bebekten cekiniyormuş

Sadece meraktan soruyorum asla iğnelemek falan değil derdim. Durum tam tersi olsaydı yorumunuz benzer olur muydu? Konu sahibi bebek yüzünden istemeseydi de eşi birlikte olmak isteseydi? Yapmayıversin, sabretsin mi derdiniz? Yoksa eşinizi bu konuda itmeyin bebeğe bir şey olmaz diye telkinlerde mi bulunurdunuz. Ki bence ikincisi daha mantıklı.

6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)
O işin şakası tabi de bizde yaşadık aynısını bu arada az önce diğer konun takıldı gözüme boşver profiline takılanları dert etme eşinde biliyo sıkıntı yok burdaki kadınların bir kısmı ailesinden gizliyo üyeliğini ondan bu tepki şaşırmışlardır özgür olmana bende gizli üyelerdenim laf aramızda benimki kızar ama ne yapıyım burası bağımlılık yapıyo sitres attırıyo bikere arkadaş ortamlarından daha gerçek en azından kimseyi tanımıyosun ve oynamaya gerek kalmıyo neysen o bu arada güzel hatunsun kardeşim güzelliğin bile rahatsız edebilir çok konu dışına çıktım velhasıl kelam hepsi geçer siz eski düzene dönersiniz yine kendi haline bırak eşini birazda yanında sexi gözük sana dokunmayarak ne ertelediğini hatırlasın :)

İlk günlerden itibaren mutluluk hormonu salgısına katkı sağladığı, artan stresi önlemede bir çeşit deşarj yöntemi olduğu için çocuğun anne karnı içindeki gelişimi için de faydalıdır cinsel ilişki. Bunu dilediğiniz doktora sorabilirsiniz, size buna yakın cümlelerle açıklama yapacaktır. Bunun temkinli olmakla bir alakası yok, ilişki için anne adayının kendini rahat hissettiği bir pozisyonda kalması, aktif olmaması yeterli.

Anne adayını germek yerine, doktor açıklaması alsa ve eşine uyum sağlasa baba adayı, daha hoş olmaz mı ?

canım eşinle konuş ama sakince . gene olmaz derse yapacak bir şey yok tabi ki

evet
doktorum ikimizide aciklamasini yapti
esimin korkusu guzel birsey ama sizinde dediginiz gibi tehlike olmamasi durumunda o isteseydi ben istemeseydim ayni seyleri soyleyebileceklermiydi dusunuyorum .
konuda cogu bayan diyor ki siz bebeginisi dusunmuyormusinuz vsvs .
bunun alakasi ne ben anlamafim .
israrcida degilim olsun olsun diye
hangi erkek ister esinden uzak kalmak
esimle olan iliskimin sekteye ugramasini neden isteyim sorun olmadigi halde degilmi

Zaten 7+2 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi , hiç ara vermeden doğumdan önceki akşama kadar full devam ettik valla Bana bir haller olmuştu zaten o dönem,şimdi 2. hamilelik yine aynıyım Eşim eve elinde fındık-fıstık-bademle geliyor artık :)

Emin ol durum tam tersi olsa eşini cinsel olarak reddetmemen üzerine methiyeler düzülürdü. Ama isteyen kadın istemeyen erkek olunca az sık dişini oluyor. Bence siz bunu halledeceksiniz. Her şey güzel olacak.

bundan onceki hayatimda sex yoktu .
yani hayatim bununla gecmedigi gibi olmamasi halindede ne ben nede eşim ölür .
ama bizim bir sorunumuzun olmamasi ve doktorun olabilir hatta faydalida demesine ragmen onun korkmasi .
ven simdi onlemimi almassam bu dogum sonrasindada tekrarler esimi tanidigim kadariyla
yani sexe duskunlukle alakasi yok bunun .

ben felç kalmadim
ya da kalici hastaligim yok esimin benden uzak durmasini gerektirecek .
dunyaya gelen her canli cogaliyor
benim esime bunun normal yani gamileligin dogal bi evre oldugunu anlatma derdim var
konu sadece "SEX" degil yani .

herkes konuda saniyor ki ben sex meraklisiyim
alakasi yok :)
esim korkuyor cekiniyor
onlemimi almassam bu dogum snrasida tekrarlayacak gordugum kadariyla
ama simdi nerden baksan sapik muamelesi yeriz :)

6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)

istersen 2 sene ilişki olmasın dini nikah düşmez. nikah tazelemenin farklı gereksinimleri var.

