- 1 Aralık 2016
- 22
- 7
- 36
- 37
- Konu Sahibi kardelenim01
-
Ayyyyy sakın viks falan sürüyüm deme bi bebek öldü bu yüzden bebekler burundan başka yerden nefes alamazlar ağızdan falan gibi ıhlamır falan da içirme 4 aylık bebeğe çok alerjik oluyorlar viks sakın asla amaSlm oglum 4 aylik ve malesef nezle oldu, benden bulasti,Ilac vermedi doktorumuz buhar yapiyoruz ve emzirmeden burun damlasiyla burnunu temizliyoruz. Emzirdigim icin ben de ilac alamıyorum.deneyimli annelerden bilgi istiyorumbebeginizin nezlesinin hemen gecmesi icin ne yapiyosunuz
Yazicam dayanamadim su verdiginiz tavsiyeler bir bebegin hayatini tehlikeye sokabilir herkes kendi akil suzgecinden gecirip okumaz yazilanlari sizin bu dediklerinizi yapsa birisi vebali size.Siz cocugunuza yaptiniz birsey olmadi diye baskalarina bitkicaylari ilaclar onermeyin lutfen.Gecmis olsun. Biberon kullaniyorsa ihlamur kaynatip ilik ilik icirebilirsin. Balgam sokucu ozelligi oldugu icin iyi geliyor. Ayrica bogazini yumusatir.Kendinde ic bebegine de icir. Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yatiyor.Birde buhar yapiyoruz derken buhar makinasiyla hava veriliyor ondan mi bahsediyorsun ama onda da ilac kullaniliyor ve bronsiolit olanlara veriyorlar onu.
Yanlis anlasildim galiba ben viksi bebege degil anneye tavsite ettum kucucuk bebege viks mi surulur. 4 yasinda oglum var ona bile kullanmam . Ihlamura gelince doktorumuz bize icirebilecegimizi soylemisti 7 aylikken hasta olmustu kizim ben de o yuzden soykedim ama tabi alersjisi varsa bir sey diyemem.Ayyyyy sakın viks falan sürüyüm deme bi bebek öldü bu yüzden bebekler burundan başka yerden nefes alamazlar ağızdan falan gibi ıhlamır falan da içirme 4 aylık bebeğe çok alerjik oluyorlar viks sakın asla ama
Ay sabir ya sabir Allahim yaaa. Anne kendi icin de bir sey sormus ona cevaben yazdim. Ihlamurdan olenini de gormedim sen gorduysen soylede ogrenmis olayim. Sabah sabah sinir tavan sayende.Allah bildigi gibi yapsin senin gibileri. AminYazicam dayanamadim su verdiginiz tavsiyeler bir bebegin hayatini tehlikeye sokabilir herkes kendi akil suzgecinden gecirip okumaz yazilanlari sizin bu dediklerinizi yapsa birisi vebali size.Siz cocugunuza yaptiniz birsey olmadi diye baskalarina bitkicaylari ilaclar onermeyin lutfen.
Sayginizi ve hatanizi kabul ederek cevap yazmaniz daha kibarca olur.Yanlisinizi uyaranlar karsisinda bu kadar ofkelenmeniz ofke kontrolunuzun olmadigini gosterir.Ay sabir ya sabir Allahim yaaa. Anne kendi icin de bir sey sormus ona cevaben yazdim. Ihlamurdan olenini de gormedim sen gorduysen soylede ogrenmis olayim. Sabah sabah sinir tavan sayende.Allah bildigi gibi yapsin senin gibileri. Amin
Su dualarda koseye sıkısan hatasini kabul edip pardon diyemeyen kk kadini duasi.Allah bildigi gibi yapsin senin gibileri. Amin
Once yazdigin mesaji oku sonra saygi bekle. Nane limondan sonrasi anne icin. Tabi sen hala iceceklerini biberonla iciyorsan biberon kismini da anneye soylemis olacagimi sanmis ollabilrsin. O da seni zekanla alakali yapacak bir sey yok.Sayginizi ve hatanizi kabul ederek cevap yazmaniz daha kibarca olur.Yanlisinizi uyaranlar karsisinda bu kadar ofkelenmeniz ofke kontrolunuzun olmadigini gosterir.
