Bebekli ve Cocuklu Anneler Dikkat..

Hayatinanlamisensin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
6.437
7.716
198
Kizlar hayirli gunler bugun kahvalti sofrasinda kizimin ayagina sicak cay dokuldu..daha 10 aylik o panikle napacagimi bilemedim hemen kilotlu corabi vardi cikardim.hemen ayagini suya tuttum ilk anda cok agladi.sonra buz kalibi vardi onu koydum.hametan krem vardi onu surdum dogrumu yaptim bilmiyorum.esim uyuyordu bu arada uyandirmadim panik olmasin diye birde onunla ugrasamazdim..sonra yavrum emdi ve uyudu..bacaginda kizariklik vardi..esimin yanina gittim cok kotu bisey oldu boyle boyle kizacagini dusundum ama uyaninca gosterdim cok onemli degil dedi teselli verdi ama ben rahat degildim..hazirladim cocugu aile hekimine gosterdim su toplamis avuc ici kadar yer.cok az iz kalabilir dedi.hastaneye gitmene gerek yok dedi.bana agri kesici krem ile baska bir krem daha verdi bunlari kullan.kabariklari patlatma dedi.. patlarda kotu koku olur vs olursa bize getir pansuman yapalim dedi ebemizde ayni zamanda..gazli bezle sikmadan hafif sarabilirsin biyere dokunmasin dedi...
Allahim yine korudu ve sabahtan beri kahvalti bile yapmadim kendime kizdim nasil dikkat etmedim diye ama cok hareketli inan yetisemiyorum hizina..gozumden sakiniyordum baskasinin kucaginda bile gozum onda olurdu..
lutfen arkadaslar sizde cok dikkat edin..yanina sicak icecek vs gelmeyin ve yemeklerinizi de ocagin on tarafinda degil arka tarafinda pisirin.o yanik gecene kadar bana rahat yok.Allah korusun yavrularimizi..

Kucağına mı alıyosun? Ben hep mama sandalyesine koyuyorum

Hayatinanlamisensin canım ben çocuktan beri termos kullanıyorum, hiç cesaret edemiyorum çaydanlık işlerine, tavsiye ederim.

bir de yanıklar için hidrojel yara örtüleri varmış, ben de araştırıyordum bir ara ama almamıştım, bu gibi durumlar için evde bulundurmak gerekebilir, kullanan varsa deneyimini yazsın lütfen.

Çok geçmiş olsun,bu gün sabah mutfağa kucağımda aldım, ön tarafta çaydanlık vardı kaynar vaziyette,elini hiç yapmadığı şekilde kulpuna attı,Allahtan refleks kıl payı kurtardım...dökülseydi ikimiz de yanardık ya!bence de çok dikkat artık elde avuçta durmuyorlar!

bir arkadaşımın oğlu 1,5 yaşında ayağına termosa koyduğu çayı dökkmüş çocuk sunni deri falan yapıştırdılar onunki ciddi yanıktı.3.derecden ayağının büzüşme durumu vardı neyseki her gün masaj hergün yurt dışından gelen kremlerle ovma vs.ayak büzüşmedi ama büyük bir iz kalacak gibi.ve arkadaşım üzüntüden 7 kilo verdi kızcağız.Rabbi korusun evlatlarımızı çok geçmiş olsun.sizin bi suçunuz yok üzülmeyin.

aynen ebede dedi cok dikkat edin yanik cok kotu cocuklarda hareketliler dikkat edin.Allah korumus gecmis olsun.

kantaron yağı kullanın,hem acısını alır hem de iz kalmasını önler..kocakarı ilacı gibi düşünmeyin,doktorumuz öneriyor.
ben oğlumun yüzü için kullandım..yara bere herşeyin kullanıyorum..
geçmiş olsun.

ben 7 yaşımdayken su kaynayan tencerinin içine düşmştüm sol kolum tamamen yanmıştı. çok kötü yanık. geçmiş olsun inşallah kazasız belasız byür kuzularımız

doktora gitmeden onuda surdum kizarikligi azaltti toplandi sanki evet onuda surecegim doktora bile sordum simdi biz doktor olarak ilac veririz bisey diyemeyiz dedi.surmeyin zararli demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…