- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Hayatinanlamisensin
-
masalara fiskoslara sehpalara ortu koymayin diyorlar zaten..cekiyorlar cunku..ilk öğrendiğimde günlerce kendime gelemedim, aile de perişan oldu ama zaman geri alınamıyor...
onların da misafiri varmış kahvaltıya, masayı hazırlamış çaydanlığı masaya koymuşlar, yavrucak emekleyerek gelip örtüyü çekmiş
ilk öğrendiğimde günlerce kendime gelemedim, aile de perişan oldu ama zaman geri alınamıyor...
onların da misafiri varmış kahvaltıya, masayı hazırlamış çaydanlığı masaya koymuşlar, yavrucak emekleyerek gelip örtüyü çekmiş
cok tesekkur ederim gercekten oyle..Allahim tum bebekleri cocuklari evlatlarimizi korusun..çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuş acil şifalar dilerim...
Kizlar hayirli gunler bugun kahvalti sofrasinda kizimin ayagina sicak cay dokuldu..daha 10 aylik o panikle napacagimi bilemedim hemen kilotlu corabi vardi cikardim.hemen ayagini suya tuttum ilk anda cok agladi.sonra buz kalibi vardi onu koydum.hametan krem vardi onu surdum dogrumu yaptim bilmiyorum.esim uyuyordu bu arada uyandirmadim panik olmasin diye birde onunla ugrasamazdim..sonra yavrum emdi ve uyudu..bacaginda kizariklik vardi..esimin yanina gittim cok kotu bisey oldu boyle boyle kizacagini dusundum ama uyaninca gosterdim cok onemli degil dedi teselli verdi ama ben rahat degildim..hazirladim cocugu aile hekimine gosterdim su toplamis avuc ici kadar yer.cok az iz kalabilir dedi.hastaneye gitmene gerek yok dedi.bana agri kesici krem ile baska bir krem daha verdi bunlari kullan.kabariklari patlatma dedi.. patlarda kotu koku olur vs olursa bize getir pansuman yapalim dedi ebemizde ayni zamanda..gazli bezle sikmadan hafif sarabilirsin biyere dokunmasin dedi...
Allahim yine korudu ve sabahtan beri kahvalti bile yapmadim kendime kizdim nasil dikkat etmedim diye ama cok hareketli inan yetisemiyorum hizina..gozumden sakiniyordum baskasinin kucaginda bile gozum onda olurdu..
lutfen arkadaslar sizde cok dikkat edin..yanina sicak icecek vs gelmeyin ve yemeklerinizi de ocagin on tarafinda degil arka tarafinda pisirin.o yanik gecene kadar bana rahat yok.Allah korusun yavrularimizi..
geçmiş olsun....Kizlar hayirli gunler bugun kahvalti sofrasinda kizimin ayagina sicak cay dokuldu..daha 10 aylik o panikle napacagimi bilemedim hemen kilotlu corabi vardi cikardim.hemen ayagini suya tuttum ilk anda cok agladi.sonra buz kalibi vardi onu koydum.hametan krem vardi onu surdum dogrumu yaptim bilmiyorum.esim uyuyordu bu arada uyandirmadim panik olmasin diye birde onunla ugrasamazdim..sonra yavrum emdi ve uyudu..bacaginda kizariklik vardi..esimin yanina gittim cok kotu bisey oldu boyle boyle kizacagini dusundum ama uyaninca gosterdim cok onemli degil dedi teselli verdi ama ben rahat degildim..hazirladim cocugu aile hekimine gosterdim su toplamis avuc ici kadar yer.cok az iz kalabilir dedi.hastaneye gitmene gerek yok dedi.bana agri kesici krem ile baska bir krem daha verdi bunlari kullan.kabariklari patlatma dedi.. patlarda kotu koku olur vs olursa bize getir pansuman yapalim dedi ebemizde ayni zamanda..gazli bezle sikmadan hafif sarabilirsin biyere dokunmasin dedi...
