bebelac almayın

2 gündür takip ettim bu konuyu yazmayayım dedim ama başka bir topiktede konu açmış arkadaş tesadüfen orda gördüm hazır meyve püre yediren annenin anneliğinden şüphe duyulurmuş o zaman ipe dizin bizi asın sen bizim anneliğimizi nerden bileceksin ki canım ne isterse onu veririm çocuğuma
hayret bişey ya burda söz konusu meyve püresi değilki kurtlu olan mama mamaya çare arayacağınıza
yok meyve püresini alıp yapamazmısınız
ayy sen mama mı veriyon 1,5 aylık bebege neleri karıştırmışınız
sizene ayol ne isterse onu versinler doktor tavsiye etti demişler bide üstüne basa basa
siz doğurunda öğretin bakalım bize annelik nasıl olurmuş

ben 1,5 yıl bebelac yedirdim oğluma kaşık mamalarını
şimdide kavonoz meyve pürelerinden alıyorum
çok memnunum doktorda bebelac tavsiye etti bize
hiç böyle birsey olmadı
acaba markette mi kurtlandı mama
yda tarihimi eskiydi canım

bnecede büyük ihtimalle markette kurtlanıştır

marketten mama alırken tarihine çok dikkat edin kullanma tarihi az kalınca indirim yapıyolar mamalarda
birde bizimde kaçkere başımıza geldi mamaların olduğu reyonda mamalrı elimize alıyoruz bir sıcaklık oluyordu arkada kilmamı neyse bir şey çalışıyor onun sıcaklığı raflara vurmuş mamalr sıcakta bekliyodu yani market görevlilerini uyardık ama ne kadar önlem aldılar bilmiyorum

arkadaslar bebegıme mama yedırmıyorum gecenlerde sütüm kesıldı ıkı gün gelmedı emzıren arkadaslar kafanıza hıcbırseyı takmayın üzülmeyın ben baya bı üzüldüm ve sütüm gıttı mecburen mama aldık bebelac anne sütü toz mama kutudakılerden actım küçük bi kaba boşattım içi simsıyah ve sarı bısey hareket edıyor baktım ki kurt. posetı hava almıs olamaz patlatarak actım çünkü. şimdi o mamayı gönderdım numune olarak inceleyeceklermiş Allah tan şimdi sütüm geldide mama falan ugrasmıyorum ek gıdalara gecıncede mama düşünmüyorum gözüm korktu açıkcası

sütünün geldiğine sevindim arkadaşım inşallh bol sütün olur gerek kalmaz birdaha mama almana o kurtta senimi buldu be canım birdahada alacak olursan aptamil yada minumil alabilirsin ama önce doktoruna danış benim kızımda 8 aylık ben emziremedim hiç aptmil içiyoruz hala birde evde yaptığım meyve püreleri alerji yaptı kızıma yine milupanın
organik meyve pürelerini yediriyorum sağlıkla büyüt canım bebeğini

Muhtemelen saklama koşullarındaki aksaklıklar veya kullanma tarihinin geçmesinden kaynaklı bir bozulma durumudur.

İlk başta aldığınız yerle görüşmenizi tavsiye ederim..
Eğer onlardan kaynaklanan bir durum değilse bu, tüketici olarak tüm haklarınızı arayın derim..

Gerekli şikayet vs. peşini bırakmayın..

Bende konuyu diğer topikte gördüğüm için bi bakayım dedim. Sadece buradaki yorumlara göre yazacağım ;
Her anne isterki bebeğini anne sütü ile beslesin. Bu diğerinden daha zor bir durum değildir hatta en kolayıdır.Kim isterki nasıl bir üretim koşullarında üretildiği bilinmeyen mamaları o küçücük yavrulara versin..Ben ilk oğlumu 18 ay emzirdim ,ama ikinci çocuğumu sağlık nedenlerinden ,ilaç kullanmam gerektiği için emziremedim.Bu hala içimde bir yaradır..Ben kötü bir annemiyim.?? Doktorlar ,uzmanlar bas bas bağırıyor, ilk 1 sene inek sütü vermeyin diye.. Ne yapayım bu durumda... Ayrıca üretilen formül mamaların anne sütüne en yakın besin olduğu söyleniyor.Sade pirinç unu ile ne kadar demir,vitamin ,mineral vs alabilirki ?? Ben milupa /aptamil ile besledim mecburen 4 aydan sonra meyve ,çorba vs şeylere geçtik, bunların hepsini kendim hazırladım..çorbasını meyve püresini kendim yaptım.Ama yeri geldi kavanoz mamasıda verdim.Dışarda bir yerde olduğumda ,mama hazırlama imkanı olmadğında onlardanda verdiğim oldu ..Organik ve katkısız olduğu idda ediliyor enazından..Yanlız şu varki Bebelac a ben güvenemedim açıkcsı ,Bunda Kar ın belirttği gibi henüz bebek maması üretiminde yeni olması
Sonuç olarak her anne kendi çocuğunu senden benden daha fazla düşünüyordur,o onun canı sonuçtaa...Yanlışları olabiilr hataları olabilir ama bu onları kötü anne yapmazz

Konuyu iyi anne kötü anne,evli bekar,çocuklu çocuksuz gibi tartışmalara çevirecekseniz
Şu kuralı hatırlayınız:
İkili tartışmalara giren herkes haklı haksız gözetmeksizin uyarı alır.

