• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

_sena -----16 ağustos
duyg_6-----20 ağustos
olgay---21 ağustos
scuba----22 ağustos
umutluyuz------24 ağustos
meral77----30 ağustos
azize----5 aylül
seandsun---7 eylül
mızmız---12 eylülağustos

JAYA sabirsizlanmani anliyorum cnm dayanamamis dun yapmissin testini ..mirmirmirmir

Mavilla hadi hayirlisi bizleri merakta birakma cnm..yerimseniben

Bende reglimi beklicem..sonuncu testimi heder etmek istemiyorum

Benide eklermisiniz listeye.. 25 Agustos .:

Son düzenleme:
Mavilla hadi hayirlisi bizleri merakta birakma cnm..yerimseniben
Hayırlısııı bekliyorum bakalım.Ama heran gelecek gibi kırmızılar belim çok ağrıyor.İlk defa bu heyecanı yaşıyotum çünkü ya bir gün önce regl olurdum ya tam gününde.Bilmiyorum belki de stresten gecikecek.İnşaallah öyle değildir.Burcuu dua et bana anacığımm çok heyecanlıyım çatlıycam vallaa.Evde duramıyorum dışarı çıkacam yoksa aklımdan çıkmıyor 1 dk bilee.Offf ne zorr beklemek yaaa.

kızlar banada dua edin dün bugün ovulasyonda pozitif gördüm 15-17 gün sayıcam. nasıl geçicek günler bilmiyorum fisfisfis

Yaaa kızlar siz böyle diyince iyice heyecanlandım.Şimdi ateşli hamişler topiğini inceliyordum.Ben 36.5 la regl oldum bugün 36.6 ateşim düşükmü yoksa hamile değilmiyim yaa..

Yaaa kızlar siz böyle diyince iyice heyecanlandım.Şimdi ateşli hamişler topiğini inceliyordum.Ben 36.5 la regl oldum bugün 36.6 ateşim düşükmü yoksa hamile değilmiyim yaa..

tatlım bende düzenli ateşimi ölçüyorum hiç belli olmuyor. düzenli ölçtüysen tablonu koy bir bakıyım.

Inşallahhhhh hepimiz bir sonraki aya hamişiz diye bağıra bağıra gireriz :)))) çok tatlısınız bu arada ben pek sık giremedim sizlerle daha sık konuşma şansımız olur umarım

Regl olduktan sonra hamilelik sansi devam ediyo olur mu.:1shok:

arkadaşımızın demek istediği o değil henüz regli olmamış. yumurtlamadan sonra ateş 0.5- 1 derece yükselir hamilelik oluşursa ateş 9 ay boyunca düşmez. regli olacağımız günün sabahı düşer geneldede aynı ateşte regli oluruz. mesela benimde 36.7 ye düşer sabah ve o gün regli olurum.

Kızlar Merhaba tarilden döndüm tarihim 6 ağustos idi...
Gelelim sonuçlara...
benim gibi bir sabırsız her test yapa yapa uzman olmuş idim.
Adetime 1 gün kala yani 5 ağustosta test yaptım ve test Dooğru çöpe, işte o:

Sonra merak edip çöpten geri aldım bide ne göriim çook silik test çizgisi görebildiyseniz ekledim.

Ve adet günümü 1 gün geçe yaptığım test:

Daha belirgin ama gene silik test. baktım olcak gibi değil dooğru kan testi yaptırmaya...
Doktor gebelik var dedi çok şükür ama 10 gün sonr gene gel bakalım dedi. hala adet falan olmadığıma göre hamileyim sanırım şükürler olsun. Yarın doktora gideceğim aksi bişey çıkarsa diye çok üzülüyorum.
Allah hepimizin bebişlerini korusun. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin.

Back
X