Benim eşimde öyle bişey olacak diye aşırı pimpiriklenen birisiydi canım ama ben üstesinden geldim. o da önceden süs püs sevmiyordu uyuz oluyordu hatta ama bu geceliğin seksi gelmediğinden kaynaklanıyor bu vücut çorapları varya ondan aldım bu göğüs kısmı açık olan modelinden giy makyaj yap karşısına çık bak karşı koyabiliyor mu? sıradan seksi geceliklerden alma çok abartılı değişik şeylerden al emin ol farklı gelecektir. bende şuan hamileyim çok şükür sağlık sıkıntım olmadı ilk öğrendiğinde yanaşmıyordu ama 2 haftadan fazla uzatmadım gerekirse trip at bi kere deneyince kendiliğinden ister yoksa bu sorunu doğumdan sonra da çekersin çünkü seni eş olarak görmüyor anne olarak görüyor o zaman uzatma süreyi yanikızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
Cinsel hayatımın nasıl olduğunu burada sizinle paylaşmak zorunda olmadığım için o konuya girmeme gerek yok böyle birşey de sizin lüksünüz değil bunu önce bir belirteyim. Böyle olaylara duygusal değil mantıklı yaklaşmayı seçerim, zira konu sahibine rahibe teresa kıvamında yaşayın diye bir yorumda bulunduğumu sanmıyorum? Ben eşinin olaya bakış açısını anlaması, bir nebze olsun rahatlaması adına bunu söyledim dediğiniz gibi karnında BEBEK taşıyor böyle şeyleri stres etmemesi gerektiğini konunun gayet basit çözümlenebileceğini belirttim. Bunun bir ihtiyaç olduğunu aynı zamanda bu ihtiyacın bir bebeğin canından daha değersiz olduğunu bilmiyorsanız söyleyeyim çünkü hamile iken cinsel ilişkiye girilmesi sebebiyle düşükle sonuçlanan durumlar var aklınızda bulunsunCinsel birleşmeyi bir kaç dakikalık zevk olarak tanımlamanız çok şaşırtıcı.
Zira cinsellik ihtiyaçtır ve o bir kaç dakikalık zevk dediğiniz olay sayesinde şu anda bebeklerimiz karnımız da.
Ayrıca bir kaç dakika değil önsevişmeyle birlikte çoğu zaman 1 saat sürüyor.
Birbirini seven kadın ve erkeğin tensel uyumları aldıkları haz ve mutluluk bir kaç dakikalık zevk değil İHTİYAÇTIR.
Bahsettiğiniz şekilde olması için ihanetle yapılan kaçamak cinselliğin olması gerek.
Ve sadece erkeğe ait bir durum da değil kadının da ihtiyacı var.
Ya evli değilsiniz ya cinsel hayatınız çok kötü yada zevk almıyosrunuz.
Yoksa karı koca arasın da ki en özel en güzel zamanların geçtiği o anı bir kaç dakikalık zevk diye tanımlamazdınız.
iste kastettigim o .Benim eşimde öyle bişey olacak diye aşırı pimpiriklenen birisiydi canım ama ben üstesinden geldim. o da önceden süs püs sevmiyordu uyuz oluyordu hatta ama bu geceliğin seksi gelmediğinden kaynaklanıyor bu vücut çorapları varya ondan aldım bu göğüs kısmı açık olan modelinden giy makyaj yap karşısına çık bak karşı koyabiliyor mu? sıradan seksi geceliklerden alma çok abartılı değişik şeylerden al emin ol farklı gelecektir. bende şuan hamileyim çok şükür sağlık sıkıntım olmadı ilk öğrendiğinde yanaşmıyordu ama 2 haftadan fazla uzatmadım gerekirse trip at bi kere deneyince kendiliğinden ister yoksa bu sorunu doğumdan sonra da çekersin çünkü seni eş olarak görmüyor anne olarak görüyor o zaman uzatma süreyi yani
evet iste bu .Size katılıyorum.
Konu sahibinin yazısını yorumları sonuna kadar okudum.