İlişki konusunda eşiniz yanaşmıyorsa sadece sevişmekle yetinin, zaten zorlayınca onun tadı çıkmıyor.

Emin ol durum tam tersi olsa eşini cinsel olarak reddetmemen üzerine methiyeler düzülürdü. Ama isteyen kadın istemeyen erkek olunca az sık dişini oluyor. Bence siz bunu halledeceksiniz. Her şey güzel olacak.
benim derdim dogumdan sonrada boyle olur korkusu .
neden hersey guzelken sarpa sarsin .
cunku gittigimiz yol bu
belkide bir yil sonra esimle cinsel hayatim yok ayriliyoruz ya da beni aldatiyor tadinda konular acacagim bunu bilemem
ama dedigim gibi ben hasta degilim felc degilim . hamileyim ve bu dogal bir durum bunlari ogrenmesi gerek
doktor sorun yok faydali dedigi halde bunu ona anlatamamam .
neredeyse konuda sapik sex meraklisi cocugunu zerre dusunmeyen biri ilan edilicem :)
insallah tesekkurler :)

Enişte iyi bakıyor sana sorun yoksa neden olmasın ki demi..

Canim gülmekten öldüm

Benim ki de öyle, bende çekiniyorum aslında. Aman olmasın ilişki, sonra kaldığımız yerden devam ederiz :)

Bazı insanlara bazı şeyleri anlatamazsın, çünkü pek çok kadın için eşiyle yaşadığı cinsellik sadece görev, eşini mutlu etme görevi. Pek çok kadının orgazm duygusunu bile bilmediği aşikar. Cinsellik çoğu kadın için yük, üff şimdi kalk duş al falan aman "başım ağrıyor" der geçerim,hatta pek çok kadın ,hamileliği kullanıp ohh rahatım diyor. Şimdi bu kafada ki insana sen ne anlatsan boş. Yok aramız soğur mu? desen, aman boş ver rahatsın işte derler.

Şimdi de benim eşim "aşkım senin hiç başın ağrımıyor galiba" diyo :)

Hamilelikte sıkıntı yoksa dikkat etmek şartıyla son günlerde bile seks yapılabilir..
burada cogu insandan kucugum ..
daha 21 yasindayim . ilk bebegimin evet dusugum oldu ama bu kadar ilerlemediginden herseyi bunda tecrube ettim .
konuda soyle diyenler var gordugunuz kadari ile " cocugunu dusun hersey o degil kocan bile senden cok dusunuyor bebegini vs vs "
burada yuzlerce belki binlerce konu var
hamilelik bilincli sekilde ilerleyip yakinlasma olmadigindan dogum sonrasi bile duzelmeyen cinsel hayat ve ayrililiklar .

konuda resmen bencillik yaptigim kendimi dusundugum yerler var gibi gosteriliyor ama alakasi yok .
ben esimi taniyorsam esim benden uzak kalamaz .
oyle iliski meraklisi biri degilim aksine
ama esimin hem bebege zarar gelir korkusu var
yani cekiniyor .

neden doktorum ikimizede aciklama yapmisken hatta faydali bile demisken bnden uzaklasmasina izin vereyim degil mi ?
sevisiyorsaniz yeter diyenciler var birde
iyi o zaman gebelik oncesi ve sonrasindada sadece aevissinler o vakit

butun yorumlari okumadim ama ne guzel iste ya..keske benim esimde cekinse,haya etse ben hamileyken.
benim psikolojim bozuluyor,asla yanasamiyorum,o da tam tersi ustume atliyor
bende bebekten cekiniyorum,opelim sarilalim yeter..

butun yorumlari okumadim ama ne guzel iste ya..keske benim esimde cekinse,haya etse ben hamileyken.
benim psikolojim bozuluyor,asla yanasamiyorum,o da tam tersi ustume atliyor
bende bebekten cekiniyorum,opelim sarilalim yeter..
bir sorun olmadigi halde
doktorda onay veriyorsa esini kendinden uzaklastirmak iyi degil aslinda
ben cok konu gordum burada hamilelikte yasanmayan cinsel hayatin dogum snrasinda sifira inmesini .

annelik icgudusu ve koruma mekanizmadi tamam senin soyledigin bu bendede var fakat anne olunca esini unutan biri olmakta istemiyorum .

yani hamileyiz biz
bu dogal bi durum
yapilmasi gerektigi gibi nazik olduktan snra doktorda izin veriyorsa olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…