Çocuk Hastalıkları bebekte grip

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Rica ederim yanlis anlamişim o zaman yazinizi zira bebeğe gibi yazmışsınız. Bitki Çaylarının bebekler üzerindeki etkileri yeni yeni araştırılıyor bu yüzden cok verme taraftari değilim. Hele ihlamur ve adaçayi arastirmalarini duyduktan sonra 10 yaşına kadar bebeğime bitki çayı vermeyi planlamiyorum. 6. Ayini doldurduysa ve reflüsü yoksa kivi portakal vs c vitamininden zengin şeylerle besleme taraftariyim. Dikkatli olun bitki cayları cok masum değil

Arkadaşım bu sitede öyle insanlar varki biri bir hata yapsa diye bekliyorlar aman dikkat
Oyleymis ogrenmis oldum canim. Biri bir yazim hatasi yapsa da burnundan getirsek diye nobet tutuyorlar galiba.
Uzun zamandir takip ediyorum siteyi ama uye olali fazka olmadi. Cok aktif degilim yorumlarda. Sabah sabah gordum mesaji yardimci olayim dedim. Demez olaydim bir taslanmadigim kaldi. Iki kelime ejsik yazmidim dikkatsizligim olay nerelere geldi. Lafimi geri alayim bari. Konu sahibi lutfdn benim yorumumu ciddiye alma beyninden sil.Tesekkurler.

Ben kendim bile cok nadir icerim.Emzirdigim donemde icmek zorunda kalmadigim surece icmedim. Dedigim gibi her doktor bir sey soyluyor bizim doktorumuz ihlamur verebilirsin demisti ama zaten bir cay bardagi kadar bile icemiyor ki cocuklar. Yanlis anlasildim neyse onemli degil.

Bebekler icinde viks var ama nerede yasiyor konu sahibi turkiyede yok ama yurt disindaysa bebekler için ozel viks var ama Türkiye'de ki viksi sakin surmeyin gercekten o daha bebek küçücük agir gelebilir

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Burun temizliğini sık sık yapın emzirmeyi beklemeyin çünkü bebekler sadece burunlarından nefes alırlar.bide siz ne kadar sık temizlerseniz mikrobun boğaza ciğerlere inmesini engellersiniz.odasını sürekli havalandırın odanın havası temiz olsun.

Allah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz de sakin sürmeyin bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeli

Allah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz değerli sakin sürmeyi bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeli
Boyle dedim diye bana ne yorumlar yapti ama benden sonrakilere yanlis yazmisim diye kibarlik yapiyor hadi iyisin kibar yorumu kaptin

Konu sahibesi inşallah çabuk atlatır minik, burnunu serum fizyolojik Le sık sık temizleyin, cekmeseniz bile sikin burnuna. Bir de odaniza bir baş kuru soğan koymanızı oneririm.

Kivi 1yaşından önce yasak.portakalda çok asitli olduğu için 8den önce dikkatli olmak gerek

Viks cok tehlikeli bebeklere cocuklara sakin verme !!! verilmiyor cocuklara Allah korusun konu sahibi yada baska hanimlar cocugunuza sakin sakin viks surmeyin ve mentollu seyler cok tehlikeli bebeklerde. Paketin arkasinda yazar zaten

Gercekten pardon ben cocuk icin yazdiniz sandim

Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yariyor
Tekrar soyluyorum arkadaslar viks anne icin soykenmis bir sey bebek icin degil yaa. Hangi amne bebege viks surer ya da sur der.lutfen ya biraz vicdan.
Mune silinebiliyorsa mesaji siler misin lutfen bin pisman oldum yazdigima.

Allah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz de sakin sürmeyin bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeli
Bebege degil anneye viks.sadece bir mesaji okuyup devamina bakmiyor musunuz Allah askina. Daha kac kisiye ayni seyleri yazacagim bikmiyorum. Ya da yok yok yazmayacagim. Herkes ne anlamak istiyorsa onu anlasin.

Kivi 1yaşından önce yasak.portakalda çok asitli olduğu için 8den önce dikkatli olmak gerek
Reflüsü yoksa siyah cekirdekli olan yerleri çıkartıp veriyoruz narenciyede de doktorlarda ayni fikirde eger reflüsü yoksa verilebilir diyorlar reflüsü var ise eger kusma problemi bitmeden yasak.

Gecmış olsun
Doktor ne dedıyse onu yapın 4 gunde gecer endıselenmeyın

Bebeğin çok küçük d.r önerisinin dışına çıkma daha kötü olursa. D.r kontrolünü gotur

Benim çocuklarım biri 6 diğeri 2 yasinda d.r tavsiye etti balparmak in yeni bir balı çıkmış marketlerde satılıyor öksürüğü iyi geliyor 2 yaş üstü çocuğu olanlara soyluyorum ama bide ımuneks surup var ben hasta olduklarında bunun ikisinden veriyorum geçiyor.oyleki benim çocuklarım en ufak oksurmelerinde .d.r olup antibiyotik icerlerdi ama çok şükür bu kış daha antibiyotik icmediler seninki küçük daha hersey veremezler o yüzden d.r dediğini yap.sizde içirin demiyorum sadece d.r danışın arkadaşlar ben çok fazlasını gordum

Burnunu sık sık temizle. Bol bol emzir. Ilık su ver arada bir. Ben ayrıca sıcak bir duşta yaptırıyorum bayağı rahatlıyor bebeğim.

Serum fizyolojikle temizleyin burnunu, siz bol c vitamini alın portakal suyu falan için bol bol da emzirin. Geçmiş olsun 3-4güne iyileşir. Ihlamur falan sakın sakın 4aylık bebeğe anne sütü dışında bişey verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…