bebekten cekiniyormuş

canım Allahta seni güldürsün

Yazıların hepsini okumadım sadece kendi fikrimi dile getirdim burada.
Bir büyüğün olarak sana yardımcı olmak isterim.
Günümüzde artık bazı baba adayları bu durumda eşe çok yaklaşmak helede bişey olacak korkusuyla yaklaşmıyorlar.
Oysaki günümüzde doktorlar sakıncalı bir durum yoksa cinsellik yaşabilirsiniz diyede eşlere tavsiye ediyorlar.
Burada konu sırf bebek değil,eşinin senden uzaklaşması,senin istediğin de sana yaklaşması değilmi.
Zaten bebeğe zarar verecek bir durum olsaydı sende istemezdin bunu,çok daha dikkatli olurdun günlük yaşamında.
Seni üzen durum eşinin tavırları bence,hangi erkek eşini istemezki.
Belkide doğumdan sonra düzelir biraz bekle bakalım çok ta üzerine gitme .
Sende çok haklısın çok gençsin daha sende istersin eşinle beraber olmayı..

Hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun şimdiden

iste bu sekilde
hamilelik dogal birsey
esime buna anlatamadigim gibi buradaki bir cok bayana kendimi ve bunu anlatamiyorum .
yumurta degil bu çıt kırıldim olsun
allah herseyi oluruna gore yaratmis .
tesekkurler cok :)

iste bu sekilde
hamilelik dogal birsey
esime buna anlatamadigim gibi buradaki bir cok bayana kendimi ve bunu anlatamiyorum .
yumurta degil bu çıt kırıldim olsun
allah herseyi oluruna gore yaratmis .
tesekkurler cok :)

Hamile kalınca seks hayatı bitmez,ayrıca çoğu kadındada tavan yapar..
Sen sağlıcakla doğur bebeğini çok takma kafana olurmu:))

Benim eşim de böyleydi. Karnım çıkmaya başladıkça azaldı karnım büyüyünce doğuma kadar kardeş kardeş uyuduk. Çok sorun etmedim, düzeldi çünkü doğumdan bir müddet sonra. Çok doğal değil mi hayatımızda çeşitli dönemler var iniş çıkışlar var cinsellikte de öyle.
Ama ben de çok istekli değildim o ayrı

benim ilk hamileligimde de ben utandim cok,27.hafta sonrasi hic olmadi ta ki doguma kadar.
lohusalik bittikten sonra tam gaz devam etti bizde,hic sIkinti yasamadik soguma gibi filan.
bizde de doktor yasaklamadi ama ben gercekten cok utaniyorum ne yapip edip elinden kaciyorum.
eger bi taraf istemiyorsa yani bebekten cekindigi icin,o kiside baski kurmak iyi degil,cunku aslinda utancindan istemeyen taraf cinsel durtusu olmadigi icin degil gercekten haya ettigi icin istemiyor.

Haklı Can'ım erken doğuma neden olabilir boşver yapma

Yahu kötü bir niyetle söylemedim ..yazıda mimik olmuyor sert abes bir yorum gibi algılamayı lütfen ..ben cidden Size zarar gelmesin diye uyardım..burda anonim takılıyoruz kimse kimseyi tanımıyor ..ya sizi tanıyan biri çıkarsa diye söyledim ..bunun için konu açmaya gerek yok bosanma sebebinin önüne bir gUlucak konabilir di sadece ..kim bu yüzden bosanir..mubalagâ yahu

Doğumu kolaylaştıran en güzel şey yürüyüş ve yoga. Yoga ile özel bölge kaslarını kontrollü bir biçimde açabilirsin. Ben bunlar sayesinde 3 saatte doğum yaptım. Hem de cok kolay oldu.

Evet canim benim iliski yuzunden oldu doktorum yapmicaksiniz dedi biz dinlemedik iliskiye girdigim an kanamam basladi ve dusuk yaptim iki defa ucuncusunde iliskiye girmeden dustu ya belkide iliskiyle de alakasi yoktu pek bilmiyorum 3 aya kadar yapilmamsasi daha uygun tabi isteyen yapabilir :) kimseye karismiyorum

yok zarari oldugundan degilde
yinede benim midem kaldirmiyor
yani erkeklerin tasidigida enfeksiyonlar var
iltihap vs vs
Ben size prezervatif kullanmal gerektiğini yazmıştım zaten. Enfeksiyon açısından önlem almadan gebelikte cinsel ilişki riskli olur.Düşük tehlikesi yoksa rahim ağzında yara vs yoksa cinsellik gebelikte zararlı değil.

Ya benim gibi olsa ben iş bile yapamıcam dikiş atılıcak yatcam
Çok geçmiş olsun.
Sizin durumunuz çok farklı. Ben burada düşük tehlikesi olmayan gebeliği risk taşımayan doktor tarafından her hangi bir yasak konulmamış gebe arkadaşlar için cinselliğin tehlike arz etmediğini yazıyorum.Çok şükür konu sahibinin bir sağlık problemi yokmuş doktoru da izin vermiş zaten.Lakin siz göğüs ucunuzu bile kendi kendinize ellemeyin süt geliyormu diye sıkmayın bakmayın kaşımamaya özen gösterin.Zira göğüs ucu doğum için rahimi tetikliyor.

A bunu bilmiyordum

Bende yasiyorum.
Ama bizim hep kesilmedi henuz ama baya aralikli oldu.
Ilk bebegim yeni ogrenmstm iliski sirasinda kanamam olmustu
Tekrar bsey olursa kaldiramam diyo yavas yapamyrm zarar veririm diye korkuyorm diyo
Iliski oldu bgun kizim rahatsiz olmusmudur diyo buda yeni cikti
Bende
Hııı tabi tabi. Hiiiii cok cok dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…