- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bakın sizin bir anne adayı olarak temkinli olmanız gerekirken eşiniz temkinli olmayı seçiyor. Demek ki rahatsız olıyor bir şey olacak diye korkuyor yani olsa bile zaten istekli olmayacak ne anlamı var ki hiç dokunmuyor da değilmiş üstelik. Sadece o iş olmasın diyormuş niye ısrarcısınız. Hem doğumu kolaylaştırıyor da hanımefendi 5. ayda doğum yapmayacaksınız son günler için geçerli o açılma kolay olur diye 5. ayda değil.
O işin şakası tabi de bizde yaşadık aynısını bu arada az önce diğer konun takıldı gözüme boşver profiline takılanları dert etme eşinde biliyo sıkıntı yok burdaki kadınların bir kısmı ailesinden gizliyo üyeliğini ondan bu tepki şaşırmışlardır özgür olmana bende gizli üyelerdenim laf aramızda benimki kızar ama ne yapıyım burası bağımlılık yapıyo sitres attırıyo bikere arkadaş ortamlarından daha gerçek en azından kimseyi tanımıyosun ve oynamaya gerek kalmıyo neysen o bu arada güzel hatunsun kardeşim güzelliğin bile rahatsız edebilir çok konu dışına çıktım velhasıl kelam hepsi geçer siz eski düzene dönersiniz yine kendi haline bırak eşini birazda yanında sexi gözük sana dokunmayarak ne ertelediğini hatırlasın :)6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)
Bakın sizin bir anne adayı olarak temkinli olmanız gerekirken eşiniz temkinli olmayı seçiyor. Demek ki rahatsız olıyor bir şey olacak diye korkuyor yani olsa bile zaten istekli olmayacak ne anlamı var ki hiç dokunmuyor da değilmiş üstelik. Sadece o iş olmasın diyormuş niye ısrarcısınız. Hem doğumu kolaylaştırıyor da hanımefendi 5. ayda doğum yapmayacaksınız son günler için geçerli o açılma kolay olur diye 5. ayda değil.
canım eşinle konuş ama sakince . gene olmaz derse yapacak bir şey yok tabi kikızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
evetSadece meraktan soruyorum asla iğnelemek falan değil derdim. Durum tam tersi olsaydı yorumunuz benzer olur muydu? Konu sahibi bebek yüzünden istemeseydi de eşi birlikte olmak isteseydi? Yapmayıversin, sabretsin mi derdiniz? Yoksa eşinizi bu konuda itmeyin bebeğe bir şey olmaz diye telkinlerde mi bulunurdunuz. Ki bence ikincisi daha mantıklı.
evet
doktorum ikimizide aciklamasini yapti
esimin korkusu guzel birsey ama sizinde dediginiz gibi tehlike olmamasi durumunda o isteseydi ben istemeseydim ayni seyleri soyleyebileceklermiydi dusunuyorum .
konuda cogu bayan diyor ki siz bebeginisi dusunmuyormusinuz vsvs .
bunun alakasi ne ben anlamafim .
israrcida degilim olsun olsun diye
hangi erkek ister esinden uzak kalmak
esimle olan iliskimin sekteye ugramasini neden isteyim sorun olmadigi halde degilmi
bundan onceki hayatimda sex yoktu .Bakın sizin bir anne adayı olarak temkinli olmanız gerekirken eşiniz temkinli olmayı seçiyor. Demek ki rahatsız olıyor bir şey olacak diye korkuyor yani olsa bile zaten istekli olmayacak ne anlamı var ki hiç dokunmuyor da değilmiş üstelik. Sadece o iş olmasın diyormuş niye ısrarcısınız. Hem doğumu kolaylaştırıyor da hanımefendi 5. ayda doğum yapmayacaksınız son günler için geçerli o açılma kolay olur diye 5. ayda değil.
herkes konuda saniyor ki ben sex meraklisiyimZaten 7+2 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi , hiç ara vermeden doğumdan önceki akşama kadar full devam ettik vallaBana bir haller olmuştu zaten o dönem,şimdi 2. hamilelik yine aynıyım Eşim eve elinde fındık-fıstık-bademle geliyor artık :)
6 ayda bi yenileniyor dini nikah :) ama galiba yanlis bilmiyorsan 6 ay uzak kalma durumundaydi :)
benim derdim dogumdan sonrada boyle olur korkusu .Emin ol durum tam tersi olsa eşini cinsel olarak reddetmemen üzerine methiyeler düzülürdü. Ama isteyen kadın istemeyen erkek olunca az sık dişini oluyor. Bence siz bunu halledeceksiniz. Her şey güzel olacak.
Zaten 7+2 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi , hiç ara vermeden doğumdan önceki akşama kadar full devam ettik vallaBana bir haller olmuştu zaten o dönem,şimdi 2. hamilelik yine aynıyım Eşim eve elinde fındık-fıstık-bademle geliyor artık :)
Canim gülmekten öldümZaten 7+2 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi , hiç ara vermeden doğumdan önceki akşama kadar full devam ettik vallaBana bir haller olmuştu zaten o dönem,şimdi 2. hamilelik yine aynıyım Eşim eve elinde fındık-fıstık-bademle geliyor artık :)
kızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
bundan onceki hayatimda sex yoktu .
yani hayatim bununla gecmedigi gibi olmamasi halindede ne ben nede eşim ölür .
ama bizim bir sorunumuzun olmamasi ve doktorun olabilir hatta faydalida demesine ragmen onun korkmasi .
ven simdi onlemimi almassam bu dogum sonrasindada tekrarler esimi tanidigim kadariyla
yani sexe duskunlukle alakasi yok bunun .
ben felç kalmadim
ya da kalici hastaligim yok esimin benden uzak durmasini gerektirecek .
dunyaya gelen her canli cogaliyor
benim esime bunun normal yani gamileligin dogal bi evre oldugunu anlatma derdim var
konu sadece "SEX" degil yani .
burada cogu insandan kucugum ..Hamilelikte sıkıntı yoksa dikkat etmek şartıyla son günlerde bile seks yapılabilir..
Enişte iyi bakıyor sanasorun yoksa neden olmasın ki demi..
Canim gülmekten öldüm
bir sorun olmadigi haldebutun yorumlari okumadim ama ne guzel iste ya..keske benim esimde cekinse,haya etse ben hamileyken.
benim psikolojim bozuluyor,asla yanasamiyorum,o da tam tersi ustume atliyor
bende bebekten cekiniyorum,opelim sarilalim yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?