Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bammbik kullanıcısından alıntı
gazigili09 ===== 22 temmuz ????????
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====10ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos
umutluyuz---------- 28 temmuz

Ooo lıste sıralanmıŞ gene hadı hayırlısı bakalım
temmuz tarıhlılerden haber varmı
bebıŞı olan ???

arkadaslar ben ayın 9 unda adet oldum bana tam olarak hamıle kalabılecegım gunu solermısınız...ben bı yerde buldum hesaplayıcı vardı ama sız belkı basaka turlu hesaplıyosunuzdur dıye ogrenmek ıstıyorum

cnm nette hesaplama var
son 3 ayki adet tarihine göre hesaplıyo
ordanda bulabilirsin

aslında ben geçen ay o hesaplamalara göre hareket ettim çok sitrese girdim bence o hesaplamayı takip etmek doğru değil çünkü bazen yumurlama başka zamada olabiliyo en doğru bebek düşündüğün sürece gün aşırı olması bence daha doğru kaydirigubbakcemile3

herkeze iyi bir gün geçirmelerini dilerim arkadaşlar benim bir sorunum var hamile kalmak için 2 yıldır karı koca telef olduk :) ama bu ay bişey oldu ve hala ben emin değilim bilgili arkadaşlar bir fikir verirse sevinirim 5 gün geciktim ve midebulantım var sabahları ve kasık ve adet sancısı benzeri ağrı oluyor aralıklı ani gelip gidiyor bende dün test aldım ve sonuç ta c çubuğu boş t çubuğu net bi kırmızı çıktı kafam karıştı sizce sonuç ? hamişmiyim ben :)

başka bi test daha al cnm olabilir
umarım vardır bebiş :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…