Allahim yine korudu ve sabahtan beri kahvalti bile yapmadim kendime kizdim nasil dikkat etmedim diye ama cok hareketli inan yetisemiyorum hizina..gozumden sakiniyordum baskasinin kucaginda bile gozum onda olurdu..
lutfen arkadaslar sizde cok dikkat edin..yanina sicak icecek vs gelmeyin ve yemeklerinizi de ocagin on tarafinda degil arka tarafinda pisirin.o yanik gecene kadar bana rahat yok.Allah korusun yavrularimizi..
cok sagolun..geçmiş olsun....
doktor o kremden verdi zatenÇocuklu evlerde mutlaka silverdine bulunmalı. Bende korkuyorum arka tarafta pişiririm ocakta yemeğimi eşime çay verirken en uzağına koyarım zaten ben evde çay içmiyorum anca haftasınları adam akıllı demlenir. Ayrıca yanık anında su altına hemen sokmayın toz şekere bulayın hemen yanan yeri biraz beklesin sonra su altında tutun. Yoksa daha çabuk kabarcık oluşur
Allah korumus sagolunGecmis olsun cok dikkat etmek lazim bnmkide allah korudu demligin kapagini almis oynuyodu tikirti duyar duymaz kostum hala etkisindeyim
Çok geçmiş olsun çok dikkat etmeme rağmen 2 yaşındaki kızım da bardaktaki sıcak çayı yanlışlıkla bacağına döktü bende hemen soğuk suya tuttum sonra hastaneye koştum keşke bi çocuk cerrahına veya plastik cerraha götürseydinKizlar hayirli gunler bugun kahvalti sofrasinda kizimin ayagina sicak cay dokuldu..daha 10 aylik o panikle napacagimi bilemedim hemen kilotlu corabi vardi cikardim.hemen ayagini suya tuttum ilk anda cok agladi.sonra buz kalibi vardi onu koydum.hametan krem vardi onu surdum dogrumu yaptim bilmiyorum.esim uyuyordu bu arada uyandirmadim panik olmasin diye birde onunla ugrasamazdim..sonra yavrum emdi ve uyudu..bacaginda kizariklik vardi..esimin yanina gittim cok kotu bisey oldu boyle boyle kizacagini dusundum ama uyaninca gosterdim cok onemli degil dedi teselli verdi ama ben rahat degildim..hazirladim cocugu aile hekimine gosterdim su toplamis avuc ici kadar yer.cok az iz kalabilir dedi.hastaneye gitmene gerek yok dedi.bana agri kesici krem ile baska bir krem daha verdi bunlari kullan.kabariklari patlatma dedi.. patlarda kotu koku olur vs olursa bize getir pansuman yapalim dedi ebemizde ayni zamanda..gazli bezle sikmadan hafif sarabilirsin biyere dokunmasin dedi...
daha once konu acmissiniz onlari okudum doktorumuz yonlendirmedi ciddi degil dedi orada ayni olacak dedi ama kabarciklari inmeye basladi insalkah kisa zamanda gecer sizinki nasil oldu gecmis olsun sizedeÇok geçmiş olsun çok dikkat etmeme rağmen 2 yaşındaki kızım da bardaktaki sıcak çayı yanlışlıkla bacağına döktü bende hemen soğuk suya tuttum sonra hastaneye koştum keşke bi çocuk cerrahına veya plastik cerraha götürseydin
ayyy yikildim ben ya yavrum benim Allahim cok buyuk aci Rabbim obur dunyada guldursun yuzunu bebisin ne gunahi olurki zaten..
masalara fiskoslara sehpalara ortu koymayin diyorlar zaten..cekiyorlar cunku..
ah bunu duydum ya ben,
benim kv de tutturmuş semaver alın piknik için diyordu,
dedim isteyen kendi evine alsın, benim çocuğum var ben termosa koyarım, beğenmeyen içmesin.
evde de termos kullanıyorum.
ama anlık da bir şey, bir gün olur dalgınlığına denk gelir her şey olabilir.
Çocuğa ve Aileye gerçekten çok üzüldüm...
cok sukur iyi oynuyor simdi hastanedeyken anne uzulme der gibi sarilip yanagimi oksuyordu cay dokuldugu andan sonra bile oynuyordu kendi kendine anlamiyorki meleklerÇok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım çocuk
size nasil bi tedavi uyguladilar hangi kremleri verdiler siz neler yaptinizÇok geçmiş olsun çok dikkat etmeme rağmen 2 yaşındaki kızım da bardaktaki sıcak çayı yanlışlıkla bacağına döktü bende hemen soğuk suya tuttum sonra hastaneye koştum keşke bi çocuk cerrahına veya plastik cerraha götürseydin
Dr birsey dedi mi bu ilk müdahale konusunda doğru olan hemen su altına tutmakmiymis?size nasil bi tedavi uyguladilar hangi kremleri verdiler siz neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?