- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
Malesef canım işte insanlar cok düşüncesiz.. gercekten öyle akıl bulandırmaktan baska bişey yok kendinize vesvese yapmayın bu konuda kesinlikle böyle bişey yok olamazda.. İnşallah salih evlat olur.. en guzel sekilde yetiştirirsiniz :)Ya kizlar allah askina bebeginin neredeyse tum kiyafetlerini hazirlamis birine soylenecek sozler mi bunlar? Bazi insanlar cok dusuncesiz oluyor. Akil bulandirmaktan baska bisey degil
valla arkadaşım bende senin gibi her renk giydiriyorum oğluma üstelik ablamlardan küçülen kıyafetler geliyo onlarıda giydiriyorum ben maviyi hiç sevmem var tabii mavi kıyafeti ama yinede ben hep yeşil sarı kırmızı beyaz krem falan alıyorum ayrıca kız gibi saçını toplayıp oje sürüp ruj sürecek değiliz oğullarımıza renkle ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum, biz küçükken ailelerimiz hep yeni şeyler alamıyordu ki kuzenlerimizin falan eskilerinide giyerdik ne var yani hepimiz gayet kadın ve erkeğiz :))Kizlar sagolun icimi rahatlattiniz. Iste bazi insanlar sirf konusmak olsun diye her konuda ahkam kesmeye bayiliyorlar. Amac moral bozmak heralde anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?