• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum..bende aranıza katılabilir miyim.. bıugun adetimin ilk gunu yarından itibaren bende ateş ölçücem.. inşallah herkesin bebeği bekletmeden gelir..

yaa niye bugun kımse yok. nerdesınızzzzz. bısey sorucam ben hep adet tarıhıne gore ovulasyon hesabı yapıyorum. o da hatalı olabılır ama burdakı eczanelere ovulasyon testı deyınce ılk defa duymus gıbı davranıyorlar. bu testlerle ılgılı bılgı verırmısınız

bu arada kızlar ovülasyon testi diye bir cümle gördüm şu clear blue ile yapılandanmı bahsediyorsunuz yoksa benim bilmediğim bir testmi var bildiğim kadarı ile ateş ölçme çok zor bir tespitmiş ben denemedim hiç bilgi verirseniz iyi olur

clear blue nunda var ama baya pahalı biz genelde tanesi 1 liradan olan çubuk testlerden kullanıyoruz topiğide var canım istersen bir incele. ateş ölçme basit uygulanan bir yöntem ama hemen sonuç vermesi zor tabii önce kendinizi tanımak için bir süre geçmesi gerekiyor. 2 aydır düzenli ölçüyorum bu arada. onunda topiği var canım istersen linklerini yazarım sana

yaa niye bugun kımse yok. nerdesınızzzzz. bısey sorucam ben hep adet tarıhıne gore ovulasyon hesabı yapıyorum. o da hatalı olabılır ama burdakı eczanelere ovulasyon testı deyınce ılk defa duymus gıbı davranıyorlar. bu testlerle ılgılı bılgı verırmısınız

çok doğru söylüyorsun bende öyle hesaplasaydım kaçıracaktım bugünleri. biz testleri gg den alıyoruz yeşil sertifikalı olanlardan al canım mavilerde sorun çıkabiliyor. ben geçen ay 32 taneli olandan aldım ki 20lisi bile yetmiycekti bana. zaten fiyatıda çok makul 32 ov. 6 gebelik testi 32.5 tu yanlış hatırlamıyorsam.

sagol cnm

atesini nasil olcuyosun cnm? cok soruyorum kusura kalmada :kedi:

Gølgeler senin adina cok sevindim insallah bebegin iyice tutunur..kucagina alirsin cnmŞeniz

regli gününden başlayarak sabah hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüp kaydediyoruz zamanla bir tablo oluşuyor. biz bu tabloya takip ettiğimiz başka göstergeleride ekliyoruz. akıntı, ov. testi vb. çalışma günlerinide ekleyip tabloyu tamamlıyoruz.

gölgeler bende tebrik ediyorum. sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

Kızlar tuhafınıza gıdecek ama ben o ÖlÇÜmÜ vajınadan olduĞunu bılıyorum
termometreyle yanı

Mrb kizlar..
Dayanamayip son testimide yaptim ya..
Negatif cikti..
acaba erken oldugu icin mi bøyle yoksa hamile degil miyimmafoldumben

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bugun doktora gittim daha 8,3 mm lik miş bebişim keseciğini gördüm. Sizlere yardımcı olması amacı ile resimleri ekledim.

Burcuburcu adetine kaç gün var daha?

slm kıslar..hatırlayanlarınız bilir..geçen hafta röntgen çektirmiştim hamiş değilimdir diyee.sonra 5 gün gecikince telaşlanmıştım.şükür ki adet oldum.ya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ...napalım hayırlısı buna da şükür...huzursuzluğum gitti ...

diğer ay devam bakalım yine ....

merhaba arkadaşlar 15 aylık evliyim bende bizde bu ay korunmayı bıraktık ve hesapladığım kadarıyla yumurtlama günlerinde denedik bakalım sonuç ne olacak. Benide listeye yazarmısınız 30 Ağustos ayrıca eşimin doğum günü o gün inşllah unutamayacağı bir hediye veririm ona ;)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çok şekersin yaaaa

CNM GÜL HEP GÜL AMA GERÇEKTEN ÖYLE kaydirigubbakcemile3
BENİM BİÇOK ARKADAŞIM ÖYLE YAPTILAR yerimseniben
ONDAN DEDİM YANİİİİ :kedi:

valla benım de 24 agustos evlılık yıldonumum.1.yılımız doluyor. gecen hamılelıgımde esım cok stres olmustu.kendını hazır hıssetmıyordu ama bebegı kaybedınce cok etkılendı. sımdı o daha sabırsız. ınsallah ben de evlılık yıldonumu hedıyesı verırım ona.. bu arada burcu ben de senın gıbı sabırsızım canım ama sanırım sımdıden testte cıkmaz. ama ıllede hemen ogrenmek ıstıyorsan kan testı yaptır. sonuc alırsın.

valla benım de 24 agustos evlılık yıldonumum.1.yılımız doluyor. Gecen hamılelıgımde esım cok stres olmustu.kendını hazır hıssetmıyordu ama bebegı kaybedınce cok etkılendı. Sımdı o daha sabırsız. ınsallah ben de evlılık yıldonumu hedıyesı verırım ona.. Bu arada burcu ben de senın gıbı sabırsızım canım ama sanırım sımdıden testte cıkmaz. Ama ıllede hemen ogrenmek ıstıyorsan kan testı yaptır. Sonuc alırsın.

benimde 24 ağustos
allah uzun ömürlü güzel geçimler versin inşallah
hediye ne alsak acepp

sağol canım sende hep gül. ciddi olamazsın nasıl yapmışlar onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nedenki canm incecik o nolurki :kedi:
hem çok sokmuyon zaten içinee kaydirigubbakcemile3
ayol evliyiz bilmem anlatabildim mi :jeyyar:

Back
X