- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi kardelenim01
-
Rica ederim yanlis anlamişim o zaman yazinizi zira bebeğe gibi yazmışsınız. Bitki Çaylarının bebekler üzerindeki etkileri yeni yeni araştırılıyor bu yüzden cok verme taraftari değilim. Hele ihlamur ve adaçayi arastirmalarini duyduktan sonra 10 yaşına kadar bebeğime bitki çayı vermeyi planlamiyorum. 6. Ayini doldurduysa ve reflüsü yoksa kivi portakal vs c vitamininden zengin şeylerle besleme taraftariyim. Dikkatli olun bitki cayları cok masum değilCanim doktor icirebilirsin dedigi icin ihlamur veriyordum kizima. Oglum zaten anne sutunden baska bir sey icmezdi. Mama bile icmedi doymamadina ragmen. Tekrar soyluyorum viks anneye soylenmis bir sey. Bebek icin degil. Uyarin icin tesekkur ederim.
Oyleymis ogrenmis oldum canim. Biri bir yazim hatasi yapsa da burnundan getirsek diye nobet tutuyorlar galiba.Arkadaşım bu sitede öyle insanlar varki biri bir hata yapsa diye bekliyorlar aman dikkat
Ben kendim bile cok nadir icerim.Emzirdigim donemde icmek zorunda kalmadigim surece icmedim. Dedigim gibi her doktor bir sey soyluyor bizim doktorumuz ihlamur verebilirsin demisti ama zaten bir cay bardagi kadar bile icemiyor ki cocuklar. Yanlis anlasildim neyse onemli degil.Rica ederim yanlis anlamişim o zaman yazinizi zira bebeğe gibi yazmışsınız. Bitki Çaylarının bebekler üzerindeki etkileri yeni yeni araştırılıyor bu yüzden cok verme taraftari değilim. Hele ihlamur ve adaçayi arastirmalarini duyduktan sonra 10 yaşına kadar bebeğime bitki çayı vermeyi planlamiyorum. 6. Ayini doldurduysa ve reflüsü yoksa kivi portakal vs c vitamininden zengin şeylerle besleme taraftariyim. Dikkatli olun bitki cayları cok masum değil
Bebekler icinde viks var ama nerede yasiyor konu sahibi turkiyede yok ama yurt disindaysa bebekler için ozel viks var ama Türkiye'de ki viksi sakin surmeyin gercekten o daha bebek küçücük agir gelebilirAyyyyy sakın viks falan sürüyüm deme bi bebek öldü bu yüzden bebekler burundan başka yerden nefes alamazlar ağızdan falan gibi ıhlamır falan da içirme 4 aylık bebeğe çok alerjik oluyorlar viks sakın asla ama
Çok geçmiş olsun öncelikle.Slm oglum 4 aylik ve malesef nezle oldu, benden bulasti,Ilac vermedi doktorumuz buhar yapiyoruz ve emzirmeden burun damlasiyla burnunu temizliyoruz. Emzirdigim icin ben de ilac alamıyorum.deneyimli annelerden bilgi istiyorumbebeginizin nezlesinin hemen gecmesi icin ne yapiyosunuz
Allah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz de sakin sürmeyin bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeliGecmis olsun. Biberon kullaniyorsa ihlamur kaynatip ilik ilik icirebilirsin. Balgam sokucu ozelligi oldugu icin iyi geliyor. Ayrica bogazini yumusatir.Kendinde ic bebegine de icir. Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yatiyor.Birde buhar yapiyoruz derken buhar makinasiyla hava veriliyor ondan mi bahsediyorsun ama onda da ilac kullaniliyor ve bronsiolit olanlara veriyorlar onu.
Boyle dedim diye bana ne yorumlar yapti ama benden sonrakilere yanlis yazmisim diye kibarlik yapiyor hadi iyisin kibar yorumu kaptinAllah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz değerli sakin sürmeyi bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeli
: DBoyle dedim diye bana ne yorumlar yapti ama benden sonrakilere yanlis yazmisim diye kibarlik yapiyor hadi iyisin kibar yorumu kaptin
Kivi 1yaşından önce yasak.portakalda çok asitli olduğu için 8den önce dikkatli olmak gerekRica ederim yanlis anlamişim o zaman yazinizi zira bebeğe gibi yazmışsınız. Bitki Çaylarının bebekler üzerindeki etkileri yeni yeni araştırılıyor bu yüzden cok verme taraftari değilim. Hele ihlamur ve adaçayi arastirmalarini duyduktan sonra 10 yaşına kadar bebeğime bitki çayı vermeyi planlamiyorum. 6. Ayini doldurduysa ve reflüsü yoksa kivi portakal vs c vitamininden zengin şeylerle besleme taraftariyim. Dikkatli olun bitki cayları cok masum değil
Gecmis olsun. Biberon kullaniyorsa ihlamur kaynatip ilik ilik icirebilirsin. Balgam sokucu ozelligi oldugu icin iyi geliyor. Ayrica bogazini yumusatir.Kendinde ic bebegine de icir. Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yatiyor.Birde buhar yapiyoruz derken buhar makinasiyla hava veriliyor ondan mi bahsediyorsun ama onda da ilac kullaniliyor ve bronsiolit olanlara veriyorlar onu.
Yanlis anlasildim galiba ben viksi bebege degil anneye tavsite ettum kucucuk bebege viks mi surulur. 4 yasinda oglum var ona bile kullanmam . Ihlamura gelince doktorumuz bize icirebilecegimizi soylemisti 7 aylikken hasta olmustu kizim ben de o yuzden soykedim ama tabi alersjisi varsa bir sey diyemem.
Tekrar soyluyorum arkadaslar viks anne icin soykenmis bir sey bebek icin degil yaa. Hangi amne bebege viks surer ya da sur der.lutfen ya biraz vicdan.Kendin icin nane limonda yap baya rahatlatiyor. Bir de biliyor musunuz bilmem ama viks diye nir sey var mentollu jel gibi birsey. Bogaz ve burun ceevresine surunce baya ise yariyor
Bebege degil anneye viks.sadece bir mesaji okuyup devamina bakmiyor musunuz Allah askina. Daha kac kisiye ayni seyleri yazacagim bikmiyorum. Ya da yok yok yazmayacagim. Herkes ne anlamak istiyorsa onu anlasin.Allah aşkına 4 aylık bebeğe viks sürülür mu, ölümüne sebep olur. Lütfen siz de sakin sürmeyin bebeğiniz varsa, kimseye de sürmesi yönünde tavsiyede bulunmayin çok tehlikeli
Reflüsü yoksa siyah cekirdekli olan yerleri çıkartıp veriyoruz narenciyede de doktorlarda ayni fikirde eger reflüsü yoksa verilebilir diyorlar reflüsü var ise eger kusma problemi bitmeden yasak.Kivi 1yaşından önce yasak.portakalda çok asitli olduğu için 8den önce dikkatli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?