- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
insallah atlatiriz bunlari .
benimde dogum sonrasi ilk iliski korkum var
hep cok aci cekecekmisim gibi geliyor
kabizlik evet benide korkutuyorÇok tatlısınız. Ben doğumdan sonra nasıl tuvalete gidicem ondan korkuyorum. İlişki için onay çıkana kadar zaten baya baya iyileşmiş oluyor orası ama tuvalet beni çok ürkütüyor. O bölgeden biyopsi yapmışlardı deriden. 1 gün boyunca ağladım eşimin yanında. Allah'tan emla krem vermişlerdi. Onu sürünce hiç bir şey hissetmemiştim. Tuvalet kağıdını bile :)
evet sabredin diyorlar konu sex degil malesefKonum var bu durumla alakalı.
Bak istersen.
Bana verilen öneriler genel olarak anasın sen seks ne!!!!! Tadındaydı.
Kendimce de çözüm bulamadım.
Kaldı öyle.
nedense iceri bosalmak ben bundan igrenirim hamileykenBenm eşimde cekiniyo üstelik 2. Gebeliğim bu:) ilkinde fırsat kollayan adam gitti cekinen adam geldiama bunlar ikiz ve erken doğum riskim var ondan galiba
Siz yinede konuşun bebeğe zarar vermeyeceğini anlatın
Bu arada o hamileyken içeri olmasi bebeğe zarar veriyomuki bi doktor yinede içeri olmasın demiş
kabizlik evet benide korkutuyor
ama ilk iliski korkumda cok fazla
baxen hep kafamda dusunup dusunup kuruyorum bunlari .
hemoroidimde var
lavobam nasil olur allah bilir
Bu arada o hamileyken içeri olmasi bebeğe zarar veriyomuki bi doktor yinede içeri olmasın demiş
nedense iceri bosalmak ben bundan igrenirim hamileyken
evet sabredin diyorlar konu sex degil malesef
yzaklasma problemide eksisi bu konumda .
bakicam hemen tesekkur ederim
Ama erkeklerin en sevdiği yönde bu olsa gerek.bencede iğrenç yaanedense iceri bosalmak ben bundan igrenirim hamileyken
Ben sezeryan yaptım tansiyon sorunu vardi ilk gün kalkmadim ikinci gün sezeryanda çiş ve gazi soruyorlardi ben korkudan akşama kadar yapmadım br cesaret çiş yapmıştım... hastanede normal doğum yapanlara visne suyu gibi rengi olan bir su veriyorlardi onla taharet yapıyorlardı ama bu heryerde yokÇok tatlısınız. Ben doğumdan sonra nasıl tuvalete gidicem ondan korkuyorum. İlişki için onay çıkana kadar zaten baya baya iyileşmiş oluyor orası ama tuvalet beni çok ürkütüyor. O bölgeden biyopsi yapmışlardı deriden. 1 gün boyunca ağladım eşimin yanında. Allah'tan emla krem vermişlerdi. Onu sürünce hiç bir şey hissetmemiştim. Tuvalet kağıdını bile :)
O konuda kesinlikle bir sıkıntı yok. Bebekle muhatap olmuyor içeri giren sperm. Orası kapanıyor. Tam olarak neresi kapanıyor şimdi hatırlamıyorum ama içeri boşalmanın bebekle uzaktan yakından alakası yok.
Bende tam cahil:)) 2. Gebeliğim bide ama bilmiodum bunuO konuda kesinlikle bir sıkıntı yok. Bebekle muhatap olmuyor içeri giren sperm. Orası kapanıyor. Tam olarak neresi kapanıyor şimdi hatırlamıyorum ama içeri boşalmanın bebekle uzaktan yakından alakası yok.
Bize doktor enfeksiyon riskini artırdığını, pek tercih etmememiz gerektiğini söyledi. Hani dünyanın sonu değil ama dikkat edin şeklinde bir öneriydi.
Alala benim niye zor oldu kidogum kolaylasiyormus
iliskiden cok bunun uzerinde duruyorum .
sevisiyoruz vs ama gerisi olmuyor .
ihani olur ya bir muddet iliski olmayinca vajina sıkılasip daralir birazda ben bundan korkuyorum hic olmazsa dogum zor olur mu diye .
yoksa ilk bebegimiz anliyorum ama iste ..
Biz iki bebek kaybettigimiz için eşimde bende çekiniyrz 2 3 defa disinda olmadi ne kadar sorun olmycagını bilsekde endişeliyz ikimizde.olabilir böyle şeyler ama sen daha cok sorun ediyomussun gibi geldi bana.eşinden daha çok yanikızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
kızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
bencede cok igrenc .Ama erkeklerin en sevdiği yönde bu olsa gerek.bencede iğrenç yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?