Biberonla ihlamur icirmek anneyemi tavsiye oluyor.Benim birseylerin bebek icin zararli oldugunu bilmem icin gormem gerekmez okumak yeterli.
Bir yere sikistigim yok gayet Rahatim. Sana da tavsiye ederim dua etmeyi. Kimseye beddua etmem Allah a havale ederim o herkesin icini de disini da bilir. Ayrica aciklmamami da yaptim yukardaki mesajkari zahmet edip okursan anlarsin belki. Ama at gozlugun kor etmis gozlerini burnunun ucunu bile goremiyorsun. Hadi canim hadi kendine baska eglence bul.Sana daha fazla zaman ayiramayacagim.Su dualarda koseye sıkısan hatasini kabul edip pardon diyemeyen kk kadini duasi.
Sakın ihlamur yapilan calismalarda erkek bebeklerde hormonal bozukluk yaptigi ortaya cikmis asla bebeklerinize belli bir yaşa gelene kadar da viks sürmeyin zararli böyle seylerGecmis olsun. Biberon kullaniyorsa ihlamur kaynatip ilik ilik icirebilirsin. Balgam sokucu ozelligi oldugu icin iyi geliyor. Ayrica bogazini yumusatir.Kendinde ic bebegine de icir. Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yatiyor.Birde buhar yapiyoruz derken buhar makinasiyla hava veriliyor ondan mi bahsediyorsun ama onda da ilac kullaniliyor ve bronsiolit olanlara veriyorlar onu.
Okudum karsimda beddua eden birine hala siz diye hitap edebiliyorumOnce yazdigin mesaji oku sonra saygi bekle.
Bunu yazmadigin icin beyninden gecenleri ben dahil bircok uye anlamadi anlayamazda.Nane limondan sonrasi anne icin
Ihlamur tavsiyesine itiraz ettim anne icin yazdiniz bende bineronlu tavsiye anneyemi dedimTabi sen hala iceceklerini biberonla iciyorsan biberon kismini da anneye soylemis olacagimi sanmis ollabilrsin. O da seni zekanla alakali yapacak bir sey yok.
Belirtmediginiz seyleri kimse anlayamaz muneccim degiliz uyarmasak bir anne bebegine sizin yuzunuzden sizin hatanizdan viks surebilirdi.Ben kendimi cok iyi biliyorum ve yorumlarimda bastan sona ayni uslupta.Yardimci olmak icin bir seyler yazdim kendon icinde diye ekstradzn belirtmedigim icin kendini bilmezin birinden azar yedim. Insanlari azarlamak tarzim degil.Ofke kontrolum de gayet iyi merak etme.
Cok normal bir psikolojiyle yaklasiyorum yanlisi uyariyorum duzeltiyorum cunku isin ucunda bebek var bebek olmasa zaten size birseyler ogretmeye yanlisinizi duzeltmeye calismam..Ama yaptigin yorumlari tekrar oku ve bak bakalim nasil bir psikolojiyle insanlara yaklasiyorsun gor.
Canim doktor icirebilirsin dedigi icin ihlamur veriyordum kizima. Oglum zaten anne sutunden baska bir sey icmezdi. Mama bile icmedi doymamadina ragmen. Tekrar soyluyorum viks anneye soylenmis bir sey. Bebek icin degil. Uyarin icin tesekkur ederim.Sakın ihlamur yapilan calismalarda erkek bebeklerde hormonal bozukluk yaptigi ortaya cikmis asla bebeklerinize belli bir yaşa gelene kadar da viks sürmeyin zararli böyle seyler
Arkadaşım bu sitede öyle insanlar varki biri bir hata yapsa diye bekliyorlar aman dikkatOnce yazdigin mesaji oku sonra saygi bekle. Nane limondan sonrasi anne icin. Tabi sen hala iceceklerini biberonla iciyorsan biberon kismini da anneye soylemis olacagimi sanmis ollabilrsin. O da seni zekanla alakali yapacak bir sey yok.
Yardimci olmak icin bir seyler yazdim kendon icinde diye ekstradzn belirtmedigim icin kendini bilmezin birinden azar yedim. Insanlari azarlamak tarzim degil.Ofke kontrolum de gayet iyi merak etme.Ama yaptigin yorumlari tekrar oku ve bak bakalim nasil bir psikolojiyle insanlara yaklasiyorsun gor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?