Tamam işte nasıl başarıyorsun bunu anlat herkes öğrensin. Mesela çocukları 5 saat televizyon karşısına mı oturtuyorsun, yoksa ellerine telefonumu veriyorsun?Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Unutmadim tabiki sizin sayenizde dogru bebegime ne verecegimi ögrendimel kadar bebene hazir corba veriyorsun diye sana burada yazdigim corba tariflerini unuttun mu?
Aaaaaaaaaa ben şok doğru ya bu üye oel kadar bebene hazir corba veriyorsun diye sana burada yazdigim corba tariflerini unuttun mu?
Bir uzman görüşü dinlemedim ama benim kızım 1 yaşında. Gündüz en fazla 3-4 saat uyanık kalabiliyor. Beyinleri yoruluyor. Dışarda bile olsak uyuyakalıyor. Doktorumuzda her kontrolde sordu. Gündüz uykusu nasıl diye. Gün içersinde 2’şer defa 45 dk-1 saat uyuyor.Kimi uzmanlar belli bir ayda sonra ogle uykusu olmasada olur diyor ama ben oyle dusunmuyorum.
Napalım şimdi alkışlayalım mı? Hiçbirşeyim yok ama tek çocuk bile büyütemem kendi kendime napayım öleyim mi? Tek işi çocuk büyütmek ve bunu marifet sanan insanlara ciddi anlamda üzülüyorum. Bizde büyütüyoruz merak etme ama canımızı çıkarmadan. Her konuda imkanlar el verdiğince dışarıdan destek alarak.Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
Hem ev işi hem bebek hem kendine bakmak.. hepsini yapman çok zor. Elbet bişeyler eksik kalacak,boşver kalsın. İmkanın el verdiğince yardımcı al. Temizlik,ütü vs derdin olmaz en azından. Kızın öğlen uykusundaykende kendi işlerini halledebilirsin..11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Yanlız tek başına yardımsız hakkıyla çocuk büyütmek büyük marifet onu söyleyeyim deNapalım şimdi alkışlayalım mı? Hiçbirşeyim yok ama tek çocuk bile büyütemem kendi kendime napayım öleyim mi? Tek işi çocuk büyütmek ve bunu marifet sanan insanlara ciddi anlamda üzülüyorum. Bizde büyütüyoruz merak etme ama canımızı çıkarmadan. Her konuda imkanlar el verdiğince dışarıdan destek alarak.
Ben hasta halimle iki çocuk büyütüyorum diye başlayıp hem cinsinizi kendi çapınızda küçük düşürerek alkışlanacağınızı sanmayın ancak böyle cevap alırsınız.
Ben 3 çocuk büyütüyorum tek başıma tek çocukla zorlananlara çok şaşırıyorum gece uyuduktan sonra yada sabah uyanmadan ufak tefek işleri hallet benim çocuklar süpürgeye bayılıyorlar seninki de öyle değilmi11 sene sonunda zorluklarla anne oldum. çok mutluyum bebeğim 1 yaşına girdi .20 günden itibaren ufak destekler dışında bu günlere geldik.Ama hayatım aşırı yorucu bir hâl aldı ev işi, yemek,bebek bakımı derken kendimden geçtim aşırı zayıfladım gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum hiç bı işe yetişemiyorum bebeğim hareketli onun peşinde oluyorum,beraber oynuyoruz çok az uyuyor o yüzden ne dinlenme ne iş ne yapacağımı şaşırıyorum. bu konuda tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum siz neler yapıyorsunuz?yetisebiliyor musunuz? Yada hayatı nasıl götürüyorsunuz? Bu arada eşim işten gelince yorgun olduğunu ileri sürerek yardımcı olmuyor biraz oynuyorlar o kadar.annemle çok yakın oturmuyor ve babam rahatsız o yüzden sık gelemiyor arada ben gidip bı kaç gün dinlenip dönüyorum.k.validem yakın ama k.pederi yeni kaybettik sayılır o yüzden toparlanma sürecinde.kisacasi yalnızım önerileri bekliyorum
Evet arada bir gelip herkesin ayariyla oynayip geri gidiyorAaaaaaaaaa ben şok doğru ya bu üye o
Karabatak gibi ya dimiEvet arada bir gelip herkesin ayariyla oynayip geri gidiyor
Sigara mı? Bebeğiniz anne sütü içmiyor mu?Benzer bir konu açmayı dusunurken konuyu gördüm cevapları okuyorum. Benim de bebegim su an 37 gunluk. Yanımda birileri vardı hep bu dönemde ama, gece uykusuzluk, gündüz asla uyuyamamakla geçti günler. Bir düzen oturtabilmek için bu saatten sonra yanımda birileri de olmayacak. Korkuyorum nasıl yaparım, iyi bakabilir miyim diye. Doğumdan itibaren kendim için yaptığım hiç bisey olmadi diyebilirim. Bazen algilarimin bile kapandigini hissediyorum uykusuzluk ve yorgunluktan. Bebeğimi cok seviyorum ama içimde Cook büyük bir hüzün var.. Ne zaman gece uyumaya basliycak, ne zaman yuz üstü uyumayı birakicak ve ben nefesini kontrol etmeyi bırakıp uyuyabilicem merak ediyorum. Kollarımda, memelerimde, sirtimda derman kalmadı.. 3ten beri ancak uyudu ve sabahın köründe ayakta kalmak için kahve sigara içerken ağlaya ağlaya yazıyorum. Gecicek mi bu günler, ben de aynaya mutlu bakabilicek miyim..
Epilepsi hastası olarak 2 çocuk yapmak sizin tercihiniz, yapmasaydınız.Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
İçiyor. Malesef ben de sigara içiyorum.Sigara mı? Bebeğiniz anne sütü içmiyor mu?
Ne aptalca bir yorum ya. Herkesin tahammül esigi aynı mı? Ya da siz başarıyorsunuz diye size madalya mı takalım?!Ben sara epilepsi hastasiyim iki cocuk buyutuyorum kendi başima siz saglikli halinizle bi çocuga mi bakamiyosunuz
O şöyle başarıyor tv ile çocuklara hazır paket çorba yaparakNe aptalca bir yorum ya. Herkesin tahammül esigi aynı mı? Ya da siz başarıyorsunuz diye size madalya mı takalım?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?