorum. Cam ,mutfak temizliği vs detaylı işleri gece uyurken yapıyorum. Hafta da iki sil şupur toz al yapıyorum onuda yanıma alıyorum suyu saklıyorum eline temiz bez veriyorum oda siliyor benimle artık düzene girdik çok şükür ipin ucunu kaçırmadan sürekli toplayarak düzenli temizleyerek isim olmayınca Netflix izliyorum kitap okuyorum. Yarım gün çalışıyorum tam gün olsa mümkün değil bunlar tabi. Eşim yardım etmez ev işine o büyük oğlumla ilgileniyor. Ben kendimi anlattım bir yerden başlayıp oyunla eline bez vererek vs duzen kurunca ev temiz olunca daha mutlu olursunuz ev dağınık bende dağınık oluyorum11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Yine halden anlamayıp önce ben ben, bendeki derdin yanında konuşma beni ov beni takdir et benim gibi ol diyen bir üye. Maşallah size!!Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Televizyon açarsanız bakarsınız tabiiBen sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Gece emmeleri bitene kadar böyle. Bir kan testi de verin. Belki d vitamini eksikliği Demir eksikliği çıkar belki takviye verirler. Benim o dönem magnezyum takviyesi vermişti doktorum epey toparlamıştımTek tek alıntı yapamadım ama yazayım.robot süpürgem var biraz işime yarıyor ama geriye kalan yemek, çamaşır işleri bebek için ayrı biseyler hazırlama v.s hepsi dağ gibi oluyor bazen .kendim için vakit ayırmak zaten hayal .gece geç yatıyor bugün istisna olarak 22.30 da uyudu geçen hafta full 2 de yattı o saatten sonra zaten bende derman kalmıyor .k.validem şu an verimli olamıyor.arkadasin biri bakamıyor musun v.s yazmış bakıyorum ama çok yorgunum bu yorgunlukla hasta olmaktan korkuyorum artık çünkü gece 4-5 kez emmeye uyanıyor yanı uykumda verimli geçmiyor.belki öneri almak belki yazıp rahatlatmak istedim çünkü etrafımda da yardımcı olan anlayan yok
Tek cocuksa ve hastalik durumu yoksa cokta yardim edecek bir durum yok aslında.Esiniz despot bir adam ya da mükemmeliyetçi ise sizi zorluyorsa o ayri tabi.Onun disinda bu surec herkes için bir miktar sıkıntılı oluyor ama zamanla hepsi geçecek, umarım sağlıkla büyütürsünüz. Benim de kuzenim cok yoğun ve cok stresli bir işte çalışmasına rağmen eve daha girmeden esi çocuğun bütün yükünü ona atmaya çalışıyor, adam iki senede yaşlandı. Dışarıda çalışmakta kolay değil inanın, eger esiniz tamamen size atmıyorsa yükü, onada haksızlık etmeyinAslında uyusa biseyler ilerleyecek ama maalesef çok kısa uyuyor.kardeşim çalışıyor herkes kendi derdinde bir de ben çok mızmız sürekli yardım isteyen biri değilim kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum kimseyi huzursuz etmek istemiyorum böyle olunca da kimse ağlamayan çocuğa meme vermiyor hesabı umursamıyor
Ne güzel bir kavuşma. Ablamda bebek tedavusı görüyor. Dua edermısıniz. Eşiniz en büyük destekcınız olmalı bence. Ondan yardım ısteyın. Beraber büyütün. Ne güzel yorgunum deyıp kenara cekılmek!? Biz kadınlar hep fedakarız neden?11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Ay bende yetişmekte zorlanıyorum ama bu konuda kafa rahat olmalı biraz yani olmuyor yetişmiyor diye kendinizi yıpratmayın yapabildiğimi yapıyorum diye düşünün bir çocuk yetiştirmek çok zor her işten daha fazla yoruyor ve daha önemli öncelik her zaman çocuk olmalı zaten zaman çok hızlı geçiyor yakında daha çok rahatlarsınız bende 2 tane var 2 yaş ve 5 aylık ben günlük işlerde Bi sıralama yaptım kendime yani güne planlı başlıyorum sıralama sabit ama olmayan şey varsa yetişmedi ise takmamaya çalışıyorum çünkü her zaman olmuyor bazı günler çocuklar ekstra zor oluyor o zaman salıyorum yemek varsa yada yapabildiysem yeterli temizlik yarın yaparım diyorum ha normal rütinde de sabah kahvaltısı yapılıyor o ara 2 yaş oglumla oynuyorum onunla zaman geçirince rahatlıyor aksi halde beni zorlayan halleri oluyor sonra 5 aylık olanı kanguruya koyup evi süpürüyorum diger ogluma da hadi yarış yapalım diyorum o ben süpürürken elektrikli süpürge ile yarış yaptıgı için işime engel olmuyor süpürene kadar küçüğün uykusu geliyor onu uyutunca yemek yapıyorum hemen büyük oglumu da yanıma alıyorum bana yemek yaparken yardımcı oluyor küçük şeyleri ona yaptırıyorum hem aktivite yapmış oluyor çocuk sizde yemek yaparken yanınıza alabilirsiniz tezgah üstü için vakumlu oturaklar oluyor yada ögrenme kulesi var o olur, günün geri kalanında da benzer şekilde oyuna dökerek çocugu da işe dahil ederek yapıyorum çamaşır, bulaşık vs hepsinde oglumda benimle beraber yapıyor yoksa hayatta bırakmaz beni aglayıp kucak istiyor11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Siz neden hep bu seklde karşıdaki insanı rencide edici mesajlar atıyorsunuz? Ya rencide edici ya çok absürt..Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
el kadar bebene hazir corba veriyorsun diye sana burada yazdigim corba tariflerini unuttun mu?Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?