Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

nedenki canm incecik o nolurki :kedi:
hem çok sokmuyon zaten içinee kaydirigubbakcemile3
ayol evliyiz bilmem anlatabildim mi :jeyyar:

onun için demedim canım ama sonuçta yabancı cisim şaka bir yana sakıncalı bile olabilir. bide ordan ateş ölçülürmü kız derece patlar falan sırnaşık şey sırnaşık şey

hakkaten ne yapsak acaba 7 eylül eşimin doğum günü 8 eylül yıldönümümüz. ramazana denk geliyor.

ayy ne kadar çok benziyoz
benimkinin doğum günüde 28 eylül yakın tarihler olduğundan napsam bilemedimm
ama doğum gününde yüzüklerimizi değişmeyi düşünüyom çünkü çok kaliteli alamamıştık

ben pazartesi için parfüm ve anahtarlık kesin alıcamda
başka ne alsam
bide zilli donmu alsam ona :roflol:

kızlar son 5gunum kaldı arada kasıklarıma agrı gırıyo sızce bu hastamı olcagımı gösterıyoo lutfen cvp verın kızlarr

don fikri güzelmiş espirili boxerlardan alabilirim hoşluk olur.

kızlar son 5gunum kaldı arada kasıklarıma agrı gırıyo sızce bu hastamı olcagımı gösterıyoo lutfen cvp verın kızlarr

canım ikiside olabilir gebelik ve hamilelikte ağrı görülebiliyor. sen kendini bilirsin aslında daha önce böyle günün yaklaşınca ağrın olurmuydu. benim olmaz hatta reglide bile ağrım olmaz pek. sen daha iyiy değerlendirebilirsin kendini. ama eğer sorduğun bu kadar erken başlarmı belirtiler evet başlar.

yamancım ben hedıye almayı dusunmuyorum acıkcası. ben o konularda cok hassastım ama esım sagolsun yontulmamıs. ozel gun fılan taktıgı yok. ama gecen aksam konustuk da olumlu haber alsak guzel evlılık yıldonumu hedıyesı olurdu sana dedım. o da aynı fıkırde. yanı maddı seyler degıl ama bebek olayı olursa super olacak. ama fıkrını tuttum....bu arada turkıyem hamıleysen de aynı sekılde reglı belırtılerın olur. benım oyle olmustu

umutluyuz olabilir benim diğer hamileliğimde kokulara hassatiyetim çok fazlaydı bide çok duygusaldım her kezde değişir ama bence kendini çok dinleme bazen istrestende dediğin şeyler olabiliyo

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bugun doktora gittim daha 8,3 mm lik miş bebişim keseciğini gördüm. Sizlere yardımcı olması amacı ile resimleri ekledim.

Burcuburcu adetine kaç gün var daha?

daha bir hafta var :kedi:

insallah cnm insallah..opuyorumnanaktan

bi de ilk idrar degildi yani gunun ilk idrariyla yapin yaziyo testlerde ondan da olabilirmii..ayy sabirsizligimi kabul ediyorum ama napiyim..:CüvCüv:

kıssslar günaydın,

müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.ıkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.

darısı sizlerin başına.

aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.

dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.

inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...

gözün aydın cnm daha ne denebilirki :CüvCüv: :ecrin_bebek: :asigim: allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin

canım çok tebrik ederim seni Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

olgaycım gozun aydın darısı basımıza ınsallah senın adına cok sevındım. ee baska hamıle haberı yokmu guzel haberler alınca ınsan daha da umıtlenıyor

Olgay cığım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Burcuburcu iki üç gün daha bekle inşallah sonuç istediğin gibi çıkar ama olmazsada üzülme.

ben ilişkiden sonra hemen kalkmadım bu ay sanırım etkisi oldu

slm canım bana cvp verdıgın ıcın cok tşk ederm kafam cok karısık normalde adetıme 2 gun kala agrımaya baslardı sımdı 7 gun önceden agrı gırıo ama ara ara ama aynı reglı olcakmısım gıbı agrısı 4gun kaldı cok heycanlıyım test alıp yapmak ıstıyorum ama tek cızgı cıkarsada cok uzulcem ılk denememız bu ama 1 ay boyunca gun asırı hep yaptık yumurtlama gunlerınde de yaptık kalcamın altına yastık koyupta bekledım sence varmıdırr bırseyler canım?

çok yakın bir arkadaşımda ilk denemesinde olmuştu hiç ihtimal vermediği için test falan yapmamıştı karın ağrısından dolayı dr a gidince anlaşıldı hamile olduğu inşallah seninde öyledir. başka bir belirtin varmı?

ayy ıns canımm yaa bende de bebıs vardır bende gunum gecerse yapcam test arada mıdem bulanıyor ama pskolojık olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…