çok kötü...
ürün eğer markette bozulmuşsa bence bebelac yine suçlu.
periyodik olarak standlarını kontrol etmeleri gerekir..
tarihi geçmiş mi,yakın tarihli mi kontrol etmesi gerekir..
anneler elbette skt dikkat ediyor ama bunun peşini bırakmayın derim.
ben oğlum küçükken bir mama firmasının mama kutularının rengi diğer marketlerde bulunanlarla aynı değil diye mail atıp bilgi almıştım.şirkette teşekkür etmişti bı dikkatime baskı hatası olmuş.insanlar yanlış etkilenmesinler falan diye konuşmuştuk ki bu dış görünüm.kurt çıkması ne demek skandal gibi birşey bu bence.mutlaka ilgilenin.

arkadaslar kurtlanması tarıhının gecmesı satan yerın hatası bız alırken tarıhını kontrol edıpte almalıyız ureten fırmanın bır kabahatı yok burada dıye dusunuyorm....
he tarıhı gecmedıgı halde kurtlanmıssa o ayrı mesele...

Her hazır üründe karşılaşılabilinen olay bunlar.Bazı kişiler anneye yüklenmiş,kimi niye bebelac kullandın demiş.Milupadada böyle şeyler oluyor yani şu marka çok güvenilir diye kimse söyleyemez,bebelac 3.5 yıllık firma diyen arkadaş yanlış biliyor bebelacın Türkiyedeki itlahat tarihi 2000 ,2007 den sonra danone dağıtımını almış.Arkadaşım çok geçmiş olsun senin yapabileceğin tek şey şikayetçi olmak.Ben hazır mama pek kullanmadım 2 çocuğum da anne sütü aldı.Ama oğlumda günde bir kere olmak üzere hazır mama(bebelac) kullandım.Kavanoz mamalarınıda biryere gezmeye gideceğim zaman kullandım.Çünkü gideceğim yerde bana kolaylık olsun diye Herşeyi bazen evde hazıryamıyorsunuz hazıra baş vuruyoruz yani kimse acımasız eleştiri yapmasın yok ben yedirmem,ben herşeyi evde hazırlarım diye büyük konuşmamak lazım.

Bu tür kavanoz mamalarının kapak yerinde bir nokta var oraya parmağınızla basıp kontrol etmeniz gerekiyor, ses çıkarıyorsa bu nokta üzerlerinde de almayın diye yazıyor zaten, böyle bir mama da olabilir, içine hava kaçınca bozuluyor, konserve türleri gibi

bende bebeğime 1 yıldır bebelac yediiyorum hatta eve numune gönderdiler bebeğim hepsine bayıldı bende gidip hepsinden büyük boy aldım hatta gece mamasını tahıllı olanını yiyince güzel güzel uyuyor bence o bakkalın suçu tarihine bakmadan kesinlikle almayın bir kurt içinde şimdi bütün mamalara suç atmak olmaz bence onların suçu değildir ben beslenme hattınıda sürekli arıyorum ve çok ilgileniyorlar hatta bazen onlar beni arıyor 08002117088 bebeğimle ilgili bütün sorunları paylaşıyorum her şeyde doktora götürmek zorunda kalmıyorum

bende bebeğime 1 yıldır bebelac yediiyorum hatta eve numune gönderdiler bebeğim hepsine bayıldı bende gidip hepsinden büyük boy aldım hatta gece mamasını tahıllı olanını yiyince güzel güzel uyuyor bence o bakkalın suçu tarihine bakmadan kesinlikle almayın bir kurt içinde şimdi bütün mamalara suç atmak olmaz bence onların suçu değildir ben beslenme hattınıda sürekli arıyorum ve çok ilgileniyorlar hatta bazen onlar beni arıyor 08002117088 bebeğimle ilgili bütün sorunları paylaşıyorum her şeyde doktora götürmek zorunda kalmıyorum

arkadaşlar bebelac milupa ile aynı firma tarafından üretiliyor tamamen ürün farklılaştırması sebebiyle farklı kutularda daha alt kesime hitap ediyor. bebelacta yaşadığınız aynı durum sma milup vb markalarda da yaşanıyor. şikayetvar. comda bulabilirsiniz.

Back
X