Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar ovülasyon testi diye bir cümle gördüm şu clear blue ile yapılandanmı bahsediyorsunuz yoksa benim bilmediğim bir testmi var bildiğim kadarı ile ateş ölçme çok zor bir tespitmiş ben denemedim hiç bilgi verirseniz iyi olur
yaa niye bugun kımse yok. nerdesınızzzzz. bısey sorucam ben hep adet tarıhıne gore ovulasyon hesabı yapıyorum. o da hatalı olabılır ama burdakı eczanelere ovulasyon testı deyınce ılk defa duymus gıbı davranıyorlar. bu testlerle ılgılı bılgı verırmısınız
sagol cnm
atesini nasil olcuyosun cnm? cok soruyorum kusura kalmada :kedi:
Gølgeler senin adina cok sevindim insallah bebegin iyice tutunur..kucagina alirsin cnmŞeniz
Kızlar tuhafınıza gİdecek ama ben o ÖlÇÜmÜ vajİnadan olduĞunu bİlİyorum
termometreyle yanİ
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çok şekersin yaaaa
CNM GÜL HEP GÜL AMA GERÇEKTEN ÖYLE kaydirigubbakcemile3
BENİM BİÇOK ARKADAŞIM ÖYLE YAPTILAR yerimseniben
ONDAN DEDİM YANİİİİ :kedi:
valla benım de 24 agustos evlılık yıldonumum.1.yılımız doluyor. Gecen hamılelıgımde esım cok stres olmustu.kendını hazır hıssetmıyordu ama bebegı kaybedınce cok etkılendı. Sımdı o daha sabırsız. ınsallah ben de evlılık yıldonumu hedıyesı verırım ona.. Bu arada burcu ben de senın gıbı sabırsızım canım ama sanırım sımdıden testte cıkmaz. Ama ıllede hemen ogrenmek ıstıyorsan kan testı yaptır. Sonuc alırsın.
sağol canım sende hep gül. ciddi olamazsın nasıl yapmışlar onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 24 ağustos
allah uzun ömürlü güzel geçimler versin inşallah
hediye ne alsak acepp