- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
canım Allahta seni güldürsünValla bana iyi bakıyor zaten Allah ondan razı olsun da, fındık,fıstık,badem,macun kendi içinHızına ayak uyduramıyorum bazen diyo :)
Bu aralar bizim evde muhabbet hep bu valla, sen gülmek istersen yaz bana ben sana aramızda geçen diyalogları yazayım
burada cogu insandan kucugum ..
daha 21 yasindayim . ilk bebegimin evet dusugum oldu ama bu kadar ilerlemediginden herseyi bunda tecrube ettim .
konuda soyle diyenler var gordugunuz kadari ile " cocugunu dusun hersey o degil kocan bile senden cok dusunuyor bebegini vs vs "
burada yuzlerce belki binlerce konu var
hamilelik bilincli sekilde ilerleyip yakinlasma olmadigindan dogum sonrasi bile duzelmeyen cinsel hayat ve ayrililiklar .
konuda resmen bencillik yaptigim kendimi dusundugum yerler var gibi gosteriliyor ama alakasi yok .
ben esimi taniyorsam esim benden uzak kalamaz .
oyle iliski meraklisi biri degilim aksine
ama esimin hem bebege zarar gelir korkusu var
yani cekiniyor .
neden doktorum ikimizede aciklama yapmisken hatta faydali bile demisken bnden uzaklasmasina izin vereyim degil mi ?
sevisiyorsaniz yeter diyenciler var birde
iyi o zaman gebelik oncesi ve sonrasindada sadece aevissinler o vakit
Valla bana iyi bakıyor zaten Allah ondan razı olsun da, fındık,fıstık,badem,macun kendi içinHızına ayak uyduramıyorum bazen diyo :)
Bu aralar bizim evde muhabbet hep bu valla, sen gülmek istersen yaz bana ben sana aramızda geçen diyalogları yazayım
iste bu sekildeYazıların hepsini okumadım sadece kendi fikrimi dile getirdim burada.
Bir büyüğün olarak sana yardımcı olmak isterim.
Günümüzde artık bazı baba adayları bu durumda eşe çok yaklaşmak helede bişey olacak korkusuyla yaklaşmıyorlar.
Oysaki günümüzde doktorlar sakıncalı bir durum yoksa cinsellik yaşabilirsiniz diyede eşlere tavsiye ediyorlar.
Burada konu sırf bebek değil,eşinin senden uzaklaşması,senin istediğin de sana yaklaşması değilmi.
Zaten bebeğe zarar verecek bir durum olsaydı sende istemezdin bunu,çok daha dikkatli olurdun günlük yaşamında.
Seni üzen durum eşinin tavırları bence,hangi erkek eşini istemezki.
Belkide doğumdan sonra düzelir biraz bekle bakalım çok ta üzerine gitme .
Sende çok haklısın çok gençsin daha sende istersin eşinle beraber olmayı..
iste bu sekilde
hamilelik dogal birsey
esime buna anlatamadigim gibi buradaki bir cok bayana kendimi ve bunu anlatamiyorum .
yumurta degil bu çıt kırıldim olsun
allah herseyi oluruna gore yaratmis .
tesekkurler cok :)
canım Allahta seni güldürsün
Hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun şimdiden
bir sorun olmadigi halde
doktorda onay veriyorsa esini kendinden uzaklastirmak iyi degil aslinda
ben cok konu gordum burada hamilelikte yasanmayan cinsel hayatin dogum snrasinda sifira inmesini .
annelik icgudusu ve koruma mekanizmadi tamam senin soyledigin bu bendede var fakat anne olunca esini unutan biri olmakta istemiyorum .
yani hamileyiz biz
bu dogal bi durum
yapilmasi gerektigi gibi nazik olduktan snra doktorda izin veriyorsa olmali
amin canım amin :)Amin canım, Allah kimseye gülmekten ayırmasın...
Teşekkür ederim .
Haklı Can'ım erken doğuma neden olabilir boşver yapmakızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
Doğumu kolaylaştıran en güzel şey yürüyüş ve yoga. Yoga ile özel bölge kaslarını kontrollü bir biçimde açabilirsin. Ben bunlar sayesinde 3 saatte doğum yaptım. Hem de cok kolay oldu.dogum kolaylasiyormus
iliskiden cok bunun uzerinde duruyorum .
sevisiyoruz vs ama gerisi olmuyor .
ihani olur ya bir muddet iliski olmayinca vajina sıkılasip daralir birazda ben bundan korkuyorum hic olmazsa dogum zor olur mu diye .
yoksa ilk bebegimiz anliyorum ama iste ..
pardon
coklu alinti yapmisim
yorumum size degil ozur dilerim
Ben size prezervatif kullanmal gerektiğini yazmıştım zaten. Enfeksiyon açısından önlem almadan gebelikte cinsel ilişki riskli olur.Düşük tehlikesi yoksa rahim ağzında yara vs yoksa cinsellik gebelikte zararlı değil.yok zarari oldugundan degilde
yinede benim midem kaldirmiyor
yani erkeklerin tasidigida enfeksiyonlar var
iltihap vs vs
Ya benim gibi olsa ben iş bile yapamıcam dikiş atılıcak yatcamNe guzel iste bizde 7 aydir kardesiz cok mutluyum
Çok geçmiş olsun.Ya benim gibi olsa ben iş bile yapamıcam dikiş atılıcak yatcam
A bunu bilmiyordumÇok geçmiş olsun.
Sizin durumunuz çok farklı. Ben burada düşük tehlikesi olmayan gebeliği risk taşımayan doktor tarafından her hangi bir yasak konulmamış gebe arkadaşlar için cinselliğin tehlike arz etmediğini yazıyorum.Çok şükür konu sahibinin bir sağlık problemi yokmuş doktoru da izin vermiş zaten.Lakin siz göğüs ucunuzu bile kendi kendinize ellemeyin süt geliyormu diye sıkmayın bakmayın kaşımamaya özen gösterin.Zira göğüs ucu doğum için rahimi tetikliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?