Üzme knd cnm yaa
nerden bİlebİlİrsİn kİ
herkese umarım vardır dİyorum
ama sana bu ay umarım yoktur dİyeceĞİm
aksİ halde Çok daha fazla ÜzÜleceksİn
rabbİm hayırlısını versİn cnm
Amİn cnm allah her İsteyene versİn İnŞallah
gazigili09 ===== 22 temmuz ????????
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====10ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos
arkadaşlar yardımınızı istiyorum yeni üyeyimben bu ilk mesajım şimdi drumu anlatıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
1.salı günü itibariyle bir yıllık evliyim ben 24 olucam eşim 30 yaşında
2.ingilizce öğretmnliği mezunuyum ama bu yıl atanamıyorum eşim özelde çalışıyo
3.sorun bebk ne zaman yapılmalı şimdi 11 ağustosta regl oldum ve bu ay içerisinde yumurtlama döneminde hamile kalabilirsem bebek mayısta doğuyo hazirantemmuz ağustos eylül yaklaşık 4 yada 5 ay bebğime ben bakabilecem ama sonra başka bi şehire atanırsambebek ne olacak?
Eğer bu ayı kaçırırsak ocak yada şubata kadar beklemem gerek çünkü hazirada sınav var o ay ve yaz ylarında dğum yapamam ..
Ocak şubat gibi hamile kalırsam eylül ekim doğum oluyo amabe atanmış oluca ve başka bi şehirde olucam belki ve sadece 2ay bebeğime bakabilcem eş durumundan gemek 1.5 yıl sürüyo
en son ihtimal atanma eş durumudan gelme vsherşeyi hallledp bebek yapmak buda 2.5 3 yıl sonra oluyo o zmanda eşim 33 yaşında oluyo çocuk ilkokula başladığında eşim 40 yaşında olucak ve sonrası böyle yaş farkıyla devam eecek ne ypsam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben adet oldum bugunnnnnnnnnnn obur ayın 12sıne kaldı offffffff :sinifsinif:
teşekkür ederim desteğin için...adetim 2 gün geç kaldı..stressten de geç kalma ihtimaline dayanarak birkaç gün daaha bekleyeceğim...
Allahım hayırlısını versin..
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bende aranıza katılmak istiyorum
kızlar ben adet oldum bugunnnnnnnnnnn obur ayın 12sıne kaldı offffffff :sinifsinif:
ben de aranıza bugun katıldım. 10 gun sonra 1.evlılık yıldonumum. Mayısın 29 unda bos gebelıkten kurtaj olmak zorunda kaldım. 26 temmuzda son adetımı gordum ve 1 haftadır yıne denemelere basladık. O donemlerde sık sık yazılarınızı okuyordum. Sımdı uye olup ben de sızlerle yasadıklarımı paylasmak ıstıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versın
ben de aranıza bugun katıldım. 10 gun sonra 1.evlılık yıldonumum. mayısın 29 unda bos gebelıkten kurtaj olmak zorunda kaldım. 26 temmuzda son adetımı gordum ve 1 haftadır yıne denemelere basladık. O donemlerde sık sık yazılarınızı okuyordum. Sımdı uye olup ben de sızlerle yasadıklarımı paylasmak ıstıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versın
brz karışık bi durum cnm
bazılarının istediği ayda tutuyo bazılarının olması gerektiği gibi
allah istediği zaman yani
diyeceğim şu
rabbim neylerse güzel eyler
allah gönlüne göre versin
çok fazla ince ayrıntı düşünme cnm
haklısın ama bazı şeyler elimizde değil inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?