Valla bu tamamen sizinle alakalı eğer siz sınırları iyi cizerseniz çocuk var veya yok siz istediğiniz kadar karışabilirler ...
Biz evet dersek doguracakmisin. Anlayissiz kv kp yi adam etmez sanmam. Hatta torunu sevelim diyip daha cok yapis yapis olmayasiniz.
Sorunlu bir kayınvalideyse bence daha da zor olur gibi. Sürekli torunumu sevicem görmeye getirin falan diyenler var.
gelmemek için bebeğini öne sürdüğünde normalde sırf gelmiyorsun diye gönül koyan insanlar bir de buna ilaveten torunumuzu da göstermiyorsun diye gönül koyacak.
Yani mesela ben gitmiyorum kaynanama bebek huysuzlanıyor vs. dediğimde sorun olur mu? Şu an bir bahanem yok mesela.
Sen başından tavrını koysaydın bu duruma gelmezdi bence.İşte korkum bu benim deonlar gelsin hiç sorun değil ama şu an eften püften sebeplerle çağırıyorlar, bunlar bitsin bana yeter. Geçen buzdolabı almışlar sürekli arıyorlar gel buzdolabına bak diye
Kv ile eğer iyi değilse aranız,işleri daha da zorlaştırdığından biçok arkadaş dert yanmıştı burada.
Her şeye burunlarını sokma gibi.
Size yetmiyor bir de bebeğe de karışıyormuş vs vs.
Ayyhh okudukça daral geliyor öyle hikayeleri.
İnşallah siz biraz olsun rahatlarsınız.
İşte korkum bu benim deonlar gelsin hiç sorun değil ama şu an eften püften sebeplerle çağırıyorlar, bunlar bitsin bana yeter. Geçen buzdolabı almışlar sürekli arıyorlar gel buzdolabına bak diye
Eğer sınır koymada bi problem varsa bence etkili olur çünkü bebegin uyku saati var,efenim gece uyumaz sen yorgun uykusuz olursun mesela
Yada soğuk olur bebekle cikilmaz yikarsin falan , sıcak olur bilmem ne olur yani bebeğin duzeni olur sen de ona gore hareket edersin
Tabii ki o da sorun olur.huysuzlandigini gorseler bile emin ol baska seye yoracaklar.ac bu cocuk ,sutun yetmiyo ,kucagina cok alistirdin vs bitmez yani.ama sen simdiden kendine sknti yapma .zaten biyerden sonra patlarsin ozaman biraz ellerini eteklerini cekerlerYani mesela ben gitmiyorum kaynanama bebek huysuzlanıyor vs. dediğimde sorun olur mu? Şu an bir bahanem yok mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?