Bizde bir tohaflık mı var ? diye düşünüyordum.
Valla çok şükür hamileğim güzel gitti şimdiye kadar bir tek şu 1 gündür sol bacak ağrılarım çok var.
Ama ilişkimiz hala devam ediyor daha temkinli tabi ki ister istemez karnımdan dolayı.
Ve bence bebek açısından daha iyi düşünüyorum.
Annenin duygusal doyumu ve mutlu olması, zevk alıyor olması bebeğin de huzurlu hissetmesine sebep olabilir.
sevisne var ama sanirim korkuyor karnimdan .Benim su anki sorunumun aynisi...iliskiyi birak esim hiccc ellemiyor . Iyce piskolojim bozulmustu acaba hamileyim kilo aldim da tiksiniyor, beni artik begenmiyor düsüncelerine bile girdim,. Neymis bebege zararli olurmus ama bence abartti hiiiic temas yok
Gidin konuşun doktorla, eşiniz de yanınızda bulunsun. Erken doğum riski var mı, rahim ağzınızla ilgili bir sıkıntı var mı öğrenin duysun kendi kulaklarıyla rahatlasın. Sonra da siz adım atmayı deneyin ?Benim su anki sorunumun aynisi...iliskiyi birak esim hiccc ellemiyor . Iyce piskolojim bozulmustu acaba hamileyim kilo aldim da tiksiniyor, beni artik begenmiyor düsüncelerine bile girdim,. Neymis bebege zararli olurmus ama bence abartti hiiiic temas yok
Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabirkızlar hamileligimin 5 . ayındayım
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
napabilirim
Gidin konuşun doktorla, eşiniz de yanınızda bulunsun. Erken doğum riski var mı, rahim ağzınızla ilgili bir sıkıntı var mı öğrenin duysun kendi kulaklarıyla rahatlasın. Sonra da siz adım atmayı deneyin ?
Aynen bence de gidin yanında sorun duysun yani, üzülmeyin siz de takmayın kafanıza bebiş de üzülmesinBenim cok sükür herseyim normal, rahim agziyla ilgili bi sorun da yok...ben adim atinca yaptigimla kaliyorum, ondan tik yok. Sanirim en iyisi doktora esimin yaninda sormak
Ilk cocuk oldugundan cok asiri korkuyorlar, benim izlenimim
Ilk cocuk oldugundan cok asiri korkuyorlar, benim izlenimim
yahu bu nasil bir zihniyet ?Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabir
pardonIlk cocuk oldugundan cok asiri korkuyorlar, benim izlenimim
Genelde hamilelerden hep ayni sikayeti duyuyorum hormonlardan sanirim kadin daha bi duskun oluyormus bu ise ki ben 3 hamilelik gecirdim 2 dusugum iliski yuzunden oldu suan hamile kalsam 9 ay boyunca arkadas gibi olmayi dusunuyorum esimle cunku bi tane daha evlat kaybetme gibi cesaretim yok
Biz bırak hamilelik dönemini bide doğum sonrası 40 ı eklemiştik üstüne şimdi merak ediyorum dini nikahımız düşmüşmüdürkızlar hamileligimin 5 . ayındayım
Adeta kardes gibiyiz .
napabilirim
yok zarari oldugundan degildeBizde de durum tam tersi her gün istesem eşim koşa koşa gelecek ama bende hormonlar ters tepti sifir istek. Ilk başlarda bebişi attim öne ama dr a direkt kendisi sorup hiçbir sakinca olmadiğini duyunca elimde malzeme de kalmadi
Eski yorumlarin bir kaçina da göz attim spermin bebeğe doğrudan bi zarari yok sadece enfeksiyona sebep olma durumu var.
6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)Biz bırak hamilelik dönemini bide doğum sonrası 40 ı eklemiştik üstüne şimdi merak ediyorum dini nikahımız düşmüşmüdürbir sene kardeş kardeş yatmıştık ama sonraki çocuklarda ne hamilelin 2-3-5-9 u nede kırkını bekledi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?