hamilelikte değişen birşey olmadı sadece hafta hafta gün gün doğumu bekledim heyecanla ama aynı heyecan eşimde yoktu bu biraz hayal kırıklığı yaratmadı değil...Evet cocuklu aileler sizden yardim bekliyorum. Bebekten sonra hatta hamile oldugunuzu ogrendikten sonra hayatinizda ne gibi degisimler olmaya basladi. Memnun kaldiginiz yada zorlandiginiz seyler neler oldu.
Kendimi bebek fikrine alistirmaya calisiyorum. Artilarini ve eksilerini bilmek istiyorum.
Simdiden tesekkur ederim.
Evet cocuklu aileler sizden yardim bekliyorum. Bebekten sonra hatta hamile oldugunuzu ogrendikten sonra hayatinizda ne gibi degisimler olmaya basladi. Memnun kaldiginiz yada zorlandiginiz seyler neler oldu.
Kendimi bebek fikrine alistirmaya calisiyorum. Artilarini ve eksilerini bilmek istiyorum.
konu benlik olmuşEvet cocuklu aileler sizden yardim bekliyorum. Bebekten sonra hatta hamile oldugunuzu ogrendikten sonra hayatinizda ne gibi degisimler olmaya basladi. Memnun kaldiginiz yada zorlandiginiz seyler neler oldu.
3 senedir uykusuz her gece sarkisini soyliyim diyorum uykusuzluktan ona bile gucum kalmiyoEvet cocuklu aileler sizden yardim bekliyorum. Bebekten sonra hatta hamile oldugunuzu ogrendikten sonra hayatinizda ne gibi degisimler olmaya basladi. Memnun kaldiginiz yada zorlandiginiz seyler neler oldu.
Neden beklediğinize pişmansınız ki?Hamileligimle birlikte hayatim değişti. Ilk 3.5 ay midem bulandı hiçbirşey yiyemedim.
Hamileligim boyunca her gece 01.00 da uyanır sabah 05.00 a kAdar uyuyamazdim doğuma yakın da mide yanmalari başladı.
Tüm bunlara artı olarak hamileligimin 3. Ayından doğuma kadar sirt üstü yatamadim nefes alamiyordum.
Gün geldi dogum yaptım rahatladım derken başladı uykusuz geceler. (Dogumdan sonraki ağrılar falan onları geçiyorum gebelikte alıştık zaten fiziksel aciya )
Vee 6 aydır deliksiz hic uyumadim gece de en az beş kere uyanıyorum. Sabah ise gidiyorum.buna da sukur diyorum en azından ilk 40 Gün çektiğimiz gaz işkencesi yok.
Rahat rahat alışveriş yapamıyorum, sosyal hayat neredeyse sıfır, eşimle arkadaş gibi olduk. Bu arada bugün evdeyim sabah 5 te uyandık uykukumu kaçırdı döndü kendi uyudu. Sonra azıcık ben de uyuyayim dedim tekrar beni uyandırıp uykumu kaçırdı ve yine döndü kicini uyudu sipa ben ortada kaldımanlayacagin perişanlık.
Ama o gülüşü o sirinlikleri o bakışı yok mu sipanin on canim olsa onunuda veririm onun bir gulusune.
Ona bakınca düşündüğüm tek bisey var keşke hic b eklemeseydim. Keske evliligimin ilk yılı yapsaymisim Ah keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?