Bebekten sonra eşle ayrı yatılmalı mı?🤔

Anne yanı beşik alın ama asla yatağı ayırmayın ,bütün büyüyü bozarsınız

Aklımdaki bütün acabalara yanıt verdiniz tesekkur ederim
Ben bu saydiklarinizdan birini yaşarmiyim diye düşünurken hepsini sıraladınız

Tamam hiç bişekilde esime bişey demicem ayırmıcam odalari

Anne yanı beşik alın ama asla yatağı ayırmayın ,bütün büyüyü bozarsınız
Zaten anne yanı beşikte yatiyor yanibasımda
Ama iki sesi çıksin eşim benden once yatakta dikilip tamam oğlum tamam diye başliyor sanki
O tamam diyince cocuk susucak

Sonra kalkip kucagina almaya calisiyor

30 aydir bebegimle yatiyorum artik dana oldu gerci ama sogukluk falan yok bizde
Acikcasi bu ayri yatan ciftlerin arasina sogukluk girdigini de burda bdv de ogrendim ben , bana tuhaf geliyor ayri yatinca neden soguyor insanlar birbirlerinden

Bunun tek doğru cevabı olduğunu düşünmüyorum. İlişkinin dinamigine, çiftlerin iletişimine göre değişir.
Bunlardan bağımsız olarak bebeğinizin 40 i çıkana kadar gündüz 2, gece 1,5 saatten fazla uyutmayin eğer sadece emiyorsa.

Evliliğe göre değişir. Biz ilk 5 ay ayrı odalarda uyuduk çünkü ev müsait değildi aynı odada bebekle yatmaya. Sonra çocuğun odasını ayırdık. Baktık çocuk gece uyuyamıyor, onu da ortamıza aldık, 4 yaşına kadar birlikte uyuduk üçümüz. 2 yıldır çoğunlukla çocuk odasında ama arada yanımıza gelince birimiz başka odaya gidiyor. Ama evliliğimizde sorun yok. Yeter ki eşler birbirine özen göstersin.

Ben ayırmıştım ilk çocukta canım.Kendimi toparlayana kadar tabi.Uzun süreli degildi.Kirkim çıkana kadar.Ama bebek uyuyunca falan içeri yatağa gidiyordum eşimin yanına sarılıp sohbet ediyorduk bazen o benim yanıma geliyordu.Ayirirsan da uzun süreli olmasın ve tamamen irtibatı koparmayin derim ben

bu surece ıkınızın bırlıkte alısması gerek ayrı yatmak ıstemedıgınız durumdan kacmak cozum degıl
darılsanız ayagınız bırbırınıze deger yıne barısırsınız ayrı yatmanın rahatlıgına alısmanın anlamı yok

bebek gelınce evın duzenı zaten degısır ıster ıstemez kalıcı degısıklıklere gerek yok eş dedıgın yan yana omuz omuza olur

Odaları ayırmayın, büyük yanlış.
Bir süre sonra zaten bebeğin odasını ayirirsiniz.

Babasının sesine de alışır bir süre sonra merak etmeyin. Babası da alışır doğru davranmaya.

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Sakın ayırmayın yataklarınızı.
Çok yenisiniz henüz, hepiniz alışacaksınız

Lütfen ayri yatmayin. Esinizide çok masum buldum özluyor bebişi demek

Sakin oyle demeyin. Esiniz cok.hos ne guzel kalkiyor bakiyor :)

Yaa filmi sizin yorumunuzda görüp izledim gerçekten resmen yaşadıklarımın film olmuş hali gerçi ben bir çocuk annesiyim Bir taneyken böyle çöktüm

Cocuğum yok fakat ayirmaniz daha doğru olur esiniz ve bebeğiniz icin araya soğukluk girer mi bunu bilemiyorum ama 2-3 gün ayri yapip gozlemleyebilirsiniz

Bir süre sonra o hemen çocuğa bakmaları bitiyor sen orada debelenir bebek zar zar ağlarken adam horlayarak uyuyup sabah da bebek hiç uyanmadı bu gece diyerek seni çileden çıkarıyor. Yani ayırma gerek yok
Şuanda o durumdayım
Çok yoğun çalışıyor diye kıyamıyorum
Sabah hiç sesiniz çıkmadı diyor:)

Bence bebekle yatıp eşi dışarı atmak korkunç bir şey, ciddi anlamda söylüyorum sanki "senin spermlerini aldım, kendime bebek yaptım. Artık sana ihtiyacım yok" falan gibi algılanıyor karşıdan. Sakın ama sakın böyle bir şey yapmayın. Gerekirse 10 kere kalkın o yataktan ama kocanızla yatağı ayırırsanız geri dönülmez bi yola girmiş olursunuz

Ayri yatmayin bence bebekte beşikte yatsın evlat hasreti çekmişsiniz eşiniz bebeğin üstüne titredigi için böyle hevesini alsin istediği gibi davransin onemsemeyin küçük şeyleri

Biz bayadır ayrı yatıyoruz bizi etkilemedi yatakları ayırmak. Ben sarılıp yatmam bu sıcakta yatak odasında klima yok zaten beraber oturma odasında yatcaz. Yani ben bu düşünceyi mantık dışı buluyorum. Ayrı yatınca ne oluyomuş sanki kış gelince beraber yatarız. Yazın ne kadar uzak o kadar iyi.

Yaa filmi sizin yorumunuzda görüp izledim gerçekten resmen yaşadıklarımın film olmuş hali gerçi ben bir çocuk annesiyim Bir taneyken böyle çöktüm

Ben eşimle izlemiştim.
Ben böyle hissettirmedim değil mi demişti. O da çok etkilenmişti
Hele hastanede doktorun kocasıyla yaptığı o kısa konuşma da adamın dünyadan habersizliği. Hayatta en nefret ettiğim film karakteri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…