bebekten cekiniyormuş

Benim eşimde öyle bişey olacak diye aşırı pimpiriklenen birisiydi canım ama ben üstesinden geldim. o da önceden süs püs sevmiyordu uyuz oluyordu hatta ama bu geceliğin seksi gelmediğinden kaynaklanıyor bu vücut çorapları varya ondan aldım bu göğüs kısmı açık olan modelinden giy makyaj yap karşısına çık bak karşı koyabiliyor mu? sıradan seksi geceliklerden alma çok abartılı değişik şeylerden al emin ol farklı gelecektir. bende şuan hamileyim çok şükür sağlık sıkıntım olmadı ilk öğrendiğinde yanaşmıyordu ama 2 haftadan fazla uzatmadım gerekirse trip at bi kere deneyince kendiliğinden ister yoksa bu sorunu doğumdan sonra da çekersin çünkü seni eş olarak görmüyor anne olarak görüyor o zaman uzatma süreyi yani

Cinsel hayatımın nasıl olduğunu burada sizinle paylaşmak zorunda olmadığım için o konuya girmeme gerek yok böyle birşey de sizin lüksünüz değil bunu önce bir belirteyim. Böyle olaylara duygusal değil mantıklı yaklaşmayı seçerim, zira konu sahibine rahibe teresa kıvamında yaşayın diye bir yorumda bulunduğumu sanmıyorum? Ben eşinin olaya bakış açısını anlaması, bir nebze olsun rahatlaması adına bunu söyledim dediğiniz gibi karnında BEBEK taşıyor böyle şeyleri stres etmemesi gerektiğini konunun gayet basit çözümlenebileceğini belirttim. Bunun bir ihtiyaç olduğunu aynı zamanda bu ihtiyacın bir bebeğin canından daha değersiz olduğunu bilmiyorsanız söyleyeyim çünkü hamile iken cinsel ilişkiye girilmesi sebebiyle düşükle sonuçlanan durumlar var aklınızda bulunsun

iste kastettigim o .
oyle saten gecelikler fileli vs vucut coraplarini hic sevmez . esim daha cok yuzunde makyaj olmadigi freş bir goruntu sever . bizim cinsel hayatimiz buna ragmen guzel renkli . yani bu fantazi konularini sevmesede benide etkilemiyor . sadece gebelik durumunda bebek icin endiseleniyor . Srxi seven biri degilim oyle pek ama hem birbirimizden uzaklasmamak adina hemde hormonlardan dolayi taktim oyle

evet iste bu .
biz 6 yillik evli olmamiza karsin cinsel hayatimiz duzenli . esim fazla uzak duramaz benden ama cocuga birsey olur dusuncesi onu korkutuyor .
aciklasanda okutsanda korkutuyor .
kulturlu biri aksine ama konu bebek olunca bi tedirgin oluyor .
her ne kadar iletisimimiz saglam olsada cinsel iletisim esleri daha cok yakinlastiriyor . yoksa olay doyumsuzluk ddgil bunu dile getirenler ima edenler oldu .
yani esine asik olan seven herkez ister
hayirlisi bskalim

Benim su anki sorunumun aynisi...iliskiyi birak esim hiccc ellemiyor . Iyce piskolojim bozulmustu acaba hamileyim kilo aldim da tiksiniyor, beni artik begenmiyor düsüncelerine bile girdim,. Neymis bebege zararli olurmus ama bence abartti hiiiic temas yok

sevisne var ama sanirim korkuyor karnimdan .
yani sevisirken vs eli karnima deyemiyor
baska zaman sabahlari uyurken uyanir öper sever vs karnimi ama o seye glince adama biseyler oluyor bnde anlamafim

Gidin konuşun doktorla, eşiniz de yanınızda bulunsun. Erken doğum riski var mı, rahim ağzınızla ilgili bir sıkıntı var mı öğrenin duysun kendi kulaklarıyla rahatlasın. Sonra da siz adım atmayı deneyin ?

Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabir

Benim cok sükür herseyim normal, rahim agziyla ilgili bi sorun da yok...ben adim atinca yaptigimla kaliyorum, ondan tik yok. Sanirim en iyisi doktora esimin yaninda sormak

Benim cok sükür herseyim normal, rahim agziyla ilgili bi sorun da yok...ben adim atinca yaptigimla kaliyorum, ondan tik yok. Sanirim en iyisi doktora esimin yaninda sormak
Aynen bence de gidin yanında sorun duysun yani, üzülmeyin siz de takmayın kafanıza bebiş de üzülmesin

Ilk cocuk oldugundan cok asiri korkuyorlar, benim izlenimim
Ilk cocuk oldugundan cok asiri korkuyorlar, benim izlenimim
yahu bu nasil bir zihniyet ?

esimi nerden ve ne kadar taniyorsun ki onun adina yorum yapiyorsun ?
sacmalamayin
yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin

Benim eşimde hamileyim diye rahatsız etmek istemediğini söylüyor. Benim hormonlar zaten sıfır, olmaması çok daha iyi benim için de fakat gelecek aylarda nolur bilmem.
Kadında da istek yoksa erkeğin hamilelik döneminde sabretmesi gerekir diye düşünüyorum.

İlişki yüzünden olduğuna emin misiniz? Hiç bir zaman altında başka sebep yoksa sağlıklı bir hamilelikte sex yaptınız diye bebk düşmez. Geçmiş olsun. En kısa zamanda bebekle dolsun kucağınız inşallah.

Bizde de durum tam tersi her gün istesem eşim koşa koşa gelecek ama bende hormonlar ters tepti sifir istek. Ilk başlarda bebişi attim öne ama dr a direkt kendisi sorup hiçbir sakinca olmadiğini duyunca elimde malzeme de kalmadi
Eski yorumlarin bir kaçina da göz attim spermin bebeğe doğrudan bi zarari yok sadece enfeksiyona sebep olma durumu var.

Biz bırak hamilelik dönemini bide doğum sonrası 40 ı eklemiştik üstüne şimdi merak ediyorum dini nikahımız düşmüşmüdür bir sene kardeş kardeş yatmıştık ama sonraki çocuklarda ne hamilelin 2-3-5-9 u nede kırkını bekledi )

yok zarari oldugundan degilde
yinede benim midem kaldirmiyor
yani erkeklerin tasidigida enfeksiyonlar var
iltihap vs vs

6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)

Bakın sizin bir anne adayı olarak temkinli olmanız gerekirken eşiniz temkinli olmayı seçiyor. Demek ki rahatsız olıyor bir şey olacak diye korkuyor yani olsa bile zaten istekli olmayacak ne anlamı var ki hiç dokunmuyor da değilmiş üstelik. Sadece o iş olmasın diyormuş niye ısrarcısınız. Hem doğumu kolaylaştırıyor da hanımefendi 5. ayda doğum yapmayacaksınız son günler için geçerli o açılma kolay olur diye 5. ayda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…