Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben sitenize dün katıldım ve aslında çok şeyde öğrendim...ben 16 aylık evliyim ve neredeyse 14 aydır korunmuyordum bebişimizin olmasını çok istiyoruz.fakat bilgisizlik işte ve dün keçiboynuzu pekmezine ve kuru incire başladık eşimle ayrıca folik asit kullanmaya başladım bugün ayın 1inde adet günüm önümüzdeki ay tekrar denicez inşallah olur olmazsa artık dokrotun yolunu tutucaz...:emir_bebek:

Ah be gÜzelım bızım elımızden ne gelır
burda Çok fala konu var bununla ılgılı onları oku
ve herkesın dedıĞı gıbı stres yapma
allah hayırlısını versın

kacıncı gundesin peki.. bu ay ilk kez mi yumurtlama testi kullanıyorsun?yumurtlamazsan bence bir doktora git.
kac para yumurtlama testleri bende kullansam mı acaba:)

canım ben kk dan öğrendim bu testleri gittigidiyordan 30 tane yumurtlama testi artı 12 gebelik testi set olarak 29 milyona aldım tavsiye ederim henüz adetimin üstünden 8 gün geçti bende 3 gündür kullanıyorum henüz bişey yok bakalım çıkar muhtemelen

Test yapmacam diyorum bakalim dauyanabilecek miyim..

3 gunum kaldi ne adet belirtisi nede hamileleik belirtisi var...

Bide yumurtlama testini nasil yapiyosunuz ?

canım gebelik testinin aynısı gibi idrarla aynı yani tek fark çift çizgi yumurtlamaktasın demek bunda :)

anladim cnm sagol :))

her eczanede bulunur mu bu testler..ayrica ne zaman yapmak lazim, ne durumlarda yapilmali, yani bebgi deneyip bi kac ay olmazsa mi yapmaliyiz??
:icecream:

kızlar bende olmadım daha reglı olmazsam pazartesı test yapcam ıns olmam yaa bugun tam 31 gun oldu reglı döngumde 31 ama gelen bısı yokk

kızlar hepinize merhaba uzun zamandır giremiyodum kk'ya
yeni hamişlerimiz varmış geçmişe bi göz attımda allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
benim de günüme 9 gün var ama pekte umudum yok bu ay için yumurtlama günlerinde pek birlikte olamadık :kedi: ama bakalım hayırlısı yinede

kızlar benimde 2 gün adetim gecikmişti ama bu sabah hastalandım artık önümüzdeki aya kaldı 3. ayımızdada olmazsa eşimle doktora gitmeye karar verdik normalde regli günüm hiç şazmaz ama bu ay 2 gün geçince heveslenmiştim valla :)

